Kaaasia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6954.jpg :loveu: Mój poprzedni boksioł uwielbiał takie zabawy z moim tatą, a Oli tego nie kuma i zawsze puszcza patyk. Chociaż ja i tak nie dała bym rady tak nim kręcić :roll: Quote
:: FiGa :: Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Witanko niedzielne ;) Torka i Bogdan... :mdleje: Szacun dla malej, silna jest malpa :evil_lol: Slodko z dzieciakami pozuja :loveu: Quote
*Magda* Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Witanko niedzielne ;) Torka i Bogdan... :mdleje: Szacun dla malej, silna jest malpa :evil_lol: Slodko z dzieciakami pozuja :loveu: Cześć :hand: O tak, Torka ma siłę ;) Bogdan też :D A Roxi była wczoraj zawiedziona, że nie pozwalam jej prowadzić Tory. No to dziś rano dostała smycz i poczuła na tych swoich dziecięcych rączkach jaką ma siłę ;) Efekt, Tora wyprowadziła Roxi na spacerek :D Już była zmęczona wspólną zabawą, więc odpoczywała ;) Ale jak się dzieciaki koło niej położyły, to patyczek odrazu zabrała do pyska :megagrin: Quote
Ada_Mirra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Super zabawa Torci :loveu: Mirra też tak lubi ale na szarpaku ;) Quote
Klaudia&Aza Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6971.jpg Dziewczynki jakie szczęśliwe z zabawy z Torą :) Quote
Milena9 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 magdabroy napisał(a):Cześć :hand: O tak, Torka ma siłę ;) Bogdan też :D A Roxi była wczoraj zawiedziona, że nie pozwalam jej prowadzić Tory. No to dziś rano dostała smycz i poczuła na tych swoich dziecięcych rączkach jaką ma siłę ;) Efekt, Tora wyprowadziła Roxi na spacerek :D Już była zmęczona wspólną zabawą, więc odpoczywała ;) Ale jak się dzieciaki koło niej położyły, to patyczek odrazu zabrała do pyska :megagrin: Moja siostra cioteczna tez zawsze chce Sarę wyprowadzać. Jest to tak samo jak z Torą ;) Quote
łamAga Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 pies ma bardzo duzo sily w szczece ;) dzieki Magda ale impreza jak impreza siedzenie , jedzenie i ogolnie nudy ;) Quote
*Magda* Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 dOgLoV napisał(a):pies ma bardzo duzo sily w szczece ;) dzieki Magda ale impreza jak impreza siedzenie , jedzenie i ogolnie nudy ;) Wiem, że ma dużo siły ;) I to mnie przeraża, jaki mogłaby użytek zrobić z zębów, gdyby tylko chciała :crazyeye: Czasem warto posiedzieć na takiej "nudnej" imprezie ;) Quote
agaga21 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6970.jpg a gdzie brakujące 2 patyki?:diabloti:;) Quote
*Magda* Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 [quote name='Mada95']dzieci maja fajną zabawe z Torą;) Tak :) [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6970.jpg a gdzie brakujące 2 patyki?:diabloti:;) Chyba dzieci były głodne i zjadły :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 u mnie ani Sonia ani Ciapek nie utrzymają się na zębach.. Ale Torka ładnie sobie radzi :loveu: a dzieciaki jaką mają radość z tego psa ;) czasami aż się dziwię jak można mieszkać czy wychowywać się bez psa :roll: Quote
agaga21 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 kalyna napisał(a): :loveu: a dzieciaki jaką mają radość z tego psa ;) czasami aż się dziwię jak można mieszkać czy wychowywać się bez psa :roll:dla mnie to też nie do przyjęcia :) wiem, że u nas w domu zawsze będą psy. Quote
Ptysiak Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ja jak byłam mała to lunatykowałam mama powiedziała, że kupi mi psa jak przestanę... przestałam i kupili psa :D Poza przerwą po stracie Luny zawsze u mnie był pies i zawsze będzie :) Quote
*Magda* Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 kalyna napisał(a):u mnie ani Sonia ani Ciapek nie utrzymają się na zębach.. Ale Torka ładnie sobie radzi :loveu: a dzieciaki jaką mają radość z tego psa ;) czasami aż się dziwię jak można mieszkać czy wychowywać się bez psa :roll: Mada95 napisał(a):Ja się wychowalam bez psa:eviltong: agaga21 napisał(a):dla mnie to też nie do przyjęcia :) wiem, że u nas w domu zawsze będą psy. Ptysiak napisał(a):Ja jak byłam mała to lunatykowałam mama powiedziała, że kupi mi psa jak przestanę... przestałam i kupili psa :D Poza przerwą po stracie Luny zawsze u mnie był pies i zawsze będzie :) Może nie koniecznie pies, ale u mnie zawsze było jakieś zwierze ;) Koty, szczury, chomiki, myszki, świnki... Psów się kilka przez mój rodzinny dom przewinęło, ale były okresy też kilkuletnie, że psa nie było :shake: Co nie zmniejszyło mojej miłości do psów :) Teraz, jak jestem dorosła i mogę sama decydować czy będzie w domu pies czy też nie, to wiem, że moje dzieci będą się wychowywać z psami ;) Ptysiak napisał(a):Dzień dobry ;) Miłego poniedziałku :) Dzień dobry :) Mam nadzieje, że będzie miły poniedziałek ;) Tobie również życzę miłego dnia ;) Odliczam dni ;) Za 8 dni będę miała swój Skarb :loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 jakie szaleństwa :evil_lol: świetne zdjęcia z kuzynkami, ogromna radość z nich bije :loveu: :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 magdabroy napisał(a): Odliczam dni ;) Za 8 dni będę miała swój Skarb :loveu: omnomnom :loveu: :3 trzymam kicuki :) i życzę miłego dnia :D Quote
Ptysiak Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ale to szybko zleciało :) Już niedługo zobaczymy Teosia :multi::loveu: Quote
Aleksa. Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ale Torka fajnie lata:loveu: słodkie http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6971.jpg :) Quote
panbazyl Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 a ja tranzytem przez dogo. Pozdrawiam mocno. Mam sporo roboty, początek tygodnia - jak zawsze. A bym sobie w hamaku poleżała. oj tak :) Quote
*Magda* Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='ania90']dzien dobry po ciezkim weekendzie;) Dzień dobry ;) [quote name='Marta_Ares']jakie szaleństwa :evil_lol: świetne zdjęcia z kuzynkami, ogromna radość z nich bije :loveu: :loveu: :) [quote name='Ada_Mirra']omnomnom :loveu: :3 trzymam kicuki :) i życzę miłego dnia :D Kciuki napewno się przydadzą ;) [quote name='Ptysiak']Ale to szybko zleciało :) Już niedługo zobaczymy Teosia :multi::loveu: Szybko, szybko ;) [quote name='Aleksandra95']Ale Torka fajnie lata:loveu: słodkie http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6971.jpg :) Dziękuję :) [quote name='panbazyl']a ja tranzytem przez dogo. Pozdrawiam mocno. Mam sporo roboty, początek tygodnia - jak zawsze. A bym sobie w hamaku poleżała. oj tak :) Widzę, że ostatnio to Ty tylko przelotem na dogo :roll: Quote
Recommended Posts