Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję :)
Co do podobieństwa Theosia i tatusia, to mnie to wogóle nie martwi ;) Nie mam z tym problemu. Nawet się cieszę, bo widzę jaki Bogdan jest dumny jak ktoś ze znajomych potwierdza, że jest podobny do tatusia :) Momentalnie obrasta w piórka jak paw :D:D:D
Co do tych kolek, to nie mam pewności czy to rzeczywiście były kolki :roll: Owszem, płakał ale nie non stop, prężył nóżki, ale jak się złości to też napina nóżki... Dziś albo jutro przyjedzie położna, więc jeszcze z nią pogadam, bo nigdy nie widziałam na własne oczy dziecka z bólem przez kolkę, więc mogę się mylić ;)

Tak wlasnie pomyslalam po obejrzeniu istatnich fotek, Teos:loveu: to caly tata ;)
Musicie postarac sie jeszcze o core :evil_lol:

Najgorsze jest to ze taki maluszek nie podpowie w zaden sposob, nie pokaze gdzie go boli, a rodzice moga jedynie obserwowac i sa bezsilni :shake: No chyba ze te masaze moglyby malutkiemu pomoc.
Polozna bedzie potrafila okreslic co to?

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tak wlasnie pomyslalam po obejrzeniu istatnich fotek, Teos:loveu: to caly tata ;)
Musicie postarac sie jeszcze o core :evil_lol:

Najgorsze jest to ze taki maluszek nie podpowie w zaden sposob, nie pokaze gdzie go boli, a rodzice moga jedynie obserwowac i sa bezsilni :shake: No chyba ze te masaze moglyby malutkiemu pomoc.
Polozna bedzie potrafila okreslic co to?

Fajnie by było, jakby wyszła nam córeczka jako druga :loveu: Ruda z niebieskimi oczami mi się marzy :loveu:
Mojemu bratu się udało, ma syna i córkę ;)

No mam nadzieje, że mi powie czy to była kolka czy może jakiś zwykły ból np. brzuszka ;) Ale środek na kolki i tak kupię, żeby był w domu w razie potrzeby :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Fajnie by było, jakby wyszła nam córeczka jako druga :loveu: Ruda z niebieskimi oczami mi się marzy :loveu:
Mojemu bratu się udało, ma syna i córkę ;)

No mam nadzieje, że mi powie czy to była kolka czy może jakiś zwykły ból np. brzuszka ;) Ale środek na kolki i tak kupię, żeby był w domu w razie potrzeby :)

Podtrzymacie tradycje rodzinna i tez sie cora urodzi, nie widze innego rozwiazania :evil_lol:

Dobrze jest go miec na wszelki wypadek ;)

Posted

[quote name='bianka19']Dzień dobry! ;)

Dzień dobry :) Witam ponownie na dogo ;)

[quote name='justysiek']jest piękny i faktycznie cały tatuś:loveu:

Jak to mój brat napisał: "Nie wyprze się dziadyga" :D

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się popołudniowo ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg kochany Teoś:loveu:

Cześć :)

:loveu:

[quote name='vege*']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7133.jpg mina typu "I'm sexy and I know it" :evil_lol:

Dobre :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :) Witam ponownie na dogo ;)

Jak to mój brat napisał: "Nie wyprze się dziadyga" :D

Cześć :)

:loveu:

Dobre :D

ma racje, na pewno sie nie wyprze:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
jaki Teoś jest kochany :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak śpi i nie woła jeść :diabloti:

Aleksandra95 napisał(a):
jak dzieci szybko się zmieniają.:)

Bardzo szybko :)

Milena9 napisał(a):
Dopiero był taki malutki :loveu:

Nadal jest malutki :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Całkiem dobrze :) Chodzimy razem na spacerki 2x dziennie, więc Torka już kojarzy, że Theoś+wózek=spacer :)

a na początku nie było problemów typu niedelikatność owczarkowej cioci? :)

Posted

biscuit napisał(a):
a na początku nie było problemów typu niedelikatność owczarkowej cioci? :)

Torka go tylko wącha. Narazie jej na więcej nie pozwalam ;)

Ada_Mirra napisał(a):
jak On szybko rośnie :loveu:

mały mężczyzna :D

:)

Posted

Lucky. napisał(a):
boisz się, że Torka mu coś zrobi, czy po prostu na razie nie chcesz żeby mieli jakiś bliższy kontakt ze sobą ?
Mały jest śliczny :loveu:

Nie boję się, bo widzę, że Tora nie chce mu nic zrobić ;) Ale na tą chwilę wystarczy jak go powącha i będzie go kojarzyć ze spacerami :) Jak Teoś będzie bardziej kontaktowy, to napewno ich kontakty będą wyglądać inaczej :)

monisiaxp napisał(a):
My się witamy :D Będziemy często wpadać l*Pozdrawiamy

Witam, witam :)
Potem do Was pobiegnę ;)