Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
nie zrozumiałam tego zdania :evil_lol:

sama go nie rozumiem :evil_lol:

przez ten palec nie trafiam w klawisze :eviltong:
poprawnie miało brzmieć

a jak bedzie zimno to beda siedzieli na pewno w ciepelku ;-)

Posted

dOgLoV napisał(a):
sama go nie rozumiem :evil_lol:

przez ten palec nie trafiam w klawisze :eviltong:
poprawnie miało brzmieć

a jak bedzie zimno to beda siedzieli na pewno w ciepelku ;-)

ah, teraz rozumiem.:)

Posted

Dzień dobry ;)

Pogoda wczoraj dopisała :) Wróciliśmy o 21, musiałam młodego wykąpać, nakarmić...
Zdjęcia mam, ale nie za dużo :shake: bo poprostu leniuchowałam i aparat w ręce mi przeszkadzał :oops::evil_lol:
Teoś był ciągle w cieniu, a i tak ma buzię czarwoną. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie :roll:

Aga, co to za wakacje 1 dzień nad morzem??

Kasiu, też żałuję, że Was nie ma w NL :( Ale może jeszcze w sierpniu się uda ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry ;)

Pogoda wczoraj dopisała :) Wróciliśmy o 21, musiałam młodego wykąpać, nakarmić...
Zdjęcia mam, ale nie za dużo :shake: bo poprostu leniuchowałam i aparat w ręce mi przeszkadzał :oops::evil_lol:
Teoś był ciągle w cieniu, a i tak ma buzię czarwoną. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie :roll:

Aga, co to za wakacje 1 dzień nad morzem??

Kasiu, też żałuję, że Was nie ma w NL :( Ale może jeszcze w sierpniu się uda ;)

O wróciliście :multi:

podejrzewam jak to jest , teraz pewnie tesknisz za kazda wolną chwilką dla Siebie a nie o pstrykaniu zdjęć ;)

w całym tym zamieszaniu z moim palcem nawet nie doczytałam na ile jedziecie :oops: ale dla mnie i 1 dzien nad morzem to juz były by wakacje , w tym roku moge zapomniec o jakim kolwiek wyjeżdzie ;)

Posted

Fajnie, że wycieczka nad morze była udana :)

Dzieci tak mają. Nawet w cieniu się szybko opalają. Mój syn jak miał miesiąc też leżał nad wodą w cieniu, spiekło go tak, że aż skóra potem mu zeszła :( Ale nic mu sie nie stało :)

Posted

dla mnie też choć 1 dzień nad morzem czy w górach byłby cudny!!!! ale pojadę sobei jesienią - i tak Bałtyk cały rok zimny a jesienią są bursztyny i nie ma ludzi :) jak dla mnie same zalety.
cieszę się, ze wyjazd udany!!!! Pewnie teraz będziecie częściej gdzieś rodzinnie jeździc :)

Posted

Teoś, jak ja Cię kocham :loveu: :D Rozczulający jest :loveu:
Nie bał się tylu piesów? ;]

Jaka świetna Torcia :loveu:
Czochranko dla malutkiej :)

Pozdrawiamy ciepło.

Posted

no cudeńka!!!! To o Teosiu :) :) :) Bo Torcia jak zawsze piękna :)
Teosiowi chyba trochę potówek się na buzię rzuciło - nie przejmuj sie tym, to minie, tylko go oczywiście kąp, i nie bój się lżej ubrać, żeby się nie pocił właśnie. To bardzo typowe dla tak małych ludzi. On jest taki cudowny!
Jak Ci da trochę czasu to wrzucaj Jego fotki - powspominam sobie to co mialam 7 i 4 lata temu (teraz to mi się wydaje, że to było wieki temu....)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Teoś, jak ja Cię kocham :loveu: :D Rozczulający jest :loveu:
Nie bał się tylu piesów? ;]

Jaka świetna Torcia :loveu:
Czochranko dla malutkiej :)

Pozdrawiamy ciepło.

Dziękuję :)

Teoś jest jeszcze nieświadomy tego co się w okół dzieje, więc ilość psów go nie zraziła ;) Ważne, że mama była obok, miał suchą pupkę i pełny brzuszek :)

panbazyl napisał(a):
no cudeńka!!!! To o Teosiu :) :) :) Bo Torcia jak zawsze piękna :)
Teosiowi chyba trochę potówek się na buzię rzuciło - nie przejmuj sie tym, to minie, tylko go oczywiście kąp, i nie bój się lżej ubrać, żeby się nie pocił właśnie. To bardzo typowe dla tak małych ludzi. On jest taki cudowny!
Jak Ci da trochę czasu to wrzucaj Jego fotki - powspominam sobie to co mialam 7 i 4 lata temu (teraz to mi się wydaje, że to było wieki temu....)

Te potówki mu wyskoczyły jakiś tydzień temu i wiem, że nie muszę się tym przejmować ;)
Dziś ubrałam go dużo cieniej, bo w nocy mi się biedny tak spocił, że musiałam go całego przebrać :roll: Ale nic dziwnego, skoro mam w sypialni 26 stopni, a on miał body na długi rękaw ;)
Postram się wrzucać Teosiowe zdjęcia, ale różnie to u mnie teraz z czasem bywa :D

:: FiGa :: napisał(a):
Teos jest sliczny jak dziewczynka :loveu:

Swietne zdjecia znad morza :klacz:

Jaka dziewczynka :mad:

vaness napisał(a):
ile psów :loveu: i Teoś jaki kochany chłopak :) przystojny facet , a nie śliczny jak dziewczynka :evil_lol:

No właśnie ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
A jak tam Teoś i jego spanie w nocy ?? daje wam troszke pospać ??

Mam pobudkę co jakieś 2-3h :roll: Jakoś idzie to przeżyć, bo w nocy dostaje sztuczne mleko, więc 20 min. i znowu śpi ;) Ale jak się obudzi koło 6-7 rano, to nie śpi czasem do 10, a ja usypiam na stojąco :D