Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Mamy propozycję "wakacji" w Hiszpanii ;) I mam problem co zrobić z Torą, bo to jest 2 tyś. km, więc raczej byśmy lecieli samolotem :P

O kurde , niech Ola przyleci i posiedzi z Torką :D

Posted

Podrzuciłabym ją do jakiś znajomych, ale do tych co bym dała, to albo mają kota albo dziecko, które się boi Tory :/ A szkoda mi nie skorzystać, bo to Bogdana kuzyn z Kanady chce lecieć do Hiszpanii i będzie miał mieszkanie za darmo nad samym morzem :) Ja go osobiście nie znam, tylko prze telefon rozmawialiśmy. A Bogdan go nie widział 17-18 lat, a wcześniej razem trzymali zanim Patryk wyleciał do Kanady ;)

Posted

Mimo że moja Dora owczarków nienawidzi, z Tora bym zaryzykowała. Wydaje się naprawdę uległa :P

Jednak za daleko..btw. od jutra mam Charliego, a od soboty Lara..znowu 4psy do końca miesiąca :P dam radę!

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Coś się tak na mnie uwziela haha :P Fakt, trasy spacerowe znam :P

Super propozycja :)

To przylatuj Ola ;) Tylko, że Nathan leci z nami :P

Teraz, dOgLoV napisał:

Ola widzisz , sama nie mówisz "nie" :P

Ale Torka lubi koty to moze nie było by problemu tam gdzie są koty , chyba że koty bały by sie Torki :/

To jest właśnie problem :/

Posted
Teraz, Aleksa. napisał:

Mimo że moja Dora owczarków nienawidzi, z Tora bym zaryzykowała. Wydaje się naprawdę uległa :P

Jednak za daleko..btw. od jutra mam Charliego, a od soboty Lara..znowu 4psy do końca miesiąca :P dam radę!

Ola, to ma być koniec roku albo początek przyszłego, a nie teraz :P

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Kurcze , pokój koło samego morza i Hiszpania , masakra , chyba bym nie odpuściła :/

Do tego spotkanie z Bogdana kuzynem, jego żoną i 10 tyg. młodszym od Nathana Oliverem :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Do tego spotkanie z Bogdana kuzynem, jego żoną i 10 tyg. młodszym Od Nathana Oliverem :D

To na pewno by nie odpuściła :P do konca roku może uda Wam sie kogo do Torki znaleźć ;)

Posted

Tym bardziej, że szansa na nasz lot do Kanady, to prawie bliska "0" :/ Więc ta Hiszpania byłaby idealna ;) Na tą chwilę bilety na samolot, na naszą czwórkę, z bagażami, to 300 euro w obie strony, więc nawet się autem nie opłaca jechać i męczyć dobę za kierownicą :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Tym bardziej, że szansa na nasz lot do Kanady, to prawie bliska "0" :/ Więc ta Hiszpania byłaby idealna ;) Na tą chwilę bilety na samolot, na naszą czwórkę, z bagażami, to 300 euro w obie strony, więc nawet się autem nie opłaca jechać i męczyć dobę za kierownicą :/

Ja sie na cenach nie znam takich przelotów ale mysle że to nie duża kwota jak w obie strony ;)

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ja sie na cenach nie znam takich przelotów ale mysle że to nie duża kwota jak w obie strony ;)

Jak na 4 osoby to tanio ;) Tyle by mnie kosztowało samo paliwo, a jazdy jest jakieś 17h w ciągu :/ A samolotem 2:40h ;)

Posted

Hej!

Torę chętnie sama bym wzięła, hahha :D ale ja nie po drodze.

Koty razem wyglądają super, coś czuję że kotce będzie brakowało towarzystwa Lumpka :D

PS: Aga, ten malman jest okropny. FUUUJ!

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

Hej:) ekstra propozycja :D i tak tanio , na pewno kogoś dla Tory znajdziecie :) a hotelik np ? czy to za drogo wychodzi ? 

Nie ufam hotelikom :/

5 godzin temu, Tyś napisał:

Hej!

Torę chętnie sama bym wzięła, hahha :D ale ja nie po drodze.

Koty razem wyglądają super, coś czuję że kotce będzie brakowało towarzystwa Lumpka :D

Hej :)

No, troszkę nie po drodze :P

Napewno będzie brakowało. Tym bardziej, że w domu ona jest prawie ciągle sama :/

5 godzin temu, Angi napisał:

Podrzuc Torke do Polski, jo odbiore :D 

W Polsce to ja bym miała komu ją zostawić :P

Posted

Magda na pewno coś wymyśli , wierze w jej zdolności planowania :D

6 godzin temu, Tyś napisał:

PS: Aga, ten malman jest okropny. FUUUJ!

on jest przecudowny !!!! brała bym takiego w ciemno <3 ale od szczyla ;)

Posted
42 minut temu, Angi napisał:

To podrzucaj do Polski :D a na pewno nie rezygnuj z Hiszpani ;)

Nie opłaca się psa wieźć do Polski, a potem znowu po niego jechać :/

Wszystko zależy jaki termin poda kuzyn Bogdana ;) Myślę, że to kwestia kilku dni i będzie coś wiadomo, bo oni też muszą kupić bilety Kanada-Hiszpania, Hiszpania-Kanada ;)

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Jak już bedziecie znali termin to moze coś wymyslicie , a wlasciciel kotełka by nie chciał Torki na troszkę ?

Nie znam tego kolesia prawie w ogóle. Jeśli będę Torę komuś zostawiać, to tylko tej osobie, którą Tora bardzo lubi ;)