Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem, już dawno położna mu powiedziała, że nic nie zobaczy ;) Teosia najpierw mają dać mamusi :mad:

obawiam sie ze jednak Bogdan pierwszy go ujrzy :eviltong: ( chyba oglądam za duzo TLC ) :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
obawiam sie ze jednak Bogdan pierwszy go ujrzy :eviltong: ( chyba oglądam za duzo TLC ) :evil_lol:

Zobaczyć może pierwszy, ale przytulić pierwsza mam ja :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zobaczyć może pierwszy, ale przytulić pierwsza mam ja :evil_lol:

A to co innego :lol: na pewno położą Ci go na piersi :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
A to co innego :lol: na pewno położą Ci go na piersi :loveu::loveu::loveu::loveu:

Już się nie mogę doczekać :loveu: Jak dobrze, że to już wkrótce :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Już się nie mogę doczekać :loveu: Jak dobrze, że to już wkrótce :)

Nie dziwie Ci sie ;) ja też nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :loveu::loveu::loveu::loveu:

kalyna napisał(a):
yy widać, że Aga wróciła na dogo :D
od razu więcej postów do nadrabiania :D

wróciła wróciła , siedzi na dogo a jutro w pracy znowu bedzie nieprzytomna :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):

:evil_lol:

Boże jakie Wy jesteście gaduły :D
Ale dobrze bo ja nie muszę nadrabiać i mogę spokojnie zapalić, napić się piwka i wysuszyć :D

Szczęśliwa 7-ka, potem 6-tka, 5-tka... jak to szybko leci :)

Posted

kalyna napisał(a):

dOgLoV napisał(a):

wróciła wróciła , siedzi na dogo a jutro w pracy znowu bedzie nieprzytomna :evil_lol:

Jak będzie miała jedną zmianę z mężem, to nas pewnie oleje :mad::eviltong:

dOgLoV napisał(a):

Nie dziwie Ci sie ;) ja też nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :loveu::loveu::loveu::loveu:

Już prawie :)

Posted

agaga21 napisał(a):
magda, pozwalają by mąz był przy cesarce? u nas to w ogóle nie wchodzi w grę.

Jutro będę rozmawiać z położną to jeszcze zapytam i się upewnie ;) Ale kolega był przy cesarce, właśnie tu w Niemczech :) Także mam nadzieję, że Bogdan też będzie mógł być :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:

Boże jakie Wy jesteście gaduły :D
Ale dobrze bo ja nie muszę nadrabiać i mogę spokojnie zapalić, napić się piwka i wysuszyć :D

Szczęśliwa 7-ka, potem 6-tka, 5-tka... jak to szybko leci :)

:mad::eviltong:

[quote name='magdabroy']Jak będzie miała jedną zmianę z mężem, to nas pewnie oleje :mad::eviltong:

Nie oleje :shake: mąż będzie czytał książkę a ja będę siedziała na dogo :evil_lol:

dobranoc ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']już 6 o kurde :lol: przez te wakacje za szybko czas mija.;p[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Właściwie to już nie 6 dni a 5 i pól :D i będziesz tuliła Teosia :loveu:[/QUOTE]

[quote name='understandme']Jeszcze chwilka i Teoś będzie na świecie :loveu:! Trzymam kciuki![/QUOTE]

Rozmawiałam z położną i mogłabym mieć już cesarkę w poniedziałek ;) Bo kobieta, która miała planowaną na poniedziałek, bedzie miała jednak w piątek :) Ale juz nic nie kombinuję, zostawiam tak jak jest ;)

[quote name=':: FiGa ::']Wlasnie przyszlam odliczac, juz 6 :loveu:
Bogdan to facet z jajami skoro chcy byc przy cesarce :cool3: Chociaz nie wiem co bylby gorsze :lol:[/QUOTE]

No i tu jest dziwna sprawa, bo Bogdan twierdzi, że on nie chce być przy porodzie :/ Ale znam go tyle lat, że widzę kiedy czegoś naprawdę nie chce, a kiedy tylko ściemnia :D On chce być, tylko boi się, że sobie nie poradzi ;)

[quote name='DominikaAnna']Ja tu chyba nie w temacie, kto rodzi? Co się dzieje? :P :oops::crazyeye:[/QUOTE]

Ja rodzę :) Za 6 dni ;)