*Magda* Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie chce pirani :P Zajebiste były :) Takie wielkie i akwarium wyposażone w trupie czaszki itp. :D Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Zajebiste były :) Takie wielkie i akwarium wyposażone w trupie czaszki itp. :D Hahahahahahahahaha nie dzięki :P Quote
Patikujek Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 37 minut temu, *Magda* napisał: A oglądałam piranie :) Ale za małe akwarium :/ To bardziej do Waszego :D Też będą :) Ale żywe też muszą być, bo to urozmaica im dietę ;) Dla mnie dieta rybek zawsze zaczynała się i kończyła na jakimś proszku :P Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ja się nie znam na rybach, więc milczę :p Ale chociaż się przywitam. Quote
*Magda* Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Nic :P Idę zaraz spać :D Choć nie, najpierw poczytam książkę, a potem spać :P Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Taka zaczytana, że nie wchodzi na dogo :D Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Co czytasz? 21 godzin temu, Patikujek napisał: No właśnie! Co? Książkę :D :P Quote
Aleksa. Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Madzia jest u koleżanki i na dogo jej dzisiaj nie będzie ;p Quote
łamAga Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Madzia jest u koleżanki i na dogo jej dzisiaj nie będzie ;p To niech się wypcha :P Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Dnia 7.02.2017 o 21:49, Aleksa. napisał: Co czytasz? Dnia 7.02.2017 o 21:56, Patikujek napisał: No właśnie! Co? Grahama Mastertona "Siostry krwi". Świetna książka :) Dnia 8.02.2017 o 00:10, Tyś(ka) napisał: Taka zaczytana, że nie wchodzi na dogo :D Niestety z innych powodów nie weszłam :P Dnia 8.02.2017 o 19:21, łamAga napisał: Książkę :D :P Jaka bystra jesteś :P 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Madzia jest u koleżanki i na dogo jej dzisiaj nie będzie ;p Dokładnie tak ;) Wróciłam wczoraj o 21, to od razu śpiącego Nathana przebrałam w piżamkę i położyłam spać. Potem ogarnęłam starszego i do łóżka wysłałam. A potem ogarnęłam siebie, zwierzyniec i też poszłam spać :P 23 godziny temu, łamAga napisał: To niech się wypcha :P Może być słoma, bo mam w garażu? :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Może być słoma, bo mam w garażu? :P Może być jak lubisz :P Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Może być jak lubisz :P Nie lubię, ale każesz mi się wypchać :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 10 minut temu, *Magda* napisał: Nie lubię, ale każesz mi się wypchać :P No ale zawsze możesz się wypchac np golonką :P Quote
*Magda* Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: No ale zawsze możesz się wypchac np golonką :P A mam w domu :) Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: A mam w domu :) A to się wypchaj :P ja chyba przestane jeść bo nie mogę na siebie patrzeć w lusterku :P Quote
łamAga Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 12 minut temu, *Magda* napisał: To wyrzuć lustro :P hahahahahahahhaa :P Quote
*Magda* Posted February 10, 2017 Author Posted February 10, 2017 Dziecko mi się "zmienia" :/ Od kilku tygodni młody śpi 2x dziennie. W zależności jak długie ma te drzemki w dzień, zależy o której pada wieczorem. Krótkie drzemki = spać o 19, długie drzemki = spać o 20. Na początku tygodnia spał jak zwykle przed południem, a popołudniu wręcz siłą go położyłam spać. Bronił się strasznie, ale stwierdziłam, że nie wytrzyma mi bez spania do 19-20 i musi się zdrzemnąć jeszcze raz. Dziś była powtórka z rozrywki i spał mi od 9:55 do 11:40. Myślałam, że pójdzie spać koło 16 jeszcze raz. Ale nie. Walczył ze mną za każdym razem jak próbowałam go położyć w łóżeczku :/ Po kilku próbach odpuściłam. Potem przyjechali znajomi z dziećmi. Widać było, że Nathan jest zmęczony, ale nie zasnął. Poszedł spać dopiero o 19:30. Jestem ciekawa o której jutro wstanie. I pewnie muszę się szykować, że teraz już będzie tylko jedna drzemka w dzień ;) Quote
Recommended Posts