agaga21 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='magdabroy']Mi się wydaje, że tu czymś przyskają przed sezonem kleszczowym ;) Tora miała raz kleszcza i złapała go właśnie w Polsce :mad: A tutaj nigdy, ani jednego (odpukać ;))[/QUOTE]u nas też nie ma :) wysokie trawy a żaden psiak kleszcza od 3 lat nie miał-odkąd tu mieszkamy. Quote
bira Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Magda ale zleciało... nawet tydzień nie został do końca :-) Kiedy to zleciało... To jest jednak prezewaga cesarki nad natur, bo wiesz, idziesz i już, a nie czeksz jak ten ćwok, zaczyna się czy nie ;-) Widzę Torka smakosz srajdowy ;-) Bira nie tyka, ale pewnie dlatego, że kuweta jest zakryta, to łba nie wsadzi pustego. A kleszczy u nas też nie ma. Birry nigdy tutaj nie zabezpieczam, a jest czyta. Za to Honia ciekus przyniosła do domu pchłę. Przypadkiem ją znalzłam, pozbawiłam życia, i ciągle oglądam, ale nie znajduję nowych.. także mam nadzieję, że przypadek... Quote
:: FiGa :: Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 U nas nie pryskaja :mad: Od cholery tego :mad: Jak nie mialam zakropionych psow to z kazdego spaceru po 2 przynosilismy :mad: A teraz mimo kropelek i tak czasami sie zdazy (dzis Marcel mial obok jajek :oops:) O mamo... Bedziesz widziec jak rozcinaja Ci brzuszek i waciagaja z niego Teosia... :mdleje: To chyba bedzie niebywale przezycie :lol: Quote
kalyna Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='dOgLoV']Tak , kazala nam postawic kuwety gdzie tylko sie da , u nas to nie wchodzi w gre bo mamy psy ktore beda wyjadaly kocie ........ , podloge mylismy juz domestosem i psikalismy odstraszaczem nic to nie dalo , widocznie taki juz ma charakter ;)[/QUOTE] bo to ona jest ruda :D a rudy to wredota :D Quote
Ptysiak Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='dOgLoV']nie wolno palić w tej galerii bo tu już prawie jest dziecko :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='magdabroy']No właśnie :mad:[/QUOTE] Przepraszam :-( Już nie będę :eviltong: Już praktycznie tylko 5 dni :multi: Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='bira']Magda ale zleciało... nawet tydzień nie został do końca :-) Kiedy to zleciało... To jest jednak prezewaga cesarki nad natur, bo wiesz, idziesz i już, a nie czeksz jak ten ćwok, zaczyna się czy nie ;-) Widzę Torka smakosz srajdowy ;-) Bira nie tyka, ale pewnie dlatego, że kuweta jest zakryta, to łba nie wsadzi pustego. A kleszczy u nas też nie ma. Birry nigdy tutaj nie zabezpieczam, a jest czyta. Za to Honia ciekus przyniosła do domu pchłę. Przypadkiem ją znalzłam, pozbawiłam życia, i ciągle oglądam, ale nie znajduję nowych.. także mam nadzieję, że przypadek...[/QUOTE] Zleciało, zleciało :) U nas też z kuwety nie zje, bo nie ma jak ;) ale na dworze już nie upilnuję :roll: Do tej pory drzwi były otwarte od rana jak wstałam, aż do wieczora jak szliśmy spać i Lumpek siedział na dworze ;) Ja pomimo tego, że kleszczy nie widzę, to wolę zakropić ;) No bo właśnie jeszcze ochrona przed pchłami i wszołami ;) [quote name=':: FiGa ::']U nas nie pryskaja :mad: Od cholery tego :mad: Jak nie mialam zakropionych psow to z kazdego spaceru po 2 przynosilismy :mad: A teraz mimo kropelek i tak czasami sie zdazy (dzis Marcel mial obok jajek :oops:) O mamo... Bedziesz widziec jak rozcinaja Ci brzuszek i waciagaja z niego Teosia... :mdleje: To chyba bedzie niebywale przezycie :lol:[/QUOTE] Ja kiedyś mamie wyciągałam z pachwiny kleszcza :roll: Nie będę widzieć jak rozcinają mi brzuch :shake: Od piersi będę miała taką niby kotarę ;) Tak więc nic nie zobaczę :) [quote name='Ptysiak']Miłego czwartku :)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie :) [quote name='Ptysiak'] Już praktycznie tylko 5 dni :multi:[/QUOTE] 5 :p Quote
