Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka ;)

mój brat jak do nas przychodzi to nie robi nic innego jak tylko zdjęcia , to maniak , w ogóle sie nie idzie z nim dogadac bo nie słucha co sie do niego mówi tylko zdjęcia robi :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór :)

Posiedzę dziś troszkę na dogo i znikam na kilka dni :eviltong:

Oj niedobra Ty :roll: :eviltong: ale wróc z duża iloscia zdjęć :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj niedobra Ty :roll: :eviltong: ale wróc z duża iloscia zdjęć :loveu:

Wrócić wrócę, ale z jaką ilością zdjęć to nie wiem :niewiem: Mam zamiar obfocić Liliankę z Torą :loveu:

Wczoraj Theoś zasnął sam w łóżeczku :multi: Do tej pory zasypiał na moich rękach, a potem kładłam go do łóżeczka :roll: Teraz też leży sam w łóżeczku na górze, a ja na dole siedzę na dogo i go podglądam na kamerce z elektrycznej niani ;) Na razie nie śpi, ale leży spokojnie w łóżeczku :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Wrócić wrócę, ale z jaką ilością zdjęć to nie wiem :niewiem: Mam zamiar obfocić Liliankę z Torą :loveu:

Wczoraj Theoś zasnął sam w łóżeczku :multi: Do tej pory zasypiał na moich rękach, a potem kładłam go do łóżeczka :roll: Teraz też leży sam w łóżeczku na górze, a ja na dole siedzę na dogo i go podglądam na kamerce z elektrycznej niani ;) Na razie nie śpi, ale leży spokojnie w łóżeczku :)

Lilianka z Torką :multi::multi::multi::multi: juz sie nie moge doczekac :loveu:

Oooo to wielkie gratulację ;) Teos może czuć sie jak główny bohater filmu Truman show :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Lilianka z Torką :multi::multi::multi::multi: juz sie nie moge doczekac :loveu:

Oooo to wielkie gratulację ;) Teos może czuć sie jak główny bohater filmu Truman show :evil_lol:

Ja też :) Już bym chciała ją uściskać :loveu:

Dzięki, choć narazie nie ma co gratulować ;) Jak będzie tak zasypiał codziennie sam, to wtedy będzie sukces ;)
Ta kamerka to przez ekipę z mojej byłej pracy ;) To oni sprezentowali nam taką elektryczną nianię ;)
Theoś już śpi :multi:

Posted

hej :D

[quote name='dOgLoV']
otwieramy okna zeby wam trochę wywietrzyć :evil_lol:[/QUOTE]

oj Ty niedobra :evil_lol:

to jak dobrz pamiętam że dziś będą zdjęcia robione :loveu:

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg[/url] cos Ty Torce zrobiła :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Wpadam na momencik, bo mój brat ma jeszcze 100km do przejechania ;)

[quote name='justysiek']to czekamy na wielką ilość zdjęć:)
miłych snów:loveu:[/QUOTE]

Dzięki, dziś spałam wyjątkowo dobrze :)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Mamusiu ;):loveu:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']Witamy się . :hand:[/QUOTE]

Dzień dobry :)

[quote name='dOgLoV']Witamy ;)

otwieramy okna zeby wam trochę wywietrzyć :evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki za wywietrzenie ;)

[quote name='Ada_Mirra']hej :D

to jak dobrz pamiętam że dziś będą zdjęcia robione :loveu:

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7150.jpg[/URL] cos Ty Torce zrobiła :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE]

Hej :)

Nie wiem czy dziś czy może jutro będzie sesyjka ;) Ale cokolwiek dodam dopiero jak mój brat wróci do PL :)

Nic jej nie zrobiłam :oops: