mar....ka Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Jestem na komòrze, ale muszę Ci powiedzieć iż na termometrze obecnie -14. Jutro może będę wiedzieć jak z urlopem. Co prawda chodzi mi po głowie coś bliższego niż Poddąbie, bo nie wiem jak z tym klockiem dojadę w Leonie wrrr. Po zakupie mieszkania o mondeo w tym roku mogę pomarzyć. Quote
*Magda* Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 11 godzin temu, Aleksa. napisał: Cześć :D dawaj fotki ;p Cześć :) Nie mam :P 11 godzin temu, mar....ka napisał: Jestem na komòrze, ale muszę Ci powiedzieć iż na termometrze obecnie -14. Jutro może będę wiedzieć jak z urlopem. Co prawda chodzi mi po głowie coś bliższego niż Poddąbie, bo nie wiem jak z tym klockiem dojadę w Leonie wrrr. Po zakupie mieszkania o mondeo w tym roku mogę pomarzyć. Nie wku*wiaj mnie Quote
mar....ka Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 5 godzin temu, *Magda* napisał: Nie wku*wiaj mnie ciekawe ile km byś zrobiła z Shadikiem na kolanach hmmmm a poza tym bierzesz szwagra, więc sama nie będziesz, a jeszcze jedne poza tym- to nie podjęłam decyzji ani nie mam terminu- więc może będziesz się ze mną męczyć Quote
*Magda* Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 8 godzin temu, Aleksa. napisał: To zrób :P Zrobiłam :D 4 godziny temu, mar....ka napisał: ciekawe ile km byś zrobiła z Shadikiem na kolanach hmmmm a poza tym bierzesz szwagra, więc sama nie będziesz, a jeszcze jedne poza tym- to nie podjęłam decyzji ani nie mam terminu- więc może będziesz się ze mną męczyć To po co go nauczyłaś jeździć na kolanach?! Mój pies od samego początku podróżuje w bagażniku :P Pisałam Ci, że szwagier zdecyduje na tydzień "przed", że jedzie. Tak więc może być tak, że będziemy sami :P Poza tym, zapytaj Olę, mój szwagier to wyluzowany facet (zwłaszcza po rozstaniu z żoną :/) Quote
Aleksa. Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Marek jest spoko. Zresztą pytał na jakim forum pozna starsze ode mnie i równie fajne dziewczyny :D Quote
*Magda* Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Marek jest spoko. Zresztą pytał na jakim forum pozna starsze ode mnie i równie fajne dziewczyny :D Poznał jakąś Magdę (27lat). Byli razem na nartach w Austrii, tylko nie wie co z tego będzie. Nie odpowiedział mi czy jest za młoda czy za stara :D Quote
angineuuka Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 27 minut temu, *Magda* napisał: Poznał jakąś Magdę (27lat). Byli razem na nartach w Austrii, tylko nie wie co z tego będzie. Nie odpowiedział mi czy jest za młoda czy za stara :D a ile szwagier ma lat? Młody jak się popluł? :D Quote
*Magda* Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: a ile szwagier ma lat? Młody jak się popluł? :D W tym roku 47 ;) Młody się pluje, bo zęby go męczą. Dziś w nocy nie spałam przez niego od 2 w nocy. I pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, bo co chwilę słyszę, że kwęka :( Quote
angineuuka Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: W tym roku 47 ;) Młody się pluje, bo zęby go męczą. Dziś w nocy nie spałam przez niego od 2 w nocy. I pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, bo co chwilę słyszę, że kwęka :( mógłby być moim ojcem xD :D Quote
*Magda* Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 No, on ma córki starsze od Ciebie :P 1 Quote
mar....ka Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Nathuś rośnie jak na drożdżach i tak jak mòwiłam po jego urodzeniu, ma dużo z Ciebie. Ślepe baby przypatrzcie się dobrze_ toż to mała Madzia. (Madzia i Bogdan są podobno do siebie) A co do jeżdżenia _ Shadow ZAWSZE podròżuje w bagażniku, ale nad morze muszę zabrać bagaże!!!!Nie wsadzę toreb pod nogi, bo nie dam rady. Więc najsensowniej Shadowa ze mną i Gabi na tył- szczegòlnie że posiadam matę na siedzenia. Pocieszam się , że tak też dojechałaś z Kaną (chociaż wtedy była laguna w kombiaku) Quote
*Magda* Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 11 godzin temu, Ania :) napisał: Jaki on wielki :D Oj tam, nie taki wielki :P Tylko 11kg i 79.5cm :D 1 godzinę temu, mar....ka napisał: Nathuś rośnie jak na drożdżach i tak jak mòwiłam po jego urodzeniu, ma dużo z Ciebie. Ślepe baby przypatrzcie się dobrze_ toż to mała Madzia. (Madzia i Bogdan są podobno do siebie) A co do jeżdżenia _ Shadow ZAWSZE podròżuje w bagażniku, ale nad morze muszę zabrać bagaże!!!!Nie wsadzę toreb pod nogi, bo nie dam rady. Więc najsensowniej Shadowa ze mną i Gabi na tył- szczegòlnie że posiadam matę na siedzenia. Pocieszam się , że tak też dojechałaś z Kaną (chociaż wtedy była laguna w kombiaku) A nie możesz z kimś kto ma kombi zamienić się autami na te kilka dni?? Quote
Aleksa. Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Magda, a jak twoje bieganie? Nadal regularnie biegasz? :D Quote
*Magda* Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Magda, a jak twoje bieganie? Nadal regularnie biegasz? :D Nie Nie mam czasu :( Quote
Patikujek Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Cześć! Ale tu fajniście! Tak owczarkowato! Kocham owczary! I kiciusie! I bobaski! Co do biegania to podziwiam biegaczy ja w życiu mogę wszystko robić, ale do biegania mnie nikt nie przekona ! Miłego dnia i na pewno znów tu zajrzę Quote
mar....ka Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 56 minut temu, Aleksa. napisał: Magda, a jak twoje bieganie? Nadal regularnie biegasz? :D Madzia biega po grzańca do Kauflandu :P A na samochód, to na pewno się nie zamienimy (nie lubię jechać cudzym - swój sprawdzony- opłacone AC (już kiedyś byłam świadkiem jak sąsiadom z domku obok gwizdnęli auto- chyba to w Ustroniu w Raju to było (swoja drogą tam też można z psem http://www.owraj.pl/ - tylko nie wiem jak teraz z plażą) Jakoś dojadę, najwyżej wypadnę z auta po otworzeniu drzwi- tak mi nogi zdrętwieją heh Boshe dzisiaj mam lenia i niiiiiic mi się nie chce!!!!! Quote
angineuuka Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 1 godzinę temu, mar....ka napisał: Madzia biega po grzańca do Kauflandu :P A na samochód, to na pewno się nie zamienimy (nie lubię jechać cudzym - swój sprawdzony- opłacone AC (już kiedyś byłam świadkiem jak sąsiadom z domku obok gwizdnęli auto- chyba to w Ustroniu w Raju to było (swoja drogą tam też można z psem http://www.owraj.pl/ - tylko nie wiem jak teraz z plażą) Jakoś dojadę, najwyżej wypadnę z auta po otworzeniu drzwi- tak mi nogi zdrętwieją heh Boshe dzisiaj mam lenia i niiiiiic mi się nie chce!!!!! Ja też! I pojąć,ze byłabym w drodze do Węgrowca dzisiaj. Umarłabym chyba :P Quote
Recommended Posts