bianka19 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 magdabroy napisał(a):Oczywiście, że zrobi ;) On lubi się ze mną droczyć :evil_lol: taki urok brata :eviltong: Quote
łamAga Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 hejka ;) mój brat jak do nas przychodzi to nie robi nic innego jak tylko zdjęcia , to maniak , w ogóle sie nie idzie z nim dogadac bo nie słucha co sie do niego mówi tylko zdjęcia robi :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ada_Mirra napisał(a):ale wszystko dalej poszło dobrze a starych ran się nie rozdrapuje hahahaha :evil_lol: No właśnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Dobry wieczór :) Posiedzę dziś troszkę na dogo i znikam na kilka dni :eviltong: Quote
łamAga Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Posiedzę dziś troszkę na dogo i znikam na kilka dni :eviltong: Oj niedobra Ty :roll: :eviltong: ale wróc z duża iloscia zdjęć :loveu: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Oj niedobra Ty :roll: :eviltong: ale wróc z duża iloscia zdjęć :loveu: Wrócić wrócę, ale z jaką ilością zdjęć to nie wiem :niewiem: Mam zamiar obfocić Liliankę z Torą :loveu: Wczoraj Theoś zasnął sam w łóżeczku :multi: Do tej pory zasypiał na moich rękach, a potem kładłam go do łóżeczka :roll: Teraz też leży sam w łóżeczku na górze, a ja na dole siedzę na dogo i go podglądam na kamerce z elektrycznej niani ;) Na razie nie śpi, ale leży spokojnie w łóżeczku :) Quote
łamAga Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 magdabroy napisał(a):Wrócić wrócę, ale z jaką ilością zdjęć to nie wiem :niewiem: Mam zamiar obfocić Liliankę z Torą :loveu: Wczoraj Theoś zasnął sam w łóżeczku :multi: Do tej pory zasypiał na moich rękach, a potem kładłam go do łóżeczka :roll: Teraz też leży sam w łóżeczku na górze, a ja na dole siedzę na dogo i go podglądam na kamerce z elektrycznej niani ;) Na razie nie śpi, ale leży spokojnie w łóżeczku :) Lilianka z Torką :multi::multi::multi::multi: juz sie nie moge doczekac :loveu: Oooo to wielkie gratulację ;) Teos może czuć sie jak główny bohater filmu Truman show :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 dOgLoV napisał(a):Lilianka z Torką :multi::multi::multi::multi: juz sie nie moge doczekac :loveu: Oooo to wielkie gratulację ;) Teos może czuć sie jak główny bohater filmu Truman show :evil_lol: Ja też :) Już bym chciała ją uściskać :loveu: Dzięki, choć narazie nie ma co gratulować ;) Jak będzie tak zasypiał codziennie sam, to wtedy będzie sukces ;) Ta kamerka to przez ekipę z mojej byłej pracy ;) To oni sprezentowali nam taką elektryczną nianię ;) Theoś już śpi :multi: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 to czekamy na wielką ilość zdjęć:) miłych snów:loveu: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Witamy ;) otwieramy okna zeby wam trochę wywietrzyć :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 hej :D [quote name='dOgLoV'] otwieramy okna zeby wam trochę wywietrzyć :evil_lol:[/QUOTE] oj Ty niedobra :evil_lol: to jak dobrz pamiętam że dziś będą zdjęcia robione :loveu: [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg[/url] cos Ty Torce zrobiła :crazyeye: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Wpadam na momencik, bo mój brat ma jeszcze 100km do przejechania ;) [quote name='justysiek']to czekamy na wielką ilość zdjęć:) miłych snów:loveu:[/QUOTE] Dzięki, dziś spałam wyjątkowo dobrze :) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Mamusiu ;):loveu:[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']Witamy się . :hand:[/QUOTE] Dzień dobry :) [quote name='dOgLoV']Witamy ;) otwieramy okna zeby wam trochę wywietrzyć :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki za wywietrzenie ;) [quote name='Ada_Mirra']hej :D to jak dobrz pamiętam że dziś będą zdjęcia robione :loveu: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg[/URL] cos Ty Torce zrobiła :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] Hej :) Nie wiem czy dziś czy może jutro będzie sesyjka ;) Ale cokolwiek dodam dopiero jak mój brat wróci do PL :) Nic jej nie zrobiłam :oops: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nie ważne kiedy będzie , ważne że w ogóle będzie :cool3: Quote
vaness Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 właśnie , więc czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
darii_iia Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 To ja czekam z niecierpliwością na fotki. :) Quote
Recommended Posts