angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja jestem, ino dogo strasznie mi mulo,.nawet na komorce :/ wiec chyba z.wami nie posiedze :( Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Ja jestem, ino dogo strasznie mi mulo,.nawet na komorce :/ wiec chyba z.wami nie posiedze :( To poleż :D Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 hehehehe ja jestem ale dogo muli że masakra :/ Folia do owinięcia Nathana :P Może bedzie co opijac ale My jeszcze czekamy na wieści z innej hodowli :P Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To poleż :D Leze w wannie aktualnie :D znalazlam sposób i bede jednak z wami :p Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: Leze w wannie aktualnie :D znalazlam sposób i bede jednak z wami :p W wannie masz lepszy zasięg?! :D Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 a mnie w ogóle net zamula (no i szlag mnie bierze- chyba już ze 100 razy kichnęłam i mam już ponad 37 wrrr) Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 najlepiej nas jeszcze Mariolka pozarażaj to jeszcze razem z netem my zamulimy :P ale ja też zaraz znikam bo rano o 6 pobudka , standardowo :/ Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 2 minuty temu, mar....ka napisał: a mnie w ogóle net zamula (no i szlag mnie bierze- chyba już ze 100 razy kichnęłam i mam już ponad 37 wrrr) To nie czekaj, tylko bierz już coś ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Niee, ale minimalnie lepiej chodzi mi na komórce niz lapku :) Quote
*Magda* Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: najlepiej nas jeszcze Mariolka pozarażaj to jeszcze razem z netem my zamulimy :P ale ja też zaraz znikam bo rano o 6 pobudka , standardowo :/ Ja dziś do 7-mej spałam :P Ale miałam 3 pobudki :/ Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: najlepiej nas jeszcze Mariolka pozarażaj to jeszcze razem z netem my zamulimy :P ale ja też zaraz znikam bo rano o 6 pobudka , standardowo :/ Ja tez o 6 wstaje haha Quote
mar....ka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 jesteście nadgorliwe z tym wstawaniem, ja pewnie o 8 wstanę (ale też zmykam, idę sobie jakieś lekarstwo poszukać) papapapa Quote
łamAga Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Mi młody robi codziennie pobudki o 6 i nie siedzi na tapczanie ani się nie bawi tylko od razu chce lecieć do babki a nie chce być chamska i robić jej pobudki o 6 więc muszę się zwlec z łóżka i pilnować żeby jej nie obudził , więc o 7 już jesteśmy po śniadaniu :P a co do rybek to będą na pewno sumy szkliste , bojownik albo 2 , jakieś dyskowce , modrook gertrudy , obowiązkowo glonojad , danio czerwone , może jakies neonki i krewetki , więcej nie pamiętam :P a teraz ide się kąpać i spać :P Dobranoc ;) Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ja bym jeszcze mu drzwi otworzyła żeby do babki poleciał. Od czego są babcie :P Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: Mi młody robi codziennie pobudki o 6 i nie siedzi na tapczanie ani się nie bawi tylko od razu chce lecieć do babki a nie chce być chamska i robić jej pobudki o 6 więc muszę się zwlec z łóżka i pilnować żeby jej nie obudził , więc o 7 już jesteśmy po śniadaniu :P a co do rybek to będą na pewno sumy szkliste , bojownik albo 2 , jakieś dyskowce , modrook gertrudy , obowiązkowo glonojad , danio czerwone , może jakies neonki i krewetki , więcej nie pamiętam :P a teraz ide się kąpać i spać :P Dobranoc ;) bojownik 1+ 2 ( i więcej) Jeden samiec i reszta samice ;) i roślinki, żeby względnie się schować mogły :) gertrudy są ładne :D a sumy szkliste tez kiedyś miałam :D Quote
angineuuka Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: Mi młody robi codziennie pobudki o 6 i nie siedzi na tapczanie ani się nie bawi tylko od razu chce lecieć do babki a nie chce być chamska i robić jej pobudki o 6 więc muszę się zwlec z łóżka i pilnować żeby jej nie obudził , więc o 7 już jesteśmy po śniadaniu :P a co do rybek to będą na pewno sumy szkliste , bojownik albo 2 , jakieś dyskowce , modrook gertrudy , obowiązkowo glonojad , danio czerwone , może jakies neonki i krewetki , więcej nie pamiętam :P a teraz ide się kąpać i spać :P Dobranoc ;) brokułka chce podpierdolić :D udaj, że spisz niech ją budzi :p Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 21 godzin temu, Patikujek napisał: Ja bym jeszcze mu drzwi otworzyła żeby do babki poleciał. Od czego są babcie :P Hahahahahahahaha złośnica :P 21 godzin temu, angineuuka napisał: bojownik 1+ 2 ( i więcej) Jeden samiec i reszta samice ;) i roślinki, żeby względnie się schować mogły :) gertrudy są ładne :D a sumy szkliste tez kiedyś miałam :D Sebek chce dwa samce zeby się na siebie stroszyły :P a bedzie duzo roślin to się schowa jeden przed drugim :P 21 godzin temu, angineuuka napisał: brokułka chce podpierdolić :D udaj, że spisz niech ją budzi :p hahahahaha całkiem możliwe :P czasami nie muszę udawać bo mi się oko jeszcze przymknie :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 Aga, przy takim ogromnym litrażu spokojnie 2 samce się "dogadają" :) A moje rybki zżarły już 2 roślinki. Wczoraj wsadziliśmy kolejne 4 i już widziałam jak jedną obgryzają :D Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Na to wygląda :D musicie zmienić rybki na mięsożerne :D :P Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: musicie zmienić rybki na mięsożerne :D :P Albo rośliny na sztuczne :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: musicie zmienić rybki na mięsożerne :D :P A oglądałam piranie :) Ale za małe akwarium :/ To bardziej do Waszego :D 1 minutę temu, Patikujek napisał: Albo rośliny na sztuczne :P Też będą :) Ale żywe też muszą być, bo to urozmaica im dietę ;) Quote
Recommended Posts