jolkablaszczyk Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 te koty na drapaku wyglądają jakby conajmniej spiskowały... :) Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 2 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: te koty na drapaku wyglądają jakby conajmniej spiskowały... :) Tak tego nie postrzegałam. Ale jak spojrzałam jeszcze raz, to rzeczywiście tak wyglądają :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Jak nic jak coś :P Ten kot jest zarąbisty !!!!! zostawcie se go :D Lumpek i Torka też sliczne <3 Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Jak nic jak coś :P Ten kot jest zarąbisty !!!!! zostawcie se go :D Lumpek i Torka też sliczne <3 Takie coś to nic :P Nieeeeeeeeee, nie mam siły na takiego młodego kociaka :/ Dzięki :* 1 minutę temu, Ania :) napisał: No jak się mała zaklimatyzowala :D Już się czuje jak u siebie w domu. Nawet Tora może już jej pupę czyścić :D Obawiam się, że nie ucieszy się z powrotu do domu :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ale umaszczenie ma super , ja bym ją brała ;) Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale umaszczenie ma super , ja bym ją brała ;) Owszem, jest śliczna. Ale nie samym umaszczeniem kota będę się kierowała :P Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Owszem, jest śliczna. Ale nie samym umaszczeniem kota będę się kierowała :P Nie no pewnie że nie ;) ale kochana jest <3 Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Nie no pewnie że nie ;) ale kochana jest <3 Jest, jest :) A ja, że ją karmię, to mogę z nią już robić co chcę :) I bardzo mądra jest skubana. 3-4x wygoniłam ją z naszej sypialni/pokoju dzieci i już do nich nie wchodzi, tylko siada przed progiem i patrzy na mnie jak ja coś robię ;) Szkoda, że nie chce tak szybko zatrybić, że na stół się nie skacze :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Jest, jest :) A ja, że ją karmię, to mogę z nią już robić co chcę :) I bardzo mądra jest skubana. 3-4x wygoniłam ją z naszej sypialni/pokoju dzieci i już do nich nie wchodzi, tylko siada przed progiem i patrzy na mnie jak ja coś robię ;) Szkoda, że nie chce tak szybko zatrybić, że na stół się nie skacze :D To też by zaczaiła :D a jak z załatwianiem ? Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: To też by zaczaiła :D a jak z załatwianiem ? Zero problemów. Teraz, to już nawet robią do tej samej kuwety z Lumpkiem :D Moja Tora w internecie: http://stowarzyszeniepz.blogspot.de/search?updated-max=2016-07-29T10:28:00%2B02:00&max-results=7&start=14&by-date=false Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ale sie skubana zadomowiła :D Jak ślicznie Torka pozuje <3 Quote
*Magda* Posted August 22, 2016 Author Posted August 22, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale sie skubana zadomowiła :D Jak ślicznie Torka pozuje <3 No :D Jakbym miała wtedy telefon, to miałaby lepsze jej zdjęcia. Ale bez telefonu nie miałam jak przesłać :P A to jest ta pani, co mnie właśnie nad morzem zaczepiła: Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To piesek ze Stowarzyszenia :P Ahaaaaaa fajny :D A ja chce juz szczeniaczka :D Quote
łamAga Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: No to bierz ;) Kasy nie mam jeszcze :P 3 minuty temu, Angi napisał: Tez bym jakies papi chciala :/ To na co czekasz ? :P Quote
Recommended Posts