łamAga Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ada_Mirra napisał(a):oj dłuuugo hihi ;) teraz pewnie się zbierają :D Bogdan dalej zbieraj oczy rece i nogi i do domu bo Magda na dogo musi jeszcze wejść :mad::evil_lol: Ptysiak napisał(a):Gdyby Madzia w ciąży nie była to można pomyśleć, że czołga się do dogo :evil_lol: a tak biedna pewnie siedzi za kierownica i słucha spiewu męża :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 dOgLoV napisał(a):Bogdan dalej zbieraj oczy rece i nogi i do domu bo Magda na dogo musi jeszcze wejść :mad::evil_lol: a tak biedna pewnie siedzi za kierownica i słucha spiewu męża :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Hej hej ;) jak po grilowanku?? Goraca niedziela sie zapowiada Quote
agaga21 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 czyżby magda po tym grillu rodzić pojechała? oby nie, jeszcze za wcześnie... magda, melduj się:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Madzia co z Tobą ? Obraziłaś się na Nas ? :( Żyjesz?? Quote
Ada_Mirra Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ptysiak napisał(a):Madzia co z Tobą ? Obraziłaś się na Nas ? :( Żyjesz?? no wlasnie tez sie nie pokoje :( Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Dzień dobry :) Jestem, nie obraziłam się i nie zaczęłam rodzić ;) Impreza skończyła się o północy i miałam tylko kupę sprzątania po wczorajszym :roll: dOgLoV napisał(a):ale ile mozna grillowac ?? :mad: Ale my nie grillowaliśmy :shake: To było wędzenie kiełbaski, boczku i schabu :loveu: Ptysiak napisał(a):Gdyby Madzia w ciąży nie była to można pomyśleć, że czołga się do dogo :evil_lol: Tak jak teraz chodzę, to prawie jak czołganie :evil_lol: Quote
Vilena Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Witanko :) W Bielsku ukrop, nie ma jak oddychać, a jak u Was? :) Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Macie obiecane foty :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6667.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6668.jpg I gratis kącik Teosia :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Tak jak teraz chodzę, to prawie jak czołganie :evil_lol: :evil_lol: Już nie długo :) Potem będziesz zamiast czołgania, pchała wózeczek z Teosiem :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Brzusio :loveu: Nie patrzę już bo mi się coś zachce... :roll::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 no wieeelki brzuch już.:D Teoś wielki:) a jaki ładny pokoik na niego czeka.:loveu: u nas fotki.;) Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: Już nie długo :) Potem będziesz zamiast czołgania, pchała wózeczek z Teosiem :loveu: No :loveu: Ptysiak napisał(a):Brzusio :loveu: Nie patrzę już bo mi się coś zachce... :roll::evil_lol: Patrz, patrz :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):no wieeelki brzuch już.:D Teoś wielki:) a jaki ładny pokoik na niego czeka.:loveu: u nas fotki.;) Wielki, bo to już 9 miesiąc ;) Pokoik jeszcze nie zrobiony, to tylko kącik w naszej sypialni ;) Idę robić obiad, a potem do Was wpadnę :) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 co dobrego na obiad planujecie ? :loveu: ja wyjęłam ciasto z piekarnika.:) Quote
*Magda* Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):co dobrego na obiad planujecie ? :loveu: ja wyjęłam ciasto z piekarnika.:) Schabowy i młode zmiemniaczki z masełkiem :loveu: Jakie ciasto? Ok, znikam do kuchni ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 ojacie jak super wyglądasz! ;) super kącik dla Teosia szykujecie :loveu: Quote
Aleksa. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Schabowy i młode zmiemniaczki z masełkiem :loveu: Jakie ciasto? Ok, znikam do kuchni ;) obiadek smaczny.:) wczoraj taki miałam +młoda kapusta:loveu: ciasto jogurtowe z truskawkami :) Quote
Ptysiak Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Patrz, patrz :evil_lol: Lepiej nie kuś :eviltong: A ja dziś na obiad sobie robię sałatkę z far falami, ziemniaczki i karczek na grillu :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 magdabroy napisał(a):Schabowy i młode zmiemniaczki z masełkiem :loveu: Kusisz kusisz :evil_lol: Łóżeczko dla Teosia super, tylko patrzeć jak będzie po nim brykał:lol: Na kiedy masz ustalony poród? Quote
kalyna Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Łoo ale Teoś ma wypasiony kącik :loveu: brzusio jest pokaźny a w nim Toeś :D ja juz dawno po obiadku :D Quote
Recommended Posts