*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Ptysiak napisał(a):Trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: kalyna napisał(a):my na tą sesję też bardzo czekamy :multi: dOgLoV napisał(a):ale było by super :multi::multi::multi::multi: Ada_Mirra napisał(a):hej hej :D to trzymamy kciuki :loveu: Ty$ka napisał(a):My też kciukujemy :) ania90 napisał(a):my tez:thumbs: justysiek napisał(a):trzymamy kciuki:loveu: Mam nadzieję, że trzymacie z lepszym skutkiem, niż jak wtedy, kiedy Theoś miał się obrócić :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że trzymacie z lepszym skutkiem, niż jak wtedy, kiedy Theoś miał się obrócić :evil_lol::eviltong: Oj tam Oj tam :eviltong: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że trzymacie z lepszym skutkiem, niż jak wtedy, kiedy Theoś miał się obrócić :evil_lol::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 popołudniowy doberek:) My także kciukaski mocno trzymamy Quote
Ty$ka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że trzymacie z lepszym skutkiem, niż jak wtedy, kiedy Theoś miał się obrócić :evil_lol::eviltong: A ta będzie nam to wypominać do zakichanej śmierci :roll: :diabloti: Quote
vege* Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 No i ode mnie kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kalyna Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że trzymacie z lepszym skutkiem, niż jak wtedy, kiedy Theoś miał się obrócić :evil_lol::eviltong: oj przepraszam, ale ja bardzo mocno trzymałam.. to Ty nawaliłaś, bo nie kręciłaś dobrze tyłkiem :lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 unikatowydiament napisał(a):popołudniowy doberek:) My także kciukaski mocno trzymamy vege* napisał(a):No i ode mnie kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: Dzięki :) Ty$ka napisał(a):A ta będzie nam to wypominać do zakichanej śmierci :roll: :diabloti: :evil_lol: kalyna napisał(a):oj przepraszam, ale ja bardzo mocno trzymałam.. to Ty nawaliłaś, bo nie kręciłaś dobrze tyłkiem :lol: Was było więcej, więc mieliście większą szanse na sukces :eviltong: Quote
xyzxyz Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Was było więcej, więc mieliście większą szanse na sukces :eviltong: winny się tłumaczy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 biscuit napisał(a):winny się tłumaczy :evil_lol: Ja tylko stwierdzam fakty ;) Quote
xyzxyz Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Ja tylko stwierdzam fakty ;) Ale my zza monitorów na niewiele mogliśmy się zdać :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 biscuit napisał(a):Ale my zza monitorów na niewiele mogliśmy się zdać :diabloti: Ty mi tu teraz oczu nie mydlij :eviltong: Daliście plamę i już :eviltong: Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Ty mi tu teraz oczu nie mydlij :eviltong: Daliście plamę i już :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 magdabroy napisał(a):Ty mi tu teraz oczu nie mydlij :eviltong: Daliście plamę i już :eviltong: ale wszystko dalej poszło dobrze a starych ran się nie rozdrapuje hahahaha :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dzień dobry ;) teraz sie bardziej postaramy :eviltong: Quote
agaga21 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ale się musiałam naszukać zanim zobaczyłam za co te kciuki:evil_lol: ! no to czekamy na sesyję ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ada_Mirra napisał(a):ale wszystko dalej poszło dobrze a starych ran się nie rozdrapuje hahahaha :evil_lol: No dobra, zapomnijmy o sprawie ;) Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry :loveu: dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) teraz sie bardziej postaramy :eviltong: Dzień doberek Kochani :) bianka19 napisał(a):my też zaciskamy mocno ksiukasy. :lol: agaga21 napisał(a):ale się musiałam naszukać zanim zobaczyłam za co te kciuki:evil_lol: ! no to czekamy na sesyję ;) Czekam na info od brata jak tam Lilianka ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Izabela124. napisał(a):Witam się :) Milena9 napisał(a):Ja też :smile: Cześć :) Quote
Recommended Posts