Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witanko niedzielne ;) Torka i Bogdan... :mdleje: Szacun dla malej, silna jest malpa :evil_lol:

Slodko z dzieciakami pozuja :loveu:

Cześć :hand:
O tak, Torka ma siłę ;) Bogdan też :D A Roxi była wczoraj zawiedziona, że nie pozwalam jej prowadzić Tory. No to dziś rano dostała smycz i poczuła na tych swoich dziecięcych rączkach jaką ma siłę ;) Efekt, Tora wyprowadziła Roxi na spacerek :D

Już była zmęczona wspólną zabawą, więc odpoczywała ;) Ale jak się dzieciaki koło niej położyły, to patyczek odrazu zabrała do pyska :megagrin:

Posted

magdabroy napisał(a):
Cześć :hand:
O tak, Torka ma siłę ;) Bogdan też :D A Roxi była wczoraj zawiedziona, że nie pozwalam jej prowadzić Tory. No to dziś rano dostała smycz i poczuła na tych swoich dziecięcych rączkach jaką ma siłę ;) Efekt, Tora wyprowadziła Roxi na spacerek :D

Już była zmęczona wspólną zabawą, więc odpoczywała ;) Ale jak się dzieciaki koło niej położyły, to patyczek odrazu zabrała do pyska :megagrin:

Moja siostra cioteczna tez zawsze chce Sarę wyprowadzać. Jest to tak samo jak z Torą ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
pies ma bardzo duzo sily w szczece ;)

dzieki Magda ale impreza jak impreza siedzenie , jedzenie i ogolnie nudy ;)

Wiem, że ma dużo siły ;) I to mnie przeraża, jaki mogłaby użytek zrobić z zębów, gdyby tylko chciała :crazyeye:

Czasem warto posiedzieć na takiej "nudnej" imprezie ;)

Posted

u mnie ani Sonia ani Ciapek nie utrzymają się na zębach..

Ale Torka ładnie sobie radzi :loveu:

a dzieciaki jaką mają radość z tego psa ;) czasami aż się dziwię jak można mieszkać czy wychowywać się bez psa :roll:

Posted

kalyna napisał(a):
:loveu:

a dzieciaki jaką mają radość z tego psa ;) czasami aż się dziwię jak można mieszkać czy wychowywać się bez psa :roll:
dla mnie to też nie do przyjęcia :) wiem, że u nas w domu zawsze będą psy.

Posted

Ja jak byłam mała to lunatykowałam mama powiedziała, że kupi mi psa jak przestanę... przestałam i kupili psa :D
Poza przerwą po stracie Luny zawsze u mnie był pies i zawsze będzie :)

Posted

kalyna napisał(a):
u mnie ani Sonia ani Ciapek nie utrzymają się na zębach..

Ale Torka ładnie sobie radzi :loveu:

Mada95 napisał(a):
Ja się wychowalam bez psa:eviltong:

agaga21 napisał(a):
dla mnie to też nie do przyjęcia :) wiem, że u nas w domu zawsze będą psy.

Ptysiak napisał(a):
Ja jak byłam mała to lunatykowałam mama powiedziała, że kupi mi psa jak przestanę... przestałam i kupili psa :D
Poza przerwą po stracie Luny zawsze u mnie był pies i zawsze będzie :)

Może nie koniecznie pies, ale u mnie zawsze było jakieś zwierze ;) Koty, szczury, chomiki, myszki, świnki... Psów się kilka przez mój rodzinny dom przewinęło, ale były okresy też kilkuletnie, że psa nie było :shake: Co nie zmniejszyło mojej miłości do psów :)
Teraz, jak jestem dorosła i mogę sama decydować czy będzie w domu pies czy też nie, to wiem, że moje dzieci będą się wychowywać z psami ;)

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry ;)

Miłego poniedziałku :)

Dzień dobry :)

Mam nadzieje, że będzie miły poniedziałek ;) Tobie również życzę miłego dnia ;)

Odliczam dni ;) Za 8 dni będę miała swój Skarb :loveu:

Posted

[quote name='ania90']dzien dobry po ciezkim weekendzie;)

Dzień dobry ;)

[quote name='Marta_Ares']jakie szaleństwa :evil_lol:

świetne zdjęcia z kuzynkami, ogromna radość z nich bije :loveu: :loveu:

:)

[quote name='Ada_Mirra']omnomnom :loveu: :3 trzymam kicuki :) i życzę miłego dnia :D

Kciuki napewno się przydadzą ;)

[quote name='Ptysiak']Ale to szybko zleciało :) Już niedługo zobaczymy Teosia :multi::loveu:

Szybko, szybko ;)

[quote name='Aleksandra95']Ale Torka fajnie lata:loveu:

słodkie http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6971.jpg :)

Dziękuję :)

[quote name='panbazyl']a ja tranzytem przez dogo.
Pozdrawiam mocno. Mam sporo roboty, początek tygodnia - jak zawsze. A bym sobie w hamaku poleżała. oj tak :)

Widzę, że ostatnio to Ty tylko przelotem na dogo :roll: