*Magda* Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Bardzo skutecznie... Przestanie kłamać, spamować i wstawiać fotki :evil_lol: Ma przestać kłamać, spamować, ale foty ma wstawiać :mad: Onomato-Peja napisał(a):Ogółem to jak tam u Was wygląda sprawa z hodowlami, bezdomnością itp? Są hodowle legalne, ale są też tacy co miksują ze sobą psy w typie rasy i sprzedają :roll: Jedyny plus jest taki, że jest większa kontrola nad tym i psy są obowiązkowo chipowane ;) No i posiadanie psa dużej rasy wiąże się ze szkoleniem :) Bezdomnych psów tu nie widuję. Do schroniska jako wolontariusza mnie nie chcieli, bo ponoć nie potrzebują ;) Sama osobiście w schronisku nie byłam, ale ponoć psy mają jak w hotelu :) Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Bardzo skutecznie... Przestanie kłamać, spamować i wstawiać fotki :evil_lol: chciałabyś:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):chciałabyś:evil_lol: Ciesz się, że obiecałam nie spamować bo bym Ci odpisała :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Ciesz się, że obiecałam nie spamować bo bym Ci odpisała :evil_lol: a co zrobiłaś?:eviltong: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Bardzo skutecznie... Przestanie kłamać, spamować i wstawiać fotki :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Prędzej Ptyś się nauczy tańczyć :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 I zostaw tu baby same w domu to tylko by gadały i gadały a zdjęć jak na lekarstwo :eviltong: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 magdabroy napisał(a):Lumpek nie ucieka przed psami :shake: Ooooo, czyli 2w1, super :) w sumie moje koty to potrafią psa pogonić :roll: sąsiadki suczka już nie raz uciekała przed tymi moimi kociobullami :lol: ale same w paszczę psu nie wchodzą... Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 U mnie pod blok przychodził kocur co sam zaczepki szukał i trzeba było uważać przy wychodzeniu z psem. Quote
Milena9 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jak przychodzę do mojej koleżanki na podwórko z psem to to samo koty się do niej pchają. :shake: Quote
Klaudia&Aza Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Przyszłam, poczytałam, nadrobiłam i lecę dalej :lol: Miłej nocki życzę:) Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Przyszłam, poczytałam, nadrobiłam i lecę dalej :lol: Miłej nocki życzę:) monisiaxp napisał(a):Miłej nocy ;* Dziękuję :) Dzien dobry wszystkim ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 justysiek napisał(a):hejooooooooooooo:diabloti: Hej ;) Muszę nadrobić wszystkie galerię póki Theoś śpi :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 magdabroy napisał(a):Hej ;) Muszę nadrobić wszystkie galerię póki Theoś śpi :evil_lol: Pewnie będziesz miała co nadrabiać :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Kaaasia napisał(a):Pewnie będziesz miała co nadrabiać :eviltong: Aż za dużo :roll: Dlatego tylko czytam i lecę dalej ;) W niektórych pozostawiam swój ślad, ale we wszystkich nie dam rady :shake: Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ta mina.:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7153.jpg świetnie, że w końcu ta sesja się odbędzie! nie ma innego wyjścia jak tylko czekać.:) Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Miłego dnia :) Dziękuję i wzajemnie ;) [quote name='bianka19']ta mina.:loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7153.jpg świetnie, że w końcu ta sesja się odbędzie! nie ma innego wyjścia jak tylko czekać.:) Ja też się cieszę :) Choć mój brat twierdzi, że zobaczy czy będzie mu się chciało :mad: Ale wiem, że tylko żartuje ;) Quote
bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też się cieszę :) Choć mój brat twierdzi, że zobaczy czy będzie mu się chciało :mad: Ale wiem, że tylko żartuje ;) no mamy nadzieję! na pewno zrobi to dla ciebie hihi;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 bianka19 napisał(a):no mamy nadzieję! na pewno zrobi to dla ciebie hihi;) Oczywiście, że zrobi ;) On lubi się ze mną droczyć :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 (edited) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7128.jpg jaka w ogole dzińdzia fajna...jesu...tez juz bym chciala..ale na razie nie mozemy... :( torinka jest kochana...jak reagowala na malego? Edited August 10, 2012 by dorka1403 Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='dorka1403']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7128.jpg jaka w ogole dzińdzia fajna...jesu...tez juz bym chciala..ale na razie nie mozemy... :( torinka jest kochana...jak reagowala na malego? Witam nową osobę ;) Dziękuję :) Theoś to mój największy skarb :loveu: Torka na początku była zazdrosna i nie chciała z tej zazdrości jeść :/ Trwało to koło tygodnia i jej przeszło ;) Teraz już jest dobrze i nawet raz "broniła" Theosia przed innym psem :) Quote
panbazyl Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 się witam, uściski dla Teosia!!! I na tydzień znikam w lesie na szkoleniu myśliwskim. Jak wrócę to z chęcią obejrzę jak Teoś wyrósł przez ten czas Quote
Recommended Posts