:: FiGa :: Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Co do podobieństwa Theosia i tatusia, to mnie to wogóle nie martwi ;) Nie mam z tym problemu. Nawet się cieszę, bo widzę jaki Bogdan jest dumny jak ktoś ze znajomych potwierdza, że jest podobny do tatusia :) Momentalnie obrasta w piórka jak paw :D:D:D Co do tych kolek, to nie mam pewności czy to rzeczywiście były kolki :roll: Owszem, płakał ale nie non stop, prężył nóżki, ale jak się złości to też napina nóżki... Dziś albo jutro przyjedzie położna, więc jeszcze z nią pogadam, bo nigdy nie widziałam na własne oczy dziecka z bólem przez kolkę, więc mogę się mylić ;) Tak wlasnie pomyslalam po obejrzeniu istatnich fotek, Teos:loveu: to caly tata ;) Musicie postarac sie jeszcze o core :evil_lol: Najgorsze jest to ze taki maluszek nie podpowie w zaden sposob, nie pokaze gdzie go boli, a rodzice moga jedynie obserwowac i sa bezsilni :shake: No chyba ze te masaze moglyby malutkiemu pomoc. Polozna bedzie potrafila okreslic co to? Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Tak wlasnie pomyslalam po obejrzeniu istatnich fotek, Teos:loveu: to caly tata ;) Musicie postarac sie jeszcze o core :evil_lol: Najgorsze jest to ze taki maluszek nie podpowie w zaden sposob, nie pokaze gdzie go boli, a rodzice moga jedynie obserwowac i sa bezsilni :shake: No chyba ze te masaze moglyby malutkiemu pomoc. Polozna bedzie potrafila okreslic co to? Fajnie by było, jakby wyszła nam córeczka jako druga :loveu: Ruda z niebieskimi oczami mi się marzy :loveu: Mojemu bratu się udało, ma syna i córkę ;) No mam nadzieje, że mi powie czy to była kolka czy może jakiś zwykły ból np. brzuszka ;) Ale środek na kolki i tak kupię, żeby był w domu w razie potrzeby :) Quote
:: FiGa :: Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 magdabroy napisał(a):Fajnie by było, jakby wyszła nam córeczka jako druga :loveu: Ruda z niebieskimi oczami mi się marzy :loveu: Mojemu bratu się udało, ma syna i córkę ;) No mam nadzieje, że mi powie czy to była kolka czy może jakiś zwykły ból np. brzuszka ;) Ale środek na kolki i tak kupię, żeby był w domu w razie potrzeby :) Podtrzymacie tradycje rodzinna i tez sie cora urodzi, nie widze innego rozwiazania :evil_lol: Dobrze jest go miec na wszelki wypadek ;) Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Macie jeszcze foty mojego mężczyzny :loveu: You talking to me :diabloti: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 jest piękny i faktycznie cały tatuś:loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Witamy się popołudniowo ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg kochany Teoś:loveu: Quote
vege* Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg mina typu "I'm sexy and I know it" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='bianka19']Dzień dobry! ;) Dzień dobry :) Witam ponownie na dogo ;) [quote name='justysiek']jest piękny i faktycznie cały tatuś:loveu: Jak to mój brat napisał: "Nie wyprze się dziadyga" :D [quote name='Klaudia&Aza']Witamy się popołudniowo ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg kochany Teoś:loveu: Cześć :) :loveu: [quote name='vege*']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg mina typu "I'm sexy and I know it" :evil_lol: Dobre :D Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) Witam ponownie na dogo ;) Jak to mój brat napisał: "Nie wyprze się dziadyga" :D Cześć :) :loveu: Dobre :D ma racje, na pewno sie nie wyprze:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 jaki Teoś jest kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 dOgLoV napisał(a):jaki Teoś jest kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak śpi i nie woła jeść :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):jak dzieci szybko się zmieniają.:) Bardzo szybko :) Milena9 napisał(a):Dopiero był taki malutki :loveu: Nadal jest malutki :loveu: Quote
xyzxyz Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 magdabroy napisał(a):Całkiem dobrze :) Chodzimy razem na spacerki 2x dziennie, więc Torka już kojarzy, że Theoś+wózek=spacer :) a na początku nie było problemów typu niedelikatność owczarkowej cioci? :) Quote
Ada_Mirra Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 jak On szybko rośnie :loveu: mały mężczyzna :D Quote
*Magda* Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 biscuit napisał(a):a na początku nie było problemów typu niedelikatność owczarkowej cioci? :) Torka go tylko wącha. Narazie jej na więcej nie pozwalam ;) Ada_Mirra napisał(a):jak On szybko rośnie :loveu: mały mężczyzna :D :) Quote
xyzxyz Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='magdabroy']Torka go tylko wącha. Narazie jej na więcej nie pozwalam ;) No jak mały zacznie szaleć, raczkować, potem chodzić, to dopiero będzie sjesta :evil_lol: Dopiero teraz mi się zdjęcia wyświetliły. http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7135.jpg genialne :loveu: Buntownik Wam rośnie :eviltong: Quote
Lucky. Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 boisz się, że Torka mu coś zrobi, czy po prostu na razie nie chcesz żeby mieli jakiś bliższy kontakt ze sobą ? Mały jest śliczny :loveu: Quote
Iwonaaa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 My się witamy :D Będziemy często wpadać l*Pozdrawiamy Quote
*Magda* Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Lucky. napisał(a):boisz się, że Torka mu coś zrobi, czy po prostu na razie nie chcesz żeby mieli jakiś bliższy kontakt ze sobą ? Mały jest śliczny :loveu: Nie boję się, bo widzę, że Tora nie chce mu nic zrobić ;) Ale na tą chwilę wystarczy jak go powącha i będzie go kojarzyć ze spacerami :) Jak Teoś będzie bardziej kontaktowy, to napewno ich kontakty będą wyglądać inaczej :) monisiaxp napisał(a):My się witamy :D Będziemy często wpadać l*Pozdrawiamy Witam, witam :) Potem do Was pobiegnę ;) Quote
justysiek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 cześć:loveu: u nas w nocy była taka burza, że o mało ze skóry nie wyskoczyłam:shake: Quote
Klaudia&Aza Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 justysiek napisał(a):u nas w nocy była taka burza, że o mało ze skóry nie wyskoczyłam:shake: U mnie też straszna burza w nocy była :roll: Quote
Recommended Posts