justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):U mnie też straszna burza w nocy była :roll: grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz niesamowicie dudnił:-( Quote
vege* Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 justysiek napisał(a):grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz niesamowicie dudnił:-( A ja nie wiem czy u mnie była bo spałam :evil_lol: Jak śpię to nic mnie nie obudzi :-) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 vege* napisał(a):A ja nie wiem czy u mnie była bo spałam :evil_lol: Jak śpię to nic mnie nie obudzi :-) u nas nie dało się nie obudzić, tym bardziej, że mój tz wstawał, żeby pozamykać okna, powyłączać urządzenia z kontaktu, wiatr był tak mocny, że nam garaż otworzyło i waliło bramami o siebie. Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Dzien dobry :loveu: Sliczny Teos :loveu: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Dzień dobry :) A u mnie był tylko deszcz :eviltong: Właśnie wróciłam z Theosiem od lekarza ;) Theoś waży 4850 gram i ma już 58 cm :multi: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 :: FiGa :: napisał(a):O kurka, jaki olbrzym :loveu: Nadrabia to co wcześniej stracił :evil_lol: Wedłóg pana doktora nawet przybrał za dużo :roll: Quote
łamAga Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 jaki już duzy chłopczyk z niego :loveu::loveu::loveu::loveu: dzień dobry :loveu: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Mamcia przekarmia Teosiowego? :mad: Będzie spasiony jak niektóre psy :evil_lol: A tak poważnie, to lekarz kazał częściej dawac teraz cyca, a mniej z butelki ;) Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 dOgLoV napisał(a):jaki już duzy chłopczyk z niego :loveu::loveu::loveu::loveu: dzień dobry :loveu: No :loveu: dzień doberek :) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) A u mnie był tylko deszcz :eviltong: Właśnie wróciłam z Theosiem od lekarza ;) Theoś waży 4850 gram i ma już 58 cm :multi: :multi: jaki już duży chłopczyk z niego:loveu: Quote
łamAga Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Będzie spasiony jak niektóre psy :evil_lol: A tak poważnie, to lekarz kazał częściej dawac teraz cyca, a mniej z butelki ;) Moja sąsiadka jest przedszkolanką i czasami jak ktoras z mam dluzej jest w pracy to ona bierze dzieci do siebie do domu i rodzice je od niej odbierają , jest w śród tych dzieci dziewczynka , ma może około 2 latek a wygląda jak te pamperki Sigma i Pi nie wiem czy pamietacie taki program do dzieci , normalnie dziecko sumo :roll: Ale Ty za bardzo kochasz Teosia żeby mu zrobic taka krzywde :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Będzie spasiony jak niektóre psy :evil_lol: A tak poważnie, to lekarz kazał częściej dawac teraz cyca, a mniej z butelki ;) Jak sie takie malusie dzieciaczki przekarmia, to moga miec pozniej problem z otyloscia, wiec dobrze lekarz radzi :) Dziecka nie mialam, ale mature z biologii zdawalam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 dOgLoV napisał(a):Moja sąsiadka jest przedszkolanką i czasami jak ktoras z mam dluzej jest w pracy to ona bierze dzieci do siebie do domu i rodzice je od niej odbierają , jest w śród tych dzieci dziewczynka , ma może około 2 latek a wygląda jak te pamperki Sigma i Pi nie wiem czy pamietacie taki program do dzieci , normalnie dziecko sumo :roll: Ale Ty za bardzo kochasz Teosia żeby mu zrobic taka krzywde :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Jak sie takie malusie dzieciaczki przekarmia, to moga miec pozniej problem z otyloscia, wiec dobrze lekarz radzi :) Dziecka nie mialam, ale mature z biologii zdawalam :evil_lol: Spoko, spoko ;) Od dziś będzie dostawał więcej mamusinego pokarmu :) Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Buziaki dla Teosia :loveu: Dzień dobry :) Ucałuję go jak się obudzi :) Izabela124. napisał(a):Witam się :) Postanowiłam zajrzeć :) Witam, witam i bardzo się cieszę z odwiedzin ;) Jeśli moja bratanica Lilianka się nie rozchoruje (miała dziś gorączkę :() to w sobotę przyjeżdża mój brat z bratową i Lilianka :Cool!::Cool!::Cool!: Także trzymajcie kciuki, bo ja chcę mieć sesyjkę foto z Theosiem :loveu: Quote
vege* Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 justysiek napisał(a):u nas nie dało się nie obudzić, tym bardziej, że mój tz wstawał, żeby pozamykać okna, powyłączać urządzenia z kontaktu, wiatr był tak mocny, że nam garaż otworzyło i waliło bramami o siebie. U mnie kilka razy też była taka burza, że mi okna latały i w szyby grad walił, ale mi się wydawało, że mi się to śni i że tata chodzi mi po pokoju, żeby zamknąć okna :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a):Jeśli moja bratanica Lilianka się nie rozchoruje (miała dziś gorączkę :() to w sobotę przyjeżdża mój brat z bratową i Lilianka :Cool!::Cool!::Cool!: Także trzymajcie kciuki, bo ja chcę mieć sesyjkę foto z Theosiem :loveu: my na tą sesję też bardzo czekamy :multi: u nas padało, chyba przeszło gdzieś bokiem.. babcia panikowała, że idzie straszna burza, a mi spać się chciało to pobrałam psy do domu i poszłam spać.. w efekcie o 3 zamykałam Sonię (Ganda poszedł o wiele wcześniej, bo myślałam, że :mad: ).. i burzy nie było i nie wyspana jestem...no i cała pogryziona przez komary.. a moim pokoju mnie nic nie gryzie, ale na dole to masakra jest... Quote
łamAga Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 magdabroy napisał(a): Jeśli moja bratanica Lilianka się nie rozchoruje (miała dziś gorączkę :() to w sobotę przyjeżdża mój brat z bratową i Lilianka :Cool!::Cool!::Cool!: Także trzymajcie kciuki, bo ja chcę mieć sesyjkę foto z Theosiem :loveu: ale było by super :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts