Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, nie znasz się :P

13 godzin temu, Aleksa. napisał:

boszsz, jakie Nathan ma siniaki xd

Pcha się wszędzie, to ma tego skutki :P

3 godziny temu, Patikujek napisał:

To nie siniaki, to rogi się przebijają pomalutku :P

funny.gif

Posted

Ja miałam zawsze samiczki  ( wyjątkowo jeśli chodzi o szczury bo wszystko inne to zawsze samce ) sąsiadka miała samca i to mnie zrazilo bo ten jej samiec strasznie  cuchnął 

Posted
37 minut temu, Paulina94 napisał:

A dla mnie jedyne zwierzęta to psy i koty :P Nie to, że nie lubię gryzoni czy ptaków, ale po prostu nie czuję potrzeby ich posiadania ;)

Ja się potwornie boję i brzydze myszy i szczurów :p jedyne z gryzoni co akceptowalabym w domu to świnki morskie (i też mialam) :) o ptakach czy innych rybkach nie mówię, bo nigdy nie miałam, ale też jakoś nigdy nie czułam potrzeby ich posiadania :) za kotami też nie przepadam i też pewnie nie będę miała raczej, ale nie powiem, bo są takie, które mi się podobają (u kogoś xd) :) 

Posted

Widać że Magda nie ma w domu folii bombelkowej :P

Ja miałam chomiki , myszki itd ale jednak to nie dla mnie , nie rajcują mnie takie zwierzaki , agame brodatą bym chciała :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

oooo lubię bojowniki ;D też będę miała jednego :P

przy takim litrazu jak twój, brałabym harem :) teraz u siebie z chęcią też znowu bym zrobiła, ale mama jest na nie. Bo gupiki zje..

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

przy takim litrazu jak twój, brałabym harem :) teraz u siebie z chęcią też znowu bym zrobiła, ale mama jest na nie. Bo gupiki zje..

Hehehehehe nie no jeden mi wystarczy :P

jutro jedziemy po akwa :P

Posted

chodzi Wam o rybkę??? boli mnie łeb i chyba też coś rozbiera. Jak rybkę , to i tak niewielka z niej korzyść- bojownik samotnie siedzi u góry w roślinach i tyle go widać :)

Aga, a jak tam z usg suki (będą dzieci???), pewnie mnie sporo ominęło

Posted
1 minutę temu, mar....ka napisał:

chodzi Wam o rybkę??? boli mnie łeb i chyba też coś rozbiera. Jak rybkę , to i tak niewielka z niej korzyść- bojownik samotnie siedzi u góry w roślinach i tyle go widać :)

Aga, a jak tam z usg suki (będą dzieci???), pewnie mnie sporo ominęło

Tak o rybki :P Mi się zawsze jakiś rozjuchany trafiał :D A harem serio jest zajebisty :) Chciałam kiedyś sciągać bojownika . 

10.02 jest usg

I to galeria Magdy jest :)

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

Jesteś??? ładuję komórę- chciałam Ci fotę strzelić i padła

Jestem :)

39 minut temu, łamAga napisał:

Widać że Magda nie ma w domu folii bombelkowej :P

A po co mi folia?

1 minutę temu, mar....ka napisał:

a co z tego, że galeria Magdy, jak jej nie ma, to możemy bałaganić i pisać co tylko chcemy heheh

Jak jestem to też można :P