mar....ka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 53 minuty temu, *Magda* napisał: Wszędzie czytam, że koło 20%, a to trochę więcej niż 2L :P Z dwa wiadra napisałam a nie litry ślepa kuro! Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ja znowu mogłabym się zająć akwa, ale ja chcę je po swojemu. Np: harem bojowników. Teraz też bym bojownika do tego akwa chciała, ale mama mówi że nie, bo zje narybek :P Quote
*Magda* Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 14 godzin temu, mar....ka napisał: Z dwa wiadra napisałam a nie litry ślepa kuro! Jesteśmy obie ślepe :D Chociaż Ty bardziej, bo nie widzisz wody w basenie :P Quote
łamAga Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 matko od kur się tutaj wyzywają :P i to slepych :P Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Hej, ciężko jest wbić się w temat :D Więc napiszę tylko tyle, że jak jako 3latka dowiedziałam się, że w domu mogę mieć jedynie rybki (alergia) to się popłakałam i powiedziałam, że nie. :p Tupnęłam nogą i postawiłam na swoim. Nie mogłabym mieć rybek, jestem zbyt leniwa, by coś robić. Już wolałabym gryzonie :D Quote
Patikujek Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Mój kuzyn jak był mały też usłyszał że ma alergie i może mieć rybki albo żółwia, to powiedział że rybki mogą być ale tylko jak będzie z nimi mógł pływać, a żółwia nie chce bo nie ma tyle czasu żeby ciągle na niego czekać! Miał wtedy jakieś 4 latka haha 1 Quote
*Magda* Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Bogdan już z rana mi pisał, że zaraz po pracy jedziemy do zoologicznego i kończymy akwarium :) No i skończyliśmy ;) A ja już mam dość dzisiejszego dnia :/ Jak wyszłam z domu przed 8 rano, tak na dobre wróciłam dopiero o 18 :/ Najpierw z samego rana z Theodorem do logopedy. Potem musiałam go zawieźć do przedszkola. Prosto z przedszkola pojechałam do ubezpieczyciela, bo musiał mi podpisać papier do urzędu pracy. Potem wpadłam dosłownie na 20 minut do domu, żeby w końcu coś wrzucić do żołądka i pojechałam do koleżanki podrzucić jej młodego. Młody zostawiony, to pojechałam na spotkanie właśnie w urzędzie pracy. Jak wyszłam, to prosto po młodego. A koleżanka, że mam sobie jechać sama na zakupy, a ona się jeszcze Nathanem zajmie ;) No to pojechałam :D Zrobiłam zakupy i wróciłam po dziecko. A od koleżanki prosto pod przedszkole po Theodora. Wpadliśmy z Theodorem i Nathanem do domu, to za chwilę wrócił Bogdan z pracy i pojechaliśmy do zoologa. Zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy coś zjeść. Byłam tak głodna, że zjadłam w zawrotnym tempie :D I dopiero po "obiedzie" pojechaliśmy do domu, a była już godzina 18. I co? Nawet nie usiadłam, bo to już czas na powolne szykowanie najmłodszego do kolacji i spania. Tak więc jak położę się spać, to chyba nic mnie nie obudzi :P Aaaaa, i jeszcze kupiłam drugi kostium dla Theodora na karnawał w przedszkolu :) Quote
Ania :) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Akwarium piękne :) To miałaś pracowity dzień, ja w pracy też miałam co robić dzisiaj bo robiliśmy wyprzedaż i nowa kolekcja weszła, więc się nie nudziłam :P Pirat jak ta lala :D Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 łał, cuuuudne akwarium! Dzień bardzo pracowity, więc dobrej nocy Ci życzę :) Quote
łamAga Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 akwarium mega <3 dzieciaki pewnie sie cieszą , zwłaszcza Thoeś ? ;) Quote
*Magda* Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Dzięki dziewczyny :) Dzień pracowity, ale chociaż owocny ;) Ostatnio Nathan budzi się przed 6 rano, więc jak go wczoraj kładłam spać, to mu mówię "Synuś, obudź się jutro trochę później". Dziecko mnie posłuchało i wstał dziś o 7 rano :) Theodor mam momenty, że stoi/siedzi przed akwarium i po prostu patrzy. Nic nie mówi, tylko obserwuje :) I lubi sypać jedzonko, a potem obserwować jak rybki jedzą :) 1 Quote
Patikujek Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Ja jak widzę akwarium to też mam takie momenty. Uwielbiam się wpatrywać w rybki to takie uspokajające :D Quote
*Magda* Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 17 godzin temu, łamAga napisał: a co tutaj tak cicho ? Opuścili nas wszyscy, to cisza :P Quote
*Magda* Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 http://www.kawusia.pl/21360,Szczurze_triki I jak tu nie kochać szczurków :loveu: Quote
Patikujek Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Oh miałam kiedyś szczurzydła. Kochane były :* Quote
Recommended Posts