ania90 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 moze i lepiej ze nie bedziesz widziala jak cie rozcinaja;) Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Tak, 5 :loveu: Tez mysle ze moze i lepiej ze nie bedziesz tego widziec :lol: Quote
vege* Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Już tylko 5 dni? :O Ale to zleciało szybko :-) A jak się wgl czujesz? :-) Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='ania90']moze i lepiej ze nie bedziesz widziala jak cie rozcinaja;)[/QUOTE] ;) [quote name='Klaudia&Aza']Tylko 5 dni i Teoś zawita :multi:[/QUOTE] No :multi: [quote name=':: FiGa ::']Tak, 5 :loveu: Tez mysle ze moze i lepiej ze nie bedziesz tego widziec :lol:[/QUOTE] Jasne, że lepiej ;) Mogłabym sobie jeszcze wyobrazić, że tną mnie jak w jakimś horrorze :evil_lol: [quote name='vege*']Już tylko 5 dni? :O Ale to zleciało szybko :-) A jak się wgl czujesz? :-)[/QUOTE] O tak, 5 długich dni :D Czuję się całkiem dobrze ;) Troszkę mi ciężko już, ale nie jest tak źle ;) Dziś mnie energia rozpiera :) Poszłabym okna pomyć, ale raczej sobie odpuszczę ;) Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Wiem, że podobne foty Tory były, ale innych nie posiadam :shake: Zostały mi tylko takie foty do wstawienia, więc albo oglądacie to co wrzucę albo nie będzie zdjęć wogóle :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Piłeeeeeeeeeeeeczka :diabloti: Znikam prasować i pomysleć nad jakimś obiadem ;) Chyba zrobię lasagne :loveu::hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Torka, Torka, wiecej Torci :multi: :loveu: Lasagne :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ładnych zdjęć nigdy za wiele :D :loveu: 5.. :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6818.jpg ale zasuwa :D O jak ja dawno już nie robiłam lasagne... Idę na obiad do Ciebie :loveu::diabloti: Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Torka, Torka, wiecej Torci :multi: :loveu: Lasagne :loveu: Jutro więcej Torci :eviltong: Ja też lubię :) [quote name='Ada_Mirra']ładnych zdjęć nigdy za wiele :D :loveu: 5.. :loveu: Dziękuję :) [quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6818.jpg ale zasuwa :D O jak ja dawno już nie robiłam lasagne... Idę na obiad do Ciebie :loveu::diabloti: Jak pocisk :D Wpadaj, starczy dla Ciebie też :) Quote
Karro Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Torcia jak zwykle z piłką w paszczy :D Już co raz to mniej dni! :) Quote
panbazyl Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 odwiedzam i czytam, ze TO za chwilę!!!!! :) :) :) Łał :) Trzymamy kciuki i łapy! Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='understandme']Torcia jak zwykle z piłką w paszczy :D Już co raz to mniej dni! :)[/QUOTE] :D A no ;) [quote name='panbazyl']odwiedzam i czytam, ze TO za chwilę!!!!! :) :) :) Łał :) Trzymamy kciuki i łapy![/QUOTE] Trzymaj, trzymaj ;) Łap u Ciebie dostatek :D Quote
Klaudia&Aza Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ja też dzisiaj z bratem będę robiła lasagne:loveu: Rodziców nie ma to musimy sami sobie jakieś jedzonko naszykować:D Quote
*Magda* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Ja też dzisiaj z bratem będę robiła lasagne:loveu: Rodziców nie ma to musimy sami sobie jakieś jedzonko naszykować:D No to mamy to samo na obiad :D Smacznego :) Quote
panbazyl Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 a mnie sie nie chce nic robić do jedzenia.... nic. dam psom tylko po indyczej szyi a sama coś wymyśle dla nas bliżej wieczora, bo mi się resztki mózgu lasują z upału. Quote
Ptysiak Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='magdabroy']Wpadaj, starczy dla Ciebie też :)[/QUOTE] Jak już wpadnę to zostaje do narodzin Teosia :loveu: Rozbiję sobie namiot koło choinek i popilnuję przy okazji korę :evil_lol: Quote
Recommended Posts