mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 no właśnie nie podjął tematu na whatsie, ale on był w szoku poporodowym :P Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 pewnie inaczej na to patrzy, jak ma dwie córki heheheh Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: no właśnie nie podjął tematu na whatsie, ale on był w szoku poporodowym :P To nie on rodził :P Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 6 minut temu, majoka napisał: był przy porodzie, więc to już szok E tam :P Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Damian nie chciał być przy żadnym porodzie i nie był Quote
*Magda* Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Bogdan też nie bardzo chciał być i ja go nie zmuszałam. Ale wyszło jak wyszło i przy cc z Theodorem był przy mnie cały czas ;) Ale nic nie widział, więc traumy nie ma :D Z Nathanem już nie mógł przy mnie być, bo była pełna narkoza :/ Quote
mar....ka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 no widzisz, brat najpierw zobaczył jak wychodziła a na drugi dzień już mu piszę o mężu dla niej (pewnie sobie wyobraził co innego heheh- aby wyjść- musi wejść "P) Quote
łamAga Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Sebek też miał być przy porodzie , nawet juz siedział ze mną na porodówce no ale wyszło jak wyszło , skonczyło sie cc i też nie mógł być przy mnie mimo iż miałam tylko znieczulenie miejscowe , w Polce chyba są inne przepisy ;) Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 2 godziny temu, dOgLoV napisał: Sebek też miał być przy porodzie , nawet juz siedział ze mną na porodówce no ale wyszło jak wyszło , skonczyło sie cc i też nie mógł być przy mnie mimo iż miałam tylko znieczulenie miejscowe , w Polce chyba są inne przepisy ;) Trzeba było rodzić w Niemczech, to mógłby być :P Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Nie umiem wbić się w temat (poród jeszcze długo przede mną :D), więc tylko powiem "hej" :D Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: Nie umiem wbić się w temat (poród jeszcze długo przede mną :D), więc tylko powiem "hej" :D No to hej :D Czas tak szybko leci, że ani się nie obejrzysz, a będziesz już "po" :P Quote
Tyśka) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Najpierw to muszę być "przed" (w sensie: ciężarówką), a na razie dziecka (z wyjątkiem szczyla) nie planuję :D Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Nie żebym Ci życzyła ciąży w tym wieku, ale wiele kobiet nie planuje dziecka, a potem jest niespodzianka :P Quote
Aleksa. Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Siemanko :P ja też z tych bezdzietnych :D Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Siemanko :P ja też z tych bezdzietnych :D Siemanko ;) Jeszcze bez swoich, ale masz cudze :P Quote
Aleksa. Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Siemanko ;) Jeszcze bez swoich, ale masz cudze :P No, i pewnie tylko na cudzych zostanę :P Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: No, i pewnie tylko na cudzych zostanę :P Spokojnie, spokojnie ;) Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Co do kota, to Pusia powoli się oswaja. Daje się pogłaskać, czasem można ją nawet na ręce wziąć ;) Jednak nadal jak się czegoś wystraszy (nagły ruch), to syczy i gryzie. Dlatego Theodor wie, że musi się przy niej poruszać powoli, żeby się go nie bała. I dzięki temu, Theodor już ją normalnie głaszcze. Nawet kilka razy przyszła sama do niego, a raz to nawet dała mu brzuszek do głaskania :) Myślę, że po tych 3 tygodniach u nas, będzie kotem, który dużo mniej się boi ludzkiej ręki :) Z Lumkiem jest całkiem spoko. Jak ona go goni to jest super, a jak Lumpek chce gonić ją, to dostaje po pysku :D Przed Torą nie ucieka, ale sama z siebie zbliża się na jakieś 20-30cm, już się na nią nie "jeży", zbliżyć i powąchać się nie pozwala. Jednak jest z nami dopiero 4 dni, więc na i tak dużo pozwala. Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Możecie mnie tak często męczyć :P Psia galeria, więc zdjęcia dzieci obowiązkowo :D Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Dziś Pusia odważyła się w końcu wyjść na podwórko :) Tora podeszła za blisko :D 1 Quote
Aleksa. Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Psia galeria, więc zdjęcia dzieci obowiązkowo :D Oczywiście :D Quote
Recommended Posts