łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Magda ale zaszalałaś z fotkami , wszystkie słodziaste <3 nie muszę pisać że się rozplywam na widok Onka na legowisku <3 a dzieciaczki suuuuuperaśne <3 Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 24 minut temu, dOgLoV napisał: Magda ale zaszalałaś z fotkami , wszystkie słodziaste <3 nie muszę pisać że się rozplywam na widok Onka na legowisku <3 a dzieciaczki suuuuuperaśne <3 Dzięki :) A na legowisku jest tylko pół ONka :P Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dzięki :) A na legowisku jest tylko pół ONka :P Hahahahaha faktycznie :P skąd ja znam ten widok <3 Ale ślicznie sobie razem leżą <3 Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Taki widok jest rzadkością, bo zazwyczaj Lumpek śpi w drugim końcu legowiska :D Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Taki widok jest rzadkością, bo zazwyczaj Lumpek śpi w drugim końcu legowiska :D Na dworze już zimno to się przytulasków zachciało :D mogłaś do nich jeszcze dzieciaki wpuścić :D Quote
Aleksa. Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Super wygląda ten parkan ! :) Kochani chłopcy! Ale bym Nathanka wycałowała :D Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: Super wygląda ten parkan ! :) Kochani chłopcy! Ale bym Nathanka wycałowała :D A Theosia i Bodziana to już nie ???? :P Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 21 minut temu, dOgLoV napisał: Na dworze już zimno to się przytulasków zachciało :D mogłaś do nich jeszcze dzieciaki wpuścić :D To było w nocy zdjęcie robione, jak zeszłam umyć butelkę :P 6 minut temu, Aleksa. napisał: Super wygląda ten parkan ! :) Kochani chłopcy! Ale bym Nathanka wycałowała :D Dzięki :* To przyleć :) Teraz, dOgLoV napisał: A Theosia i Bodziana to już nie ???? :P Ja jej dam Bodziana! Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To było w nocy zdjęcie robione, jak zeszłam umyć butelkę :P Ja jej dam Bodziana! Hahahahaha i chciało Ci się lecieć po telefon żeby fotki cyknąć ? :P Oj tam Magda , nie mydło , się nie wymydli :P Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Hahahahaha i chciało Ci się lecieć po telefon żeby fotki cyknąć ? :P Oj tam Magda , nie mydło , się nie wymydli :P Robiłam lustrzanką, która ciągle leży "gotowa" w salonie, więc kilka kroków od kuchni :P Bogdan jest za stary dla Oli :P Teraz, Aleksa. napisał: Nathanek najmłodszy to mogę :D Theodorka też możesz ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Robiłam lustrzanką, która ciągle leży "gotowa" w salonie, więc kilka kroków od kuchni :P Bogdan jest za stary dla Oli :P Theodorka też możesz ;) chyba że tak :P Na wycałowanie nigdy nie jest się za starym :P Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 W sumie, to Ola mi (chyba) nie zagraża :P Gorzej z Tobą, bo Ty gustujesz w rudych itp. :P :D Jeśli Bogdan dostanie urlop na święta, to jedziemy do Polski Quote
Aleksa. Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: W sumie, to Ola mi (chyba) nie zagraża :P Gorzej z Tobą, bo Ty gustujesz w rudych itp. :P :D Jeśli Bogdan dostanie urlop na święta, to jedziemy do Polski Nie ruszam cudzych :D Super! Moi rodzice też w tym roku będą! :D Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Ale ja jestem daleko więc też Ci nie zagrażam :P ooooo super <3 Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Tylko ta droga będzie pewnie męcząca dla Was , dla nathanka chyba najbardziej :/ a zwierzyniec ? Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Tylko ta droga będzie pewnie męcząca dla Was , dla nathanka chyba najbardziej :/ a zwierzyniec ? Pewnie wyjedziemy na noc albo nad ranem, żeby dzieci spały ;) Tora z nami, a do Lumpka (tradycyjnie) będzie podjeżdżał kolega ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Pewnie wyjedziemy na noc albo nad ranem, żeby dzieci spały ;) Tora z nami, a do Lumpka (tradycyjnie) będzie podjeżdżał kolega ;) z moim adhd ruchowym chyba bym nie wysiedziała , albo rozbroiła pół auta w czasie jazdy :D szkoda że Twoja rodzina nie mieszka bliżej Nas .... Quote
Ania :) Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Śliczne zdjęcia i Nathan jak się już zmienił :) Quote
*Magda* Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 14 godzin temu, dOgLoV napisał: szkoda że Twoja rodzina nie mieszka bliżej Nas .... No, niestety :( 13 godzin temu, Ania :) napisał: Śliczne zdjęcia i Nathan jak się już zmienił :) Zmienia się i to bardzo ;) Quote
*Magda* Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/VID_20161011_084446_zpsyjoqrtut.mp4.html Quote
Recommended Posts