Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
To zrób tak jak ja ;) Jak Tora była mała, to wchodziłam do wody z Torą na rękach i jak już było dość głęboko, to puszczałam ją żeby płynęła ;) Po kilku takich razach, pływała między mną a Bogdanem i chciała, żeby ją łąpać na ręce :D

To jest myśl :)
Muszę przetestować ten sposób przy okazji :)
Fajnie musiała wyglądać pływająca mała Torcia :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ty calej winy na nas nie zwalaj :mad: Widocznie kiepsko machalas kuperkiem i Teos stwierdzil ze co sie bedzie wysilal :mad: :evil_lol:

Was kciukotrzymaczy było więcej, a ja biedna sama tym kuperkiem musiałam kręcić :mad: To kto tu miał większą siłę przebicia?! :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Się zobaczy ;)
Wstępny termin jak mnie będą ciąć, to na tę chwilę 9 lipca. Termin mi pasuje idealnie, bo wtedy Bogdan zaczyna urlop :multi:

:loveu: też mi się na tym zdjęciu podoba :loveu:

Łooo to w sumie już za niecały miesiąc :crazyeye: ale to szybko leci :)

Mnie ona się na wszystkich podoba :) ale na tym wyszła przesłodko :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Łooo to w sumie już za niecały miesiąc :crazyeye: ale to szybko leci :)

Leci, leci ;)
Pamiętam jak się pochwaliłam tu na wątku, że będę mamą :loveu: To był listopad, a już niedługo będę miała Teosia na rękach :loveu::multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Leci, leci ;)
Pamiętam jak się pochwaliłam tu na wątku, że będę mamą :loveu: To był listopad, a już niedługo będę miała Teosia na rękach :loveu::multi:

Musisz naumieć Bogdana pisać na forum :D Bo jak pójdziesz do szpitala i Teoś się urodzi to skąd będziemy wiedziały ? ;)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Musisz naumieć Bogdana pisać na forum :D Bo jak pójdziesz do szpitala i Teoś się urodzi to skąd będziemy wiedziały ? ;)

Tu już jest wszystko załatwione ;) Mam numer telefonu do Agnieszki. Dam jej znać, a ona Was poinformuje ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tu już jest wszystko załatwione ;) Mam numer telefonu do Agnieszki. Dam jej znać, a ona Was poinformuje ;)

Aha:)
To super :multi: będziemy oblewały na dogo narodziny Teosia :razz: