Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
dzień dobry :loveu::loveu::loveu::loveu:

dagaa111 napisał(a):
witamy się :)

Dzień dobry :)

Za niecałe 3h będę miała cały dom ludzi :) Wpada do mnie ekipa z pracy :multi:

Posted

Ale młody jest słodki :-) Jessu, kiedy moje takie były, a teraz... szkoda gadać ;-)

Zdjęcia z nad morza super... aż mi się zatęskniło, ale tylko na chwilke, bo tak naprawdę wcale mi sie wracać do Nl nie chce :-)

Posted

Wreszcie pojechali :evil_lol: A tak poważnie, to fajnie było ich zobaczyć :) Theoś pozbierał prezenty i cioteczki go wycałowały i poniańczyły, a ja miałam wolne ręce :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Wreszcie pojechali :evil_lol: A tak poważnie, to fajnie było ich zobaczyć :) Theoś pozbierał prezenty i cioteczki go wycałowały i poniańczyły, a ja miałam wolne ręce :D

ohoho to sobie troszkę posiedziały :evil_lol: już widze mine Bogdana na widok tego tłumu "piszczących" dziewczyn na widok słodziastego Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu:

moze jakieś foteczki ?? :cool3:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ohoho to sobie troszkę posiedziały :evil_lol: już widze mine Bogdana na widok tego tłumu "piszczących" dziewczyn na widok słodziastego Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu:

moze jakieś foteczki ?? :cool3:

On się skumplował z mężami koleżanek i olał żeńską część towarzystwa ;)

Mam kilka, ale to jutro :) Dziś muszę jeszcze Theosia wykąpać (czekam aż się obudzi) i tylko na chwilę wpadłam na dogo ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
On się skumplował z mężami koleżanek i olał żeńską część towarzystwa ;)

Mam kilka, ale to jutro :) Dziś muszę jeszcze Theosia wykąpać (czekam aż się obudzi) i tylko na chwilę wpadłam na dogo ;)

to Ci cwaniaczek :evil_lol:

ok;) fajnie ze chociaż na chwile weszłaś ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
to Ci cwaniaczek :evil_lol:

ok;) fajnie ze chociaż na chwile weszłaś ;)

Miał szczęście, bo 3 moje koleżanki pracowały ze mną, a ich faceci kiedyś pracowali z nim, więc się znamy kilka lat. A reszta się jakoś fajnie zgrała ;)

Weszłam, ale ciężko ogarnąć wszytskie galerie :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Miał szczęście, bo 3 moje koleżanki pracowały ze mną, a ich faceci kiedyś pracowali z nim, więc się znamy kilka lat. A reszta się jakoś fajnie zgrała ;)

Weszłam, ale ciężko ogarnąć wszytskie galerie :roll:

Przynajmniej mieli wspólne tematy ;)

oj domyslam sie ;)

ja prawie na bieżąco jestem w galeriach a tez czasami nadrobić nie potrafię :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):

to późno "chodzi spać" twój teoś ;) ja lenę kładę przed 19. ma to swoje plusy i minusy: dłuższy wieczór dla mnie ale za to szybsza pobudka... ech, już nie pamiętam kiedy ostatnio się wyspałam.

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobrej nocy ;)

Pozdrawiamy :)

[quote name='Aleksandra95']Witam po powrocie.:)

[quote name='ania90']dzien dobry niedzielnie :)

Dzień dobry :)

[quote name='agaga21']to późno "chodzi spać" twój teoś ;) ja lenę kładę przed 19. ma to swoje plusy i minusy: dłuższy wieczór dla mnie ale za to szybsza pobudka... ech, już nie pamiętam kiedy ostatnio się wyspałam.

On spał od 18 i normalnie obudziłby się koło 20, wykąpałbym go, nakarmiła i spałby dalej ;) Ale cioteczki go "wymęczyły" i spał do 22 :crazyeye: Potem była szybka kąpiel, butelka i spał dalej ;)

Kilka fotek z wczoraj :)

Z ciocią Dorotą :)

:)

Z ciocią Pauliną :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry ;)

Naciszcie się tym jednym zdjęciem Theosia z mamusią, bo więcej nie będzie :eviltong:

Jak to nie będzie ? :crazyeye: buuu...:-( tak słodko razem Wyglądacie :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jak to nie będzie ? :crazyeye: buuu...:-( tak słodko razem Wyglądacie :loveu:

Nie ma kto robić nam wspólnych zdjęć :shake: Bogdana strasznie parzy aparat w ręce :roll: Dziękuję :)