łamAga Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Tak, a teraz czekam kiedy się rybki "wyklują" :D Musimy szybko kotnik zamontować :/ To się nie doczekasz :P kiedyś może się doczekam :P Quote
angineuuka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 ja bez kotnika daje radke ;) a ktore w ciazy, bo nie wszystkie na zdjeciu ogarnelam :p Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: ja bez kotnika daje radke ;) a ktore w ciazy, bo nie wszystkie na zdjeciu ogarnelam :p Bo zdjęcie nie wyraźnie :P Dwie samiczki mieczyka ;) Quote
angineuuka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Bo zdjęcie nie wyraźnie :P Dwie samiczki mieczyka ;) nie widziałam ich chyba nawet :D No u mnie gupiki ciągle się wykluwają :P Pamietam, jak wyzbywałam się akwarium ze swojego pokoju... syf jak uj, glonow masa.. myslalam ze tam nic nie przeżyło.. a jak łowić zaczęłam to wyszło 43 gupiki :P Quote
*Magda* Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 Gupików jest kilka, ale nie widziałam, żeby któreś miało ochotę się rozmnożyć :P Ok, znikam spać :P Quote
angineuuka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 moze masz same babki/facetów :D dobranoc :) Quote
Patikujek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ja się w kwestii rybek nie wypowiadam, raz miałam i mam złe wspomnienia.... Quote
Patikujek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Nie, ale przez moją młodzieńcza głupotę źle skończyły.... 1 Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Angi, nie wiem, może :P Okaże się za jakiś czas ;) A ja mam trochę domowych zdjęć :P A kuku :D Tora, co masz? Oddawaj! Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Żeby nie było, to kot też się załapał :P Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Przed chwilą, Patikujek napisał: Biedna Tora, wszystko jej zabiorą Nie wszystko. Dopiero co dostała nowe legowisko :P Quote
Tyśka) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Jaki usmiechnięty <3 :) Pochwal sie rybkami ^^ Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Pochwal sie rybkami ^^ Teraz wygląda tak: W sobotę jedziemy po roślinki i kilka nowych gadżetów ;) Marzą mi się też ze 2-3 bardzo kolorowe większe rybki i pewnie w sobotę je kupimy :) Jak dokupimy wszystko co potrzeba w sobotę, to wszystko montujemy, dolewamy wody do pełna i będzie ładnie :) Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Fotki śliczne <3 Ale ja protestuję !!!! Ostatnio w ogóle nie ma fotek Theosia !!!! Dzisiaj dostaliśmy wiadomość że nasze akwarium jest do odbioru :D Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Fotki śliczne <3 Ale ja protestuję !!!! Ostatnio w ogóle nie ma fotek Theosia !!!! Dzisiaj dostaliśmy wiadomość że nasze akwarium jest do odbioru :D Dzięki :* Mówisz i masz ;) To kiedy odbieracie? Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 noooo dziękuję :* słodziaki dwa :* widac że się kochają <3 Sebek mówi ze chciał by jechać jak już nie będzie tak ślisko na drogach , chyba że bedzie im się z kasą spieszylo i będą ponaglad co pojedziemy w weekend ;) Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Nathan uwielbia "maltretować" Theodora :D A to gdzie to akwarium macie do odbioru? Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 mój mózg jakoś nie zapisał, ze Aga będzie miała akwa.. :p Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Nathan uwielbia "maltretować" Theodora :D A to gdzie to akwarium macie do odbioru? Biedny Theoś :D W poznaniu ;) 4 minuty temu, angineuuka napisał: mój mózg jakoś nie zapisał, ze Aga będzie miała akwa.. :p Bo nigdzie tego nie pisałam :P Sebek sobie ujeba...ł w głowie że chce akwarium i koniec , i jak Magda mi przesłała fote to od razu pomyślałam "kurcze My to chyba jakoś podświadomie "mamy" zawsze podbne rzeczy , sytuacje " :P Quote
Recommended Posts