Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bogdan też nie bardzo chciał być i ja go nie zmuszałam. Ale wyszło jak wyszło i przy cc z Theodorem był przy mnie cały czas ;) Ale nic nie widział, więc traumy nie ma :D Z Nathanem już nie mógł przy mnie być, bo była pełna narkoza :/

Posted

Sebek też miał być przy porodzie , nawet juz siedział ze mną na porodówce no ale wyszło jak wyszło , skonczyło sie cc i też nie mógł być przy mnie mimo iż miałam tylko znieczulenie miejscowe , w Polce chyba są inne przepisy ;)

Posted
2 godziny temu, dOgLoV napisał:

Sebek też miał być przy porodzie , nawet juz siedział ze mną na porodówce no ale wyszło jak wyszło , skonczyło sie cc i też nie mógł być przy mnie mimo iż miałam tylko znieczulenie miejscowe , w Polce chyba są inne przepisy ;)

Trzeba było rodzić w Niemczech, to mógłby być :P

Posted
1 minutę temu, Tyś napisał:

Nie umiem wbić się w temat (poród jeszcze długo przede mną :D), więc tylko powiem "hej" :D

No to hej :D

Czas tak szybko leci, że ani się nie obejrzysz, a będziesz już "po" :P

Posted

Co do kota, to Pusia powoli się oswaja. Daje się pogłaskać, czasem można ją nawet na ręce wziąć ;) Jednak nadal jak się czegoś wystraszy (nagły ruch), to syczy i gryzie. Dlatego Theodor wie, że musi się przy niej poruszać powoli, żeby się go nie bała. I dzięki temu, Theodor już ją normalnie głaszcze. Nawet kilka razy przyszła sama do niego, a raz to nawet dała mu brzuszek do głaskania :) Myślę, że po tych 3 tygodniach u nas, będzie kotem, który dużo mniej się boi ludzkiej ręki :)

Z Lumkiem jest całkiem spoko. Jak ona go goni to jest super, a jak Lumpek chce gonić ją, to dostaje po pysku :D Przed Torą nie ucieka, ale sama z siebie zbliża się na jakieś 20-30cm, już się na nią nie "jeży", zbliżyć i powąchać się nie pozwala. Jednak jest z nami dopiero 4 dni, więc na i tak dużo pozwala.