Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz niesamowicie dudnił:-(

A ja nie wiem czy u mnie była bo spałam :evil_lol: Jak śpię to nic mnie nie obudzi :-)

Posted

vege* napisał(a):
A ja nie wiem czy u mnie była bo spałam :evil_lol: Jak śpię to nic mnie nie obudzi :-)

u nas nie dało się nie obudzić, tym bardziej, że mój tz wstawał, żeby pozamykać okna, powyłączać urządzenia z kontaktu, wiatr był tak mocny, że nam garaż otworzyło i waliło bramami o siebie.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Mamcia przekarmia Teosiowego? :mad:

Będzie spasiony jak niektóre psy :evil_lol: A tak poważnie, to lekarz kazał częściej dawac teraz cyca, a mniej z butelki ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

A u mnie był tylko deszcz :eviltong:

Właśnie wróciłam z Theosiem od lekarza ;) Theoś waży 4850 gram i ma już 58 cm :multi:

:multi: jaki już duży chłopczyk z niego:loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Będzie spasiony jak niektóre psy :evil_lol: A tak poważnie, to lekarz kazał częściej dawac teraz cyca, a mniej z butelki ;)

Moja sąsiadka jest przedszkolanką i czasami jak ktoras z mam dluzej jest w pracy to ona bierze dzieci do siebie do domu i rodzice je od niej odbierają , jest w śród tych dzieci dziewczynka , ma może około 2 latek a wygląda jak te pamperki Sigma i Pi nie wiem czy pamietacie taki program do dzieci , normalnie dziecko sumo :roll:

Ale Ty za bardzo kochasz Teosia żeby mu zrobic taka krzywde :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Jak sie takie malusie dzieciaczki przekarmia, to moga miec pozniej problem z otyloscia, wiec dobrze lekarz radzi :) Dziecka nie mialam, ale mature z biologii zdawalam :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Moja sąsiadka jest przedszkolanką i czasami jak ktoras z mam dluzej jest w pracy to ona bierze dzieci do siebie do domu i rodzice je od niej odbierają , jest w śród tych dzieci dziewczynka , ma może około 2 latek a wygląda jak te pamperki Sigma i Pi nie wiem czy pamietacie taki program do dzieci , normalnie dziecko sumo :roll:

Ale Ty za bardzo kochasz Teosia żeby mu zrobic taka krzywde :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Jak sie takie malusie dzieciaczki przekarmia, to moga miec pozniej problem z otyloscia, wiec dobrze lekarz radzi :) Dziecka nie mialam, ale mature z biologii zdawalam :evil_lol:

Spoko, spoko ;) Od dziś będzie dostawał więcej mamusinego pokarmu :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Buziaki dla Teosia :loveu:

Ucałuję go jak się obudzi :)

Izabela124. napisał(a):
Witam się :)
Postanowiłam zajrzeć :)

Witam, witam i bardzo się cieszę z odwiedzin ;)

Jeśli moja bratanica Lilianka się nie rozchoruje (miała dziś gorączkę :() to w sobotę przyjeżdża mój brat z bratową i Lilianka :Cool!::Cool!::Cool!: Także trzymajcie kciuki, bo ja chcę mieć sesyjkę foto z Theosiem :loveu:

Posted

justysiek napisał(a):
u nas nie dało się nie obudzić, tym bardziej, że mój tz wstawał, żeby pozamykać okna, powyłączać urządzenia z kontaktu, wiatr był tak mocny, że nam garaż otworzyło i waliło bramami o siebie.

U mnie kilka razy też była taka burza, że mi okna latały i w szyby grad walił, ale mi się wydawało, że mi się to śni i że tata chodzi mi po pokoju, żeby zamknąć okna :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jeśli moja bratanica Lilianka się nie rozchoruje (miała dziś gorączkę :() to w sobotę przyjeżdża mój brat z bratową i Lilianka :Cool!::Cool!::Cool!: Także trzymajcie kciuki, bo ja chcę mieć sesyjkę foto z Theosiem :loveu:

my na tą sesję też bardzo czekamy :multi:

u nas padało, chyba przeszło gdzieś bokiem.. babcia panikowała, że idzie straszna burza, a mi spać się chciało to pobrałam psy do domu i poszłam spać.. w efekcie o 3 zamykałam Sonię (Ganda poszedł o wiele wcześniej, bo myślałam, że :mad: ).. i burzy nie było i nie wyspana jestem...no i cała pogryziona przez komary.. a moim pokoju mnie nic nie gryzie, ale na dole to masakra jest...

Posted

magdabroy napisał(a):

ale było by super :multi::multi::multi::multi: