łamAga Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nie zrozumiałam tego zdania :evil_lol: sama go nie rozumiem :evil_lol: przez ten palec nie trafiam w klawisze :eviltong: poprawnie miało brzmieć a jak bedzie zimno to beda siedzieli na pewno w ciepelku ;-) Quote
Aleksa. Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 dOgLoV napisał(a):sama go nie rozumiem :evil_lol: przez ten palec nie trafiam w klawisze :eviltong: poprawnie miało brzmieć a jak bedzie zimno to beda siedzieli na pewno w ciepelku ;-) ah, teraz rozumiem.:) Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Dzień dobry ;) Pogoda wczoraj dopisała :) Wróciliśmy o 21, musiałam młodego wykąpać, nakarmić... Zdjęcia mam, ale nie za dużo :shake: bo poprostu leniuchowałam i aparat w ręce mi przeszkadzał :oops::evil_lol: Teoś był ciągle w cieniu, a i tak ma buzię czarwoną. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie :roll: Aga, co to za wakacje 1 dzień nad morzem?? Kasiu, też żałuję, że Was nie ma w NL :( Ale może jeszcze w sierpniu się uda ;) Quote
ania90 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 i to jest wlasnie dziwne, siedze nad woda w cieniu a jeszcze zderze sie opalic:roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 U nas padalo i pogoda byla paskudna, super ze u was bylo zupelnie inaczej :loveu: Buziaczek w raczke malenstwa :loveu: Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry ;) Pogoda wczoraj dopisała :) Wróciliśmy o 21, musiałam młodego wykąpać, nakarmić... Zdjęcia mam, ale nie za dużo :shake: bo poprostu leniuchowałam i aparat w ręce mi przeszkadzał :oops::evil_lol: Teoś był ciągle w cieniu, a i tak ma buzię czarwoną. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie :roll: Aga, co to za wakacje 1 dzień nad morzem?? Kasiu, też żałuję, że Was nie ma w NL :( Ale może jeszcze w sierpniu się uda ;) O wróciliście :multi: podejrzewam jak to jest , teraz pewnie tesknisz za kazda wolną chwilką dla Siebie a nie o pstrykaniu zdjęć ;) w całym tym zamieszaniu z moim palcem nawet nie doczytałam na ile jedziecie :oops: ale dla mnie i 1 dzien nad morzem to juz były by wakacje , w tym roku moge zapomniec o jakim kolwiek wyjeżdzie ;) Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Cieszę się, że wypad nad morzem się udał ;) Trochę szkoda, że jeden dzień, ale i to dobre jest ;) Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Fajnie, że wycieczka nad morze była udana :) Dzieci tak mają. Nawet w cieniu się szybko opalają. Mój syn jak miał miesiąc też leżał nad wodą w cieniu, spiekło go tak, że aż skóra potem mu zeszła :( Ale nic mu sie nie stało :) Quote
panbazyl Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 dla mnie też choć 1 dzień nad morzem czy w górach byłby cudny!!!! ale pojadę sobei jesienią - i tak Bałtyk cały rok zimny a jesienią są bursztyny i nie ma ludzi :) jak dla mnie same zalety. cieszę się, ze wyjazd udany!!!! Pewnie teraz będziecie częściej gdzieś rodzinnie jeździc :) Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dobrze, że wycieczka się udała. :) Czekam na te kilka fotek. ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 No to lecę z fotkami ;) Wrzucę tyle, na ile pozwoli mi śpiący Teoś :) Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 uoooo jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka widac tez zadowolona :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Teoś, jak ja Cię kocham :loveu: :D Rozczulający jest :loveu: Nie bał się tylu piesów? ;] Jaka świetna Torcia :loveu: Czochranko dla malutkiej :) Pozdrawiamy ciepło. Quote
panbazyl Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 no cudeńka!!!! To o Teosiu :) :) :) Bo Torcia jak zawsze piękna :) Teosiowi chyba trochę potówek się na buzię rzuciło - nie przejmuj sie tym, to minie, tylko go oczywiście kąp, i nie bój się lżej ubrać, żeby się nie pocił właśnie. To bardzo typowe dla tak małych ludzi. On jest taki cudowny! Jak Ci da trochę czasu to wrzucaj Jego fotki - powspominam sobie to co mialam 7 i 4 lata temu (teraz to mi się wydaje, że to było wieki temu....) Quote
:: FiGa :: Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Teos jest sliczny jak dziewczynka :loveu: Swietne zdjecia znad morza :klacz: Quote
vaness Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ile psów :loveu: i Teoś jaki kochany chłopak :) przystojny facet , a nie śliczny jak dziewczynka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Teoś, jak ja Cię kocham :loveu: :D Rozczulający jest :loveu: Nie bał się tylu piesów? ;] Jaka świetna Torcia :loveu: Czochranko dla malutkiej :) Pozdrawiamy ciepło. Dziękuję :) Teoś jest jeszcze nieświadomy tego co się w okół dzieje, więc ilość psów go nie zraziła ;) Ważne, że mama była obok, miał suchą pupkę i pełny brzuszek :) panbazyl napisał(a):no cudeńka!!!! To o Teosiu :) :) :) Bo Torcia jak zawsze piękna :) Teosiowi chyba trochę potówek się na buzię rzuciło - nie przejmuj sie tym, to minie, tylko go oczywiście kąp, i nie bój się lżej ubrać, żeby się nie pocił właśnie. To bardzo typowe dla tak małych ludzi. On jest taki cudowny! Jak Ci da trochę czasu to wrzucaj Jego fotki - powspominam sobie to co mialam 7 i 4 lata temu (teraz to mi się wydaje, że to było wieki temu....) Te potówki mu wyskoczyły jakiś tydzień temu i wiem, że nie muszę się tym przejmować ;) Dziś ubrałam go dużo cieniej, bo w nocy mi się biedny tak spocił, że musiałam go całego przebrać :roll: Ale nic dziwnego, skoro mam w sypialni 26 stopni, a on miał body na długi rękaw ;) Postram się wrzucać Teosiowe zdjęcia, ale różnie to u mnie teraz z czasem bywa :D :: FiGa :: napisał(a):Teos jest sliczny jak dziewczynka :loveu: Swietne zdjecia znad morza :klacz: Jaka dziewczynka :mad: vaness napisał(a):ile psów :loveu: i Teoś jaki kochany chłopak :) przystojny facet , a nie śliczny jak dziewczynka :evil_lol: No właśnie ;) Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A jak tam Teoś i jego spanie w nocy ?? daje wam troszke pospać ?? Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 dOgLoV napisał(a):A jak tam Teoś i jego spanie w nocy ?? daje wam troszke pospać ?? Mam pobudkę co jakieś 2-3h :roll: Jakoś idzie to przeżyć, bo w nocy dostaje sztuczne mleko, więc 20 min. i znowu śpi ;) Ale jak się obudzi koło 6-7 rano, to nie śpi czasem do 10, a ja usypiam na stojąco :D Quote
Recommended Posts