Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, mar....ka napisał:

a mnie w ogóle net zamula (no i szlag mnie bierze- chyba już ze 100 razy kichnęłam i mam już ponad 37 wrrr)

To nie czekaj, tylko bierz już coś ;)

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

najlepiej nas jeszcze Mariolka pozarażaj to jeszcze razem z netem my zamulimy :P ale ja też zaraz znikam bo rano o 6 pobudka , standardowo :/

Ja dziś do 7-mej spałam :P Ale miałam 3 pobudki :/

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

najlepiej nas jeszcze Mariolka pozarażaj to jeszcze razem z netem my zamulimy :P ale ja też zaraz znikam bo rano o 6 pobudka , standardowo :/

Ja tez o 6 wstaje haha

Posted

Mi młody robi codziennie pobudki o 6 i nie siedzi na tapczanie ani się nie bawi tylko od razu chce lecieć do babki a nie chce być chamska i robić jej pobudki o 6 więc muszę się zwlec z łóżka i pilnować żeby jej nie obudził , więc o 7 już jesteśmy po śniadaniu :P

a co do rybek to będą na pewno sumy szkliste , bojownik albo 2 , jakieś dyskowce , modrook gertrudy , obowiązkowo glonojad , danio czerwone , może jakies neonki i krewetki , więcej nie pamiętam :P

a teraz ide się kąpać i spać :P

Dobranoc ;)

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Mi młody robi codziennie pobudki o 6 i nie siedzi na tapczanie ani się nie bawi tylko od razu chce lecieć do babki a nie chce być chamska i robić jej pobudki o 6 więc muszę się zwlec z łóżka i pilnować żeby jej nie obudził , więc o 7 już jesteśmy po śniadaniu :P

a co do rybek to będą na pewno sumy szkliste , bojownik albo 2 , jakieś dyskowce , modrook gertrudy , obowiązkowo glonojad , danio czerwone , może jakies neonki i krewetki , więcej nie pamiętam :P

Dobranoc ;)

bojownik 1+ 2 ( i więcej) Jeden samiec i reszta samice ;) i roślinki, żeby względnie się schować mogły :) 

gertrudy są ładne  :D a sumy szkliste tez kiedyś miałam :D 

Posted
1 godzinę temu, łamAga napisał:

Dobranoc ;)

brokułka chce podpierdolić :D

udaj, że spisz niech ją budzi :p

Posted
21 godzin temu, Patikujek napisał:

Ja bym jeszcze mu drzwi otworzyła żeby do babki poleciał. Od czego są babcie :P

Hahahahahahahaha złośnica :P

21 godzin temu, angineuuka napisał:

bojownik 1+ 2 ( i więcej) Jeden samiec i reszta samice ;) i roślinki, żeby względnie się schować mogły :) 

gertrudy są ładne  :D a sumy szkliste tez kiedyś miałam :D 

Sebek chce dwa samce zeby się na siebie stroszyły :P a bedzie duzo roślin to się schowa jeden przed drugim :P

21 godzin temu, angineuuka napisał:

brokułka chce podpierdolić :D

udaj, że spisz niech ją budzi :p

hahahahaha całkiem możliwe :P

czasami nie muszę udawać bo mi się oko jeszcze przymknie :P

Posted

Aga, przy takim ogromnym litrażu spokojnie 2 samce się "dogadają" :)

A moje rybki zżarły już 2 roślinki. Wczoraj wsadziliśmy kolejne 4 i już widziałam jak jedną obgryzają :D

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

musicie zmienić rybki na mięsożerne :D :P

A oglądałam piranie :) Ale za małe akwarium :/ To bardziej do Waszego :D

1 minutę temu, Patikujek napisał:

Albo rośliny na sztuczne :P

Też będą :) Ale żywe też muszą być, bo to urozmaica im dietę ;)