Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Mi się wydaje, że tu czymś przyskają przed sezonem kleszczowym ;) Tora miała raz kleszcza i złapała go właśnie w Polsce :mad: A tutaj nigdy, ani jednego (odpukać ;))[/QUOTE]u nas też nie ma :) wysokie trawy a żaden psiak kleszcza od 3 lat nie miał-odkąd tu mieszkamy.

Posted

Magda ale zleciało... nawet tydzień nie został do końca :-) Kiedy to zleciało... To jest jednak prezewaga cesarki nad natur, bo wiesz, idziesz i już, a nie czeksz jak ten ćwok, zaczyna się czy nie ;-)

Widzę Torka smakosz srajdowy ;-) Bira nie tyka, ale pewnie dlatego, że kuweta jest zakryta, to łba nie wsadzi pustego.

A kleszczy u nas też nie ma. Birry nigdy tutaj nie zabezpieczam, a jest czyta.

Za to Honia ciekus przyniosła do domu pchłę. Przypadkiem ją znalzłam, pozbawiłam życia, i ciągle oglądam, ale nie znajduję nowych.. także mam nadzieję, że przypadek...

Posted

U nas nie pryskaja :mad: Od cholery tego :mad: Jak nie mialam zakropionych psow to z kazdego spaceru po 2 przynosilismy :mad: A teraz mimo kropelek i tak czasami sie zdazy (dzis Marcel mial obok jajek :oops:)

O mamo... Bedziesz widziec jak rozcinaja Ci brzuszek i waciagaja z niego Teosia... :mdleje: To chyba bedzie niebywale przezycie :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak , kazala nam postawic kuwety gdzie tylko sie da , u nas to nie wchodzi w gre bo mamy psy ktore beda wyjadaly kocie ........ , podloge mylismy juz domestosem i psikalismy odstraszaczem nic to nie dalo , widocznie taki juz ma charakter ;)[/QUOTE]

bo to ona jest ruda :D
a rudy to wredota :D

Posted

[quote name='dOgLoV']nie wolno palić w tej galerii bo tu już prawie jest dziecko :eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='magdabroy']No właśnie :mad:[/QUOTE]
Przepraszam :-( Już nie będę :eviltong:

Już praktycznie tylko 5 dni :multi:

Posted

[quote name='bira']Magda ale zleciało... nawet tydzień nie został do końca :-) Kiedy to zleciało... To jest jednak prezewaga cesarki nad natur, bo wiesz, idziesz i już, a nie czeksz jak ten ćwok, zaczyna się czy nie ;-)

Widzę Torka smakosz srajdowy ;-) Bira nie tyka, ale pewnie dlatego, że kuweta jest zakryta, to łba nie wsadzi pustego.

A kleszczy u nas też nie ma. Birry nigdy tutaj nie zabezpieczam, a jest czyta.

Za to Honia ciekus przyniosła do domu pchłę. Przypadkiem ją znalzłam, pozbawiłam życia, i ciągle oglądam, ale nie znajduję nowych.. także mam nadzieję, że przypadek...[/QUOTE]

Zleciało, zleciało :)

U nas też z kuwety nie zje, bo nie ma jak ;) ale na dworze już nie upilnuję :roll: Do tej pory drzwi były otwarte od rana jak wstałam, aż do wieczora jak szliśmy spać i Lumpek siedział na dworze ;)

Ja pomimo tego, że kleszczy nie widzę, to wolę zakropić ;) No bo właśnie jeszcze ochrona przed pchłami i wszołami ;)

[quote name=':: FiGa ::']U nas nie pryskaja :mad: Od cholery tego :mad: Jak nie mialam zakropionych psow to z kazdego spaceru po 2 przynosilismy :mad: A teraz mimo kropelek i tak czasami sie zdazy (dzis Marcel mial obok jajek :oops:)

O mamo... Bedziesz widziec jak rozcinaja Ci brzuszek i waciagaja z niego Teosia... :mdleje: To chyba bedzie niebywale przezycie :lol:[/QUOTE]

Ja kiedyś mamie wyciągałam z pachwiny kleszcza :roll:

Nie będę widzieć jak rozcinają mi brzuch :shake: Od piersi będę miała taką niby kotarę ;) Tak więc nic nie zobaczę :)

[quote name='Ptysiak']Miłego czwartku :)[/QUOTE]

Dziękuję i wzajemnie :)

[quote name='Ptysiak']
Już praktycznie tylko 5 dni :multi:[/QUOTE]

5 :p

Posted

[quote name='ania90']moze i lepiej ze nie bedziesz widziala jak cie rozcinaja;)[/QUOTE]

;)

[quote name='Klaudia&Aza']Tylko 5 dni i Teoś zawita :multi:[/QUOTE]

No :multi:

[quote name=':: FiGa ::']Tak, 5 :loveu:

Tez mysle ze moze i lepiej ze nie bedziesz tego widziec :lol:[/QUOTE]

Jasne, że lepiej ;) Mogłabym sobie jeszcze wyobrazić, że tną mnie jak w jakimś horrorze :evil_lol:

[quote name='vege*']Już tylko 5 dni? :O Ale to zleciało szybko :-)
A jak się wgl czujesz? :-)[/QUOTE]

O tak, 5 długich dni :D
Czuję się całkiem dobrze ;) Troszkę mi ciężko już, ale nie jest tak źle ;)
Dziś mnie energia rozpiera :) Poszłabym okna pomyć, ale raczej sobie odpuszczę ;)

Posted

Wiem, że podobne foty Tory były, ale innych nie posiadam :shake: Zostały mi tylko takie foty do wstawienia, więc albo oglądacie to co wrzucę albo nie będzie zdjęć wogóle :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Torka, Torka, wiecej Torci :multi: :loveu:

Lasagne :loveu:

Jutro więcej Torci :eviltong:

Ja też lubię :)

[quote name='Ada_Mirra']ładnych zdjęć nigdy za wiele :D :loveu:

5.. :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6818.jpg ale zasuwa :D

O jak ja dawno już nie robiłam lasagne... Idę na obiad do Ciebie :loveu::diabloti:

Jak pocisk :D

Wpadaj, starczy dla Ciebie też :)

Posted

[quote name='understandme']Torcia jak zwykle z piłką w paszczy :D

Już co raz to mniej dni! :)[/QUOTE]

:D

A no ;)

[quote name='panbazyl']odwiedzam i czytam, ze TO za chwilę!!!!! :) :) :)
Łał :)
Trzymamy kciuki i łapy![/QUOTE]

Trzymaj, trzymaj ;) Łap u Ciebie dostatek :D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ja też dzisiaj z bratem będę robiła lasagne:loveu: Rodziców nie ma to musimy sami sobie jakieś jedzonko naszykować:D

No to mamy to samo na obiad :D Smacznego :)

Posted

a mnie sie nie chce nic robić do jedzenia.... nic.
dam psom tylko po indyczej szyi a sama coś wymyśle dla nas bliżej wieczora, bo mi się resztki mózgu lasują z upału.

Posted

[quote name='magdabroy']Wpadaj, starczy dla Ciebie też :)[/QUOTE]
Jak już wpadnę to zostaje do narodzin Teosia :loveu:
Rozbiję sobie namiot koło choinek i popilnuję przy okazji korę :evil_lol: