Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie ma kto robić nam wspólnych zdjęć :shake: Bogdana strasznie parzy aparat w ręce :roll: Dziękuję :)

Może zróbcie sobie jakąś ładną sesję u fotografa? :) skoro Bogdan boi się aparatu... :evil_lol:
Przy okazji będzie ładna pamiątka :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Może zróbcie sobie jakąś ładną sesję u fotografa? :) skoro Bogdan boi się aparatu... :evil_lol:
Przy okazji będzie ładna pamiątka :)

Czekam na przyjazd mojego brata, on jest fotografem ;) Ale jeszcze nie wiem kiedy i czy wogóle przyjedzie, bo moja bratowa ma problem, żeby dostać urlop :placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
Czekam na przyjazd mojego brata, on jest fotografem ;) Ale jeszcze nie wiem kiedy i czy wogóle przyjedzie, bo moja bratowa ma problem, żeby dostać urlop :placz:

To ja trzymam kciuki żeby dostała urlop i to jak najszybciej :)

Posted

[quote name='Ptysiak']To ja trzymam kciuki żeby dostała urlop i to jak najszybciej :)

[quote name='Vilena']Ja też trzymam, pięknych fotek nigdy dość! :D

Miłego dnia! :)

Trzymajcie, trzymajcie :)

[quote name='Ty$ka']Witamy słonecznie :)
Miłego dnia życzymy.

Hej ;)

[quote name='biscuit']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7148.jpg ojej :loveu:

:loveu:

[quote name='Ada_Mirra']Lupek :loveu:

a Teooooś omć zjadłabym w całości :loveu: :evil_lol:

A coś dla mnie zostawisz? :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Cześć :)

Theoś jest w 100% podobny do tatusia :loveu: Potwierdzone przeze mnie, przez rodzinę po obejrzeniu zdjęć i znajomi też tak uważają :)

Ja też tak uważam, tylko nie byłam pewna dlatego zapytałam:D Jeżeli charakterek będzie miał po mamusi to w takim razie rośnie nam następny dogomaniak:evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja też tak uważam, tylko nie byłam pewna dlatego zapytałam:D Jeżeli charakterek będzie miał po mamusi to w takim razie rośnie nam następny dogomaniak:evil_lol:

Już ja się o to postaram, żeby był dogomaniakiem (większym od mamusi) ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Oby :evil_lol: Choć Bogdan nie ma takiego złego charakterku :eviltong:

Ale byłoby sprawiedliwiej, gdyby jakieś cechy miał po Tobie :P

Posted

biscuit napisał(a):
A jak stosunki Torki i Teosia? :)

Całkiem dobrze :) Chodzimy razem na spacerki 2x dziennie, więc Torka już kojarzy, że Theoś+wózek=spacer :)

Posted

magdabroy napisał(a):
A coś dla mnie zostawisz? :evil_lol:

nieee :P

mam pytanko - bo Ty używasz photobucket`a - czy tam trzeba zmniejszac rozmiar przed dodaniem czy tak jak na picasie można wybrac jaki rozmiar nas interesuje zdjeica do wstawienia?

Posted

dOgLoV napisał(a):
Dzien dobry ;)

oj jak ja bym tam u Ciebie była to byś spokoju nie miała cały czas latała bym za wami z aparatem :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: strach się bać:)

hej:loveu: