Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, *Magda* napisał:

Nie znam tego kolesia prawie w ogóle. Jeśli będę Torę komuś zostawiać, to tylko tej osobie, którą Tora bardzo lubi ;)

A no fakt , nie pomyślałam :/

weźcie ją jakoś spakujcie w kosteczkę i niech leci z Wami :D

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Pech, że byśmy lecieli tanimi liniami i nie ma możliwości zabrania psa :( Bo tak bym ją zabrała ze sobą ;)

szkoda :/ co im zależy wziąć na pokład psa :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Gdybym miała psa przewodnika, to by wzięli-za darmo ;)

no to udaj ze Tora musi Cie przewodzić :D :P

Nie no ja musze iść spać bo głupoty mi wchodzą do głowy :P Dobranoc ;)

Posted

Wierzę, że coś wymyślisz :))) Trzymam kciuki.

Wybacz, Aga, ale ja malamuta u Ciebie nie widzę :D Malamuty to twarde, dominujące psy - niestety również bywają agresywne i walcza o pozycję z właścicielem na serio. Tylko wyglądają na straszne słodziaki. To nie miękkie haszczaki.

Posted
6 godzin temu, Tyś napisał:

Wybacz, Aga, ale ja malamuta u Ciebie nie widzę :D Malamuty to twarde, dominujące psy - niestety również bywają agresywne i walcza o pozycję z właścicielem na serio. Tylko wyglądają na straszne słodziaki. To nie miękkie haszczaki.

Spokojnie , nie będe miała malamuta na 100% i nie chce więcej tybetanów ! never !

cześć Magda ;)

Posted
6 godzin temu, Tyś napisał:

Spokojnie, my tu tylko gadu-gadu :D

Ooo, a czemu już nie tybek?

Tybki są psami terytorialnymi , jak "zasiedlą" jakąś część"ziemi" to jest jego i nie ma nikt obcy wstępu , nie chce takich sytuacji że ktoś ma przyjśc a ja mysle co zrobić z psem , wiem mam kojec ale ona jest nieobliczalna no i te wybryki Qwendy z niszczeniem , wiem że pies psu nie równy ale ja już mam uraz do tej rasy , dużo osób w ogóle rezygnuje z tej rasy , jedna z hodowczyń np "przenosi " się na kaukazy bo twierdzi że ludzie "niszczą" rase a Ona nie bedzie do tego ręki przykładać ;)

Posted
O 25.08.2016 o 00:24, Aleksa. napisał:

A ten jak on miał, Gregor (tak sie pisze ? xd ), czy Paweł ? 

Paweł się boi psów :D, a Gregorowi Tory nie dam, bo albo ją zagryzie jego Gina albo Dominik jej "zajedzie" łapy :/

16 godzin temu, dOgLoV napisał:

cześć Magda ;)

Cześć :)

Posted

Ja nie wiem co ludzi kręci w wakacjach w ciepłych krajach :/ Ja mam od wtorku, czyli 4 dni, temp. po 30-33'C i ledwo żyję. A co dopiero jakbym miała się wakacjować tak przez tydzień albo i dłużej mdleje.gif Dziś, poszłam z suką na spacer dopiero o 19:30, jak Nathan zasypiał. Wsadziłam go w wózek i poszliśmy w pola. I tak było jeszcze 30'C, ale przynajmniej już słońce nie grzało tak w dymkę ;)

Dziś szwagier zamówił dla mnie prenumeratę książeczek dla Theodora http://www.zlotakolekcjabajek.pl/prenumerata.php :) Do Niemiec nie wyślą, więc musiałam wykorzystać szwagra :D I teraz przez ponad półtora roku będziemy zbierać książki. Będzie 80 książeczek, po 4 w każdym miesiącu :)

Posted

Pewnie bardziej ich ciągną widoki w tych ciepłych krajach niż sama temperatura , tam pewnie inaczej się to odczuwa , tak mi się wydaje ;)

Ale nie pociesza mnie fakt że jak u Ciebie tak jest to i u nas tak bedzie , chociaż dzisiaj też mielismy 33 stopnie w dzien , teraz nawet nie wiem ile jest bo mi sie wstac nie chce spojrzeć :P

fajne te książeczki ;) niech Theoś od małego uczy się że książki nie gryzą ;)

Posted

A to takie numery też zaliczyliśmy ;) Ale to takie jakieś małe książeczki, z samymi obrazkami :P Te co są do czytania, to ma je w rękach tylko jak mu czytamy ;)

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

A to takie numery też zaliczyliśmy ;) Ale to takie jakieś małe książeczki, z samymi obrazkami :P Te co są do czytania, to ma je w rękach tylko jak mu czytamy ;)

No o takie z obrazkami mi chodziło , póki co innych nie posiada ;) musze w ogole pokupić zabezpieczenia do szafek bo poniszczy wszystko , wywala zdjęcia , płyty , jak leci :/

Posted

Ja miałam własną szafę z książkami, jak byłam mała - od zawsze byłam molem książkowym. Również wtedy, gdy nie umiałam czytać - wtedy tekst czytał mi Tato, a ja oglądałam obrazki i dorabiałam sobie historyjki :D.
A w wieku 12lat przerzuciłam się z bajek na książki o behawiorze psów oraz badania nt dzikich psów, szkolenia psów itd xD hahaha.

Posted
22 godzin temu, *Magda* napisał:

Ja nie wiem co ludzi kręci w wakacjach w ciepłych krajach :/ Ja mam od wtorku, czyli 4 dni, temp. po 30-33'C i ledwo żyję. A co dopiero jakbym miała się wakacjować tak przez tydzień albo i dłużej mdleje.gif Dziś, poszłam z suką na spacer dopiero o 19:30, jak Nathan zasypiał. Wsadziłam go w wózek i poszliśmy w pola. I tak było jeszcze 30'C, ale przynajmniej już słońce nie grzało tak w dymkę ;)

Dziś szwagier zamówił dla mnie prenumeratę książeczek dla Theodora http://www.zlotakolekcjabajek.pl/prenumerata.php :) Do Niemiec nie wyślą, więc musiałam wykorzystać szwagra :D I teraz przez ponad półtora roku będziemy zbierać książki. Będzie 80 książeczek, po 4 w każdym miesiącu :)

ja wiem co, są po prostu zdrowo jebnięci ;)

raz jeden byłam na wywczasach zorganizowanych na Rodos (taka nagroda firmowa <rzyg>) i powiem wam, że nigdy się tak nie wymęczyłam i nie wynudziłam na wakacjach jak wtedy, niby był maj ale dla mnie i tak już było za gorąco, a jedyną rozrywką było ... leżakowanie na plaży , normalnie h*j by to strzelił ;)

poka chłopaków, póki wlazałam na dogo ;)

Posted

Myślałam, że tutaj nie dotrę-siedzę na komórce.  Mnie też upały dobijają. Jak słucham zachwyty znajomych nad ciepłymi krajami - przy jednoczesnym "psioczeniu" na nasze morze, to myślę że jestem z innej planety.

Posted
O 27.08.2016 o 19:06, 3 x napisał:

ja wiem co, są po prostu zdrowo jebnięci ;)

raz jeden byłam na wywczasach zorganizowanych na Rodos (taka nagroda firmowa <rzyg>) i powiem wam, że nigdy się tak nie wymęczyłam i nie wynudziłam na wakacjach jak wtedy, niby był maj ale dla mnie i tak już było za gorąco, a jedyną rozrywką było ... leżakowanie na plaży , normalnie h*j by to strzelił ;)

poka chłopaków, póki wlazałam na dogo ;)

Ale podsumowanie Gosiu :D

Zaraz pokażę ;)

23 godzin temu, dOgLoV napisał:

Magda pewnie znowu gdzieś baluje :P

Grillowałam :P