Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ciężko jest wbić się w temat :D
Więc napiszę tylko tyle, że jak jako 3latka dowiedziałam się, że w domu mogę mieć jedynie rybki (alergia) to się popłakałam i powiedziałam, że nie. :p Tupnęłam nogą i postawiłam na swoim. Nie mogłabym mieć rybek, jestem zbyt leniwa, by coś robić. Już wolałabym gryzonie :D

Posted

Mój kuzyn jak był mały też usłyszał że ma alergie i może mieć rybki albo żółwia,  to powiedział że rybki mogą być ale tylko jak będzie z nimi mógł pływać,  a żółwia nie chce bo nie ma tyle czasu żeby ciągle na niego czekać!  Miał wtedy jakieś 4 latka haha

• Upvote 1
Posted

Bogdan już z rana mi pisał, że zaraz po pracy jedziemy do zoologicznego i kończymy akwarium :) No i skończyliśmy ;)

IMG_20170127_194105.jpg

IMG_20170127_194110.jpg

A ja już mam dość dzisiejszego dnia :/ Jak wyszłam z domu przed 8 rano, tak na dobre wróciłam dopiero o 18 :/

Najpierw z samego rana z Theodorem do logopedy. Potem musiałam go zawieźć do przedszkola. Prosto z przedszkola pojechałam do ubezpieczyciela, bo musiał mi podpisać papier do urzędu pracy. Potem wpadłam dosłownie na 20 minut do domu, żeby w końcu coś wrzucić do żołądka i pojechałam do koleżanki podrzucić jej młodego. Młody zostawiony, to pojechałam na spotkanie właśnie w urzędzie pracy. Jak wyszłam, to prosto po młodego. A koleżanka, że mam sobie jechać sama na zakupy, a ona się jeszcze Nathanem zajmie ;) No to pojechałam :D Zrobiłam zakupy i wróciłam po dziecko. A od koleżanki prosto pod przedszkole po Theodora. Wpadliśmy z Theodorem i Nathanem do domu, to za chwilę wrócił Bogdan z pracy i pojechaliśmy do zoologa. Zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy coś zjeść. Byłam tak głodna, że zjadłam w zawrotnym tempie :D I dopiero po "obiedzie" pojechaliśmy do domu, a była już godzina 18. I co? Nawet nie usiadłam, bo to już czas na powolne szykowanie najmłodszego do kolacji i spania.

Tak więc jak położę się spać, to chyba nic mnie nie obudzi :P

Aaaaa, i jeszcze kupiłam drugi kostium dla Theodora na karnawał w przedszkolu :)

IMG_20170127_145142.jpg

Posted

Akwarium piękne :)  

To miałaś pracowity dzień, ja w pracy też miałam co robić dzisiaj bo robiliśmy wyprzedaż i nowa kolekcja weszła, więc się nie nudziłam :P 

Pirat jak ta lala :D

Posted

Dzięki dziewczyny :) Dzień pracowity, ale chociaż owocny ;) Ostatnio Nathan budzi się przed 6 rano, więc jak go wczoraj kładłam spać, to mu mówię "Synuś, obudź się jutro trochę później". Dziecko mnie posłuchało i wstał dziś o 7 rano :)

Theodor mam momenty, że stoi/siedzi przed akwarium i po prostu patrzy. Nic nie mówi, tylko obserwuje :) I lubi sypać jedzonko, a potem obserwować jak rybki jedzą :)

• Downvote 1