Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ale to faceci mają z tym problem, a na dogo 99.99% to kobiety :P

Jak widac nie tylko kobiety :P albo na dogo są sami faceci którzy podają się za kobiety :P

Posted
3 minuty temu, dOgLoV napisał:

Jak widac nie tylko kobiety :P albo na dogo są sami faceci którzy podają się za kobiety :P

Oooooooooo, i to może być to! Ciebie poznałam osobiście i Olę, więc Wy na 100% jesteście kobietami ;) A co do reszty, to....:D

W tym roku, Theodor na Halloween będzie wyglądał tak:

s-l1600.jpg

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Ania i kalyna to też baby :P ale kto je tam wie co w spodniach noszą :P

Aaaaaaale fajne <3 Nathan tez będzie za "coś" przebrany ? :D

Jeśli tak na to patrzeć, to ja nie wiem co Ty i Ola w spodniach nosicie :P

Nie, Nathan w tym roku jeszcze nie, bo i tak słodyczy jeszcze nie je i dla niego to jeszcze nie jest żadna atrakcja. Ale w przyszłym roku, na karnawał już będzie przebrany razem z nami :) No i kolejny Halloween to już pewnie będzie z Theodorem biegał po sąsiadach :D

Bogdan stwierdził, że mało straszny ten strój :D Ale nie zależało mi na tym, żeby straszył, tylko żeby było "w temacie" ;)

Posted

Ja w spodniach noszę dOpe :P

Dala byś mu jakiegoś batona do pomymania :P

no wlasnie , wcale nie musi być straszne , wazne że ładne , Bodzian moze sie przebrac za cos strasznego i chodzić z Theosiem :D

Posted
7 godzin temu, Aleksa. napisał:

Ja to baba na 100%!!! Jeszcze akurat mialam gorsze dni u Ciebie, wiec nic wam pokazywac nie musze hahahahaha

Ale pokazywałaś Magdzie zużyte tampony albo podpaski ? samo mówienie że ma się cieżkie dni nie wystarczy :P 

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

Ja to baba na 100%!!! Jeszcze akurat mialam gorsze dni u Ciebie, wiec nic wam pokazywac nie musze hahahahaha

14 godzin temu, dOgLoV napisał:

Ale pokazywałaś Magdzie zużyte tampony albo podpaski ? samo mówienie że ma się cieżkie dni nie wystarczy :P 

Właśnie :)

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

U siebie nie masz nic do powiedzienia ? :P

Co mam Ci powiedzieć? :P

2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Hahahhahahaha, idzcie stad! Jakiś spisek haha :D

Mam iść z własnej galerii?? :P

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Piję wino :D

Zaraz zjem kolację i idę spać :P

Jaka rozpusta :P

ja też powoli się zbieram do spania ale zebrac sie nie mogę :P a alkohol to jutro wchodzi w grę :P ale nie wino , bleeeeee :P

Posted
O 2.10.2016 o 23:27, Ptysiak napisał:

Totalnie tu niczego nie ogarniam na tym forum teraz :D Ale wpadlam na moment bo chyba sie nie doczekam w zyciu Madzi na FB :P

Buziaki i pozdrawiam cierplutko :)

O kto tu przyszedł <3 :D

Hej Madziu! :))
Współczuję straty psa w rodzinie... :( Jamniki to naprawdę psy zapadające głęboko w pamięć...

Aga, jak możesz nie lubić wina?!

Posted

9 minut temu, dOgLoV napisał:

Mogendavid czy jak to sie pisze gronowe wypije , ale szału nie ma :P wole piffffffffffffko :P

to ja mam na odwrót.
Uwielbiam wino, ale piwa i wódki w życiu nie tknę. No obrzydlistwo wg mnie :D