łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 aż się głodna zrobiłam :P więc ide wziąć szybki prysznic żeby nie myśleć o jedzeniu :P ale jeszcze u wrócę :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 A ja chyba wywleczę się spod kołdry i pójdę z Lilką na siku :D Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 A ja miałam Pottera oglądać ale mnie głowa boli i mi się odechciało :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 ooooo Potter w TV ? kurcze :D a ja nadal z łózka nie wstałam ;p Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: ooooo Potter w TV ? kurcze :D a ja nadal z łózka nie wstałam ;p hahaha i to 4 czesc a tej juz nie widziałam :P a piesek biedny czeka na spacer ;( Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Zamknięta w kenelu :D idę..może poodśnieżam na podwórku a ona pobiega, bo w nocy nie da mi spać Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Zamknięta w kenelu :D idę..może poodśnieżam na podwórku a ona pobiega, bo w nocy nie da mi spać Nie zazdroszczę :P ja juz w pizamce leze w łóżku :P Przypomniało mi się , niż Egon przyszedł do nas od Was :P Quote
Aleksa. Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Jednak pójdę z piłką :D nie będę się przemęczać :D Quote
łamAga Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: Jednak pójdę z piłką :D nie będę się przemęczać :D hahahahaha kobieta zmienną jest :P Quote
mar....ka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Proszę o podpisanie https://secure.avaaz.org/pl/petition/Minister_Srodowiska_Pan_Jan_Szyszko_Niepodpisanie_nowego_planu_ochrony_Karkonoskiego_Parku_Narodowego/?aEZIIdb Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 co tutaj tak cicho ? jak po imprezie ? ;) Quote
*Magda* Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 A jak ma być? Śniegu nie mam, pogoda do dupy...:/ Imprezę skończyliśmy o 21:30, bo Nathan się obudził i ani myślał spać dalej w wózku :/ Był płacz, marudzenie... Więc zapakowałam moich trzech facetów do auta i wróciliśmy do domu ;) Ale umówiliśmy się już na wspólną imprezę karnawałową :) Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: A jak ma być? Śniegu nie mam, pogoda do dupy...:/ Imprezę skończyliśmy o 21:30, bo Nathan się obudził i ani myślał spać dalej w wózku :/ Był płacz, marudzenie... Więc zapakowałam moich trzech facetów do auta i wróciliśmy do domu ;) Ale umówiliśmy się już na wspólną imprezę karnawałową :) Ja już mam dość tego białego cholerstwa :/ sypie a co z tego że po raz jutro pewnie już stopnieje i będzie chlapa a po drugie i tak nie mogę iśc na spacer :/ Nadrobicie jeszcze ;) Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja już mam dość tego białego cholerstwa :/ sypie a co z tego że po raz jutro pewnie już stopnieje i będzie chlapa a po drugie i tak nie mogę iśc na spacer :/ Nadrobicie jeszcze ;) ty i tak malutko masz :p Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ty i tak malutko masz :p o to malutko za dużo :P Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: o to malutko za dużo :P to nie ty go masz z dwa tygodnie :p Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: to nie ty go masz z dwa tygodnie :p i dobrze :P gdyby to był taki śnieg z prawdziwego zdarzenia , taki skrzypiący pod butami to by się cieszyła a nie taki mokry zjebany :P Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: i dobrze :P gdyby to był taki śnieg z prawdziwego zdarzenia , taki skrzypiący pod butami to by się cieszyła a nie taki mokry zjebany :P sama jesteś zjebana :D xd (sorki, musialam sahaha) to u mnie jak napada to skrzypi ;P Quote
Ania :) Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Ja już też mam dość tego śniegu :/ a zapowiadają, że jeszcze około 2tyg ma sypać u nas :/ Quote
angineuuka Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Przed chwilą, Ania :) napisał: Ja już też mam dość tego śniegu :/ a zapowiadają, że jeszcze około 2tyg ma sypać u nas :/ to u mnie 24 ma się juz topić, do was pojdzie ;D Quote
łamAga Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 10 minut temu, angineuuka napisał: sama jesteś zjebana :D xd (sorki, musialam sahaha) to u mnie jak napada to skrzypi ;P Hahahaha :P żeby skrzypiał to musi byc porządnie w minusie ;) 2 minuty temu, Ania :) napisał: Ja już też mam dość tego śniegu :/ a zapowiadają, że jeszcze około 2tyg ma sypać u nas :/ Nawet mnie nie dobijaj ;( Quote
Recommended Posts