Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):To zrób tak jak ja ;) Jak Tora była mała, to wchodziłam do wody z Torą na rękach i jak już było dość głęboko, to puszczałam ją żeby płynęła ;) Po kilku takich razach, pływała między mną a Bogdanem i chciała, żeby ją łąpać na ręce :D To jest myśl :) Muszę przetestować ten sposób przy okazji :) Fajnie musiała wyglądać pływająca mała Torcia :loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Fajnie musiała wyglądać pływająca mała Torcia :loveu: O tak :loveu: A potem taka mokra chudzinka wychodziła na brzeg :D Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):O tak :loveu: A potem taka mokra chudzinka wychodziła na brzeg :D Chciałabym ją zobaczyć wtedy :loveu: Quote
Vilena Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg Bardzo fajna ta zmokła kura :evil_lol: Chociaż bardziej przypomina mi kogucika :lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6503.jpg Bardzo fajna ta zmokła kura :evil_lol: Chociaż bardziej przypomina mi kogucika :lol: Kogucika :crazyeye: Przcież widać, że to 100% kobitka :) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Dzien dobry ;) Dzień dobry ;) Oblookam inne galerie i wrzucam kolejne zdjęcia mokrej Torki :) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 No to kolejne foty :) "połóż się" w wodzie ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 No i niestety, Teoś nadal głową w górze :/ Także dziś dostałam skierowanie na cesarkę :placz: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Jaki ze mnie beznadziejny kciukotrzymacz :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6512.jpg Foczka :loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Jaki ze mnie beznadziejny kciukotrzymacz :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6512.jpg Foczka :loveu: Nie tylko z Ciebie :mad::eviltong: Moja foczka :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ty calej winy na nas nie zwalaj :mad: Widocznie kiepsko machalas kuperkiem i Teos stwierdzil ze co sie bedzie wysilal :mad: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ty calej winy na nas nie zwalaj :mad: Widocznie kiepsko machalas kuperkiem i Teos stwierdzil ze co sie bedzie wysilal :mad: :evil_lol: Was kciukotrzymaczy było więcej, a ja biedna sama tym kuperkiem musiałam kręcić :mad: To kto tu miał większą siłę przebicia?! :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='magdabroy']No i niestety, Teoś nadal głową w górze :/ Także dziś dostałam skierowanie na cesarkę :placz: buuuu.... a ja tak mocno trzymam kciuki :(:(:( ale może jeszcze Teoś fiknie i zrobi niespodziankę... :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6520.jpg :loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Ptysiak']buuuu.... a ja tak mocno trzymam kciuki :(:(:( ale może jeszcze Teoś fiknie i zrobi niespodziankę... :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6520.jpg :loveu: Się zobaczy ;) Wstępny termin jak mnie będą ciąć, to na tę chwilę 9 lipca. Termin mi pasuje idealnie, bo wtedy Bogdan zaczyna urlop :multi: :loveu: też mi się na tym zdjęciu podoba :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Się zobaczy ;) Wstępny termin jak mnie będą ciąć, to na tę chwilę 9 lipca. Termin mi pasuje idealnie, bo wtedy Bogdan zaczyna urlop :multi: :loveu: też mi się na tym zdjęciu podoba :loveu: Łooo to w sumie już za niecały miesiąc :crazyeye: ale to szybko leci :) Mnie ona się na wszystkich podoba :) ale na tym wyszła przesłodko :loveu: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Łooo to w sumie już za niecały miesiąc :crazyeye: ale to szybko leci :) Leci, leci ;) Pamiętam jak się pochwaliłam tu na wątku, że będę mamą :loveu: To był listopad, a już niedługo będę miała Teosia na rękach :loveu::multi: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Leci, leci ;) Pamiętam jak się pochwaliłam tu na wątku, że będę mamą :loveu: To był listopad, a już niedługo będę miała Teosia na rękach :loveu::multi: Musisz naumieć Bogdana pisać na forum :D Bo jak pójdziesz do szpitala i Teoś się urodzi to skąd będziemy wiedziały ? ;) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Musisz naumieć Bogdana pisać na forum :D Bo jak pójdziesz do szpitala i Teoś się urodzi to skąd będziemy wiedziały ? ;) Tu już jest wszystko załatwione ;) Mam numer telefonu do Agnieszki. Dam jej znać, a ona Was poinformuje ;) Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Tu już jest wszystko załatwione ;) Mam numer telefonu do Agnieszki. Dam jej znać, a ona Was poinformuje ;) Aha:) To super :multi: będziemy oblewały na dogo narodziny Teosia :razz: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Aha:) To super :multi: będziemy oblewały na dogo narodziny Teosia :razz: Ale tylko wirtualnie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Ale tylko wirtualnie :evil_lol: No niestety :( a szkoda bo mogłoby być wesoło :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):No niestety :( a szkoda bo mogłoby być wesoło :diabloti: Zwłaszcza jakbyście upiły swoje psy :evil_lol: Quote
Recommended Posts