łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Nikt nas już nie kocha :( chyba tak skoro nawet w taką pogode nikogo na dogo nie ma ;( Quote
łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: To mnie teraz pocieszyłaś :P żartowałam :P każdy pewnie grzeje dOpsko przed tv zamiast z nami spędzać wieczór buuuuuu ;( Quote
*Magda* Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 Ale ja też jestem przed TV, a jakoś siedzę na dogo :P Quote
łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Ale ja też jestem przed TV, a jakoś siedzę na dogo :P Widocznie inni nie mają podzielnej uwagi :D Quote
*Magda* Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 Ale to faceci mają z tym problem, a na dogo 99.99% to kobiety :P Quote
łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ale to faceci mają z tym problem, a na dogo 99.99% to kobiety :P Jak widac nie tylko kobiety :P albo na dogo są sami faceci którzy podają się za kobiety :P Quote
*Magda* Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Jak widac nie tylko kobiety :P albo na dogo są sami faceci którzy podają się za kobiety :P Oooooooooo, i to może być to! Ciebie poznałam osobiście i Olę, więc Wy na 100% jesteście kobietami ;) A co do reszty, to....:D W tym roku, Theodor na Halloween będzie wyglądał tak: Quote
łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ania i kalyna to też baby :P ale kto je tam wie co w spodniach noszą :P Aaaaaaale fajne <3 Nathan tez będzie za "coś" przebrany ? :D Quote
*Magda* Posted October 6, 2016 Author Posted October 6, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ania i kalyna to też baby :P ale kto je tam wie co w spodniach noszą :P Aaaaaaale fajne <3 Nathan tez będzie za "coś" przebrany ? :D Jeśli tak na to patrzeć, to ja nie wiem co Ty i Ola w spodniach nosicie :P Nie, Nathan w tym roku jeszcze nie, bo i tak słodyczy jeszcze nie je i dla niego to jeszcze nie jest żadna atrakcja. Ale w przyszłym roku, na karnawał już będzie przebrany razem z nami :) No i kolejny Halloween to już pewnie będzie z Theodorem biegał po sąsiadach :D Bogdan stwierdził, że mało straszny ten strój :D Ale nie zależało mi na tym, żeby straszył, tylko żeby było "w temacie" ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ja w spodniach noszę dOpe :P Dala byś mu jakiegoś batona do pomymania :P no wlasnie , wcale nie musi być straszne , wazne że ładne , Bodzian moze sie przebrac za cos strasznego i chodzić z Theosiem :D Quote
Aleksa. Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ja to baba na 100%!!! Jeszcze akurat mialam gorsze dni u Ciebie, wiec nic wam pokazywac nie musze hahahahaha Usmialam sie xd Quote
łamAga Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 7 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja to baba na 100%!!! Jeszcze akurat mialam gorsze dni u Ciebie, wiec nic wam pokazywac nie musze hahahahaha Ale pokazywałaś Magdzie zużyte tampony albo podpaski ? samo mówienie że ma się cieżkie dni nie wystarczy :P Quote
*Magda* Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja to baba na 100%!!! Jeszcze akurat mialam gorsze dni u Ciebie, wiec nic wam pokazywac nie musze hahahahaha 14 godzin temu, dOgLoV napisał: Ale pokazywałaś Magdzie zużyte tampony albo podpaski ? samo mówienie że ma się cieżkie dni nie wystarczy :P Właśnie :) Quote
łamAga Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 U siebie nie masz nic do powiedzienia ? :P Quote
Aleksa. Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Hahahhahahaha, idzcie stad! Jakiś spisek haha :D Quote
*Magda* Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: U siebie nie masz nic do powiedzienia ? :P Co mam Ci powiedzieć? :P 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Hahahhahahaha, idzcie stad! Jakiś spisek haha :D Mam iść z własnej galerii?? :P Quote
łamAga Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 cokolwiek , nic sie u Ciebie nie dzieje ? :P Quote
*Magda* Posted October 7, 2016 Author Posted October 7, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: cokolwiek , nic sie u Ciebie nie dzieje ? :P Piję wino :D Zaraz zjem kolację i idę spać :P Quote
łamAga Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Piję wino :D Zaraz zjem kolację i idę spać :P Jaka rozpusta :P ja też powoli się zbieram do spania ale zebrac sie nie mogę :P a alkohol to jutro wchodzi w grę :P ale nie wino , bleeeeee :P Quote
Tyśka) Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 O 2.10.2016 o 23:27, Ptysiak napisał: Totalnie tu niczego nie ogarniam na tym forum teraz :D Ale wpadlam na moment bo chyba sie nie doczekam w zyciu Madzi na FB :P Buziaki i pozdrawiam cierplutko :) O kto tu przyszedł <3 :D Hej Madziu! :)) Współczuję straty psa w rodzinie... :( Jamniki to naprawdę psy zapadające głęboko w pamięć... Aga, jak możesz nie lubić wina?! Quote
łamAga Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 3 minuty temu, Tyś napisał: Aga, jak możesz nie lubić wina?! Mogendavid czy jak to sie pisze gronowe wypije , ale szału nie ma :P wole piffffffffffffko :P Quote
Tyśka) Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 9 minut temu, dOgLoV napisał: Mogendavid czy jak to sie pisze gronowe wypije , ale szału nie ma :P wole piffffffffffffko :P to ja mam na odwrót. Uwielbiam wino, ale piwa i wódki w życiu nie tknę. No obrzydlistwo wg mnie :D Quote
Recommended Posts