angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Hejka ;) Ja kocham zdjęcia na papierze no ale .... zawsze kasa idzie na co innego i tak odkładam wywoływanie zdjęć ;) Ale wywolywalas kiedys, pamietam xd Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Ale wywolywalas kiedys, pamietam xd Oj wywoływałam , córek brata mam mnóstwo fotek , Maryśki jeszcze więcej a zwierzaków nie zliczę :D ale od kiedy mlody pojawił sie na świecie to jakos zawsze priorytet mają inne rzeczy które trzeba kupić i tak jakoś wychodzi ;) Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: No to lipa z autem :/ Nie taka lipa, bo szuka dalej ;) 9 godzin temu, Angi napisał: Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam... 8 godzin temu, Aleksa. napisał: U mnie taka sama antyrama hahaha A ja muszę kupić antyramę, żeby dyplom Theodora powiesić :) 42 minut temu, Aleksa. napisał: Pewnie grillują, albo co.. :D ja dopiero od rana na tyłku usiadłam :P Właśnie weszłam do domu z grillowania :) I piję 3-cie piwko, a co :D 34 minut temu, Ratio napisał: Ale fajnie mieć taki wątek a w nim całą historię życia psa, od szczeniaczka :) Śliczne psiaki :) Dziękuję i witam nowego gościa :) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Musisz naszykowac sciane bo to na pewno nie ostatni dyplom Theosia ;) Osz Ty pijoku :P Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Musisz naszykowac sciane bo to na pewno nie ostatni dyplom Theosia ;) Osz Ty pijoku :P Pewnie nie ;) Zaraz pijoku :P Raz na jakiś czas wypiję 2-3 piwka, a Ty robisz wielkie halo :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Pewnie nie ;) Zaraz pijoku :P Raz na jakiś czas wypiję 2-3 piwka, a Ty robisz wielkie halo :P Ja pije piwo raz na tydzien , jedno , góra dwa i mnie Sebek od alkoholiczki wyzywa :P Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ja pije piwo raz na tydzien , jedno , góra dwa i mnie Sebek od alkoholiczki wyzywa :P Ja rzadko piwko pijam ;) Tylko jak gdzieś w knajpie jesteśmy i do grilla, jeśli nie mam towarzystwa do wina ;) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ja rzadko piwko pijam ;) Tylko jak gdzieś w knajpie jesteśmy i do grilla, jeśli nie mam towarzystwa do wina ;) No własnie ale za to winko pochłaniasz butelkami :P Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: No własnie ale za to winko pochłaniasz butelkami :P Też bardzo rzadko, bo nie lubię pić sama :/ Już muszę mieć bardzo smaka, żeby otworzyć butelkę i pić sama :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Też bardzo rzadko, bo nie lubię pić sama :/ Już muszę mieć bardzo smaka, żeby otworzyć butelkę i pić sama :P Ja zawsze pije sama , Sebek nie pije , jak wypije to jest swieto , ale to dobrze ;) Quote
Tyśka) Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Fuj, ja w ogóle nie znoszę piwa. Żadne mi nie smakuje :< Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 hej dotarłam... nie chce mi się szukać, za co Theoś ma dyplom??? Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: hej dotarłam... nie chce mi się szukać, za co Theoś ma dyplom??? Za pływanie statkiem :P Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Za pływanie statkiem :P hehe, no tak on ładnie się zachowywał, a Ty w tym czasie mleko Nathanowi podpijałaś :P skąd masz tę kotkę i co dalej z nią będzie??? Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: skąd masz tę kotkę i co dalej z nią będzie??? Już wypaplała :P Kotka jest kolegi z pracy mojego męża. Jedzie na wakacje i nie miał co z nią zrobić. Kot potrzebuje towarzystwa, a nie siedzieć zamknięty gdzieś w 4-rech ścianach , dlatego hotelik to była ostateczność ;) Kot będzie u mnie 3 tygodnie, potem wraca do właściciela ;) Miała być też papuga ara, ale za duże ryzyko jak dla mnie :/ Bałam się, że będzie sobie pióra ze stresu wyrywać czy coś. Tak więc papuga jedzie do hotelu ;) Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 hehe ale byś miała cyrk z papugą. Nie chciało mi się czytać, więc pytałam o dyplom (tym bardziej myślałam iż chwaliłaś się kotką :P) Pokaż ją publicznie, ładna jest. A co na to Lumpek??? Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 Lumpek chciał się przywitać, to na niego prychnęła i biedak się wycofał :D Tora ją zlała zupełnie. W ogóle nie jest nią (póki co) zainteresowana. Pusia ją widziała, ale ani nie uciekała, ani jej nie atakowała. Więc myślę, że 2-3 dni i będzie ok ;) Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Tora to dziwny pies heheh,a Lumpek to ciapek (dziewczynę mu pod nos podsunęłaś) Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 3 minuty temu, majoka napisał: Tora to dziwny pies heheh,a Lumpek to ciapek (dziewczynę mu pod nos podsunęłaś) On bez jajek :P Quote
mar....ka Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 oj tam, oj tam...z jajkami czy bez to facet Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: oj tam, oj tam...z jajkami czy bez to facet Bez jajek to chyba eunuch :P 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Oby Tobie nie uciekła z podwórka :P Właściciel stwierdził, że jak ucieknie, to płakać nie będzie :D Oczywiście będę jej pilnować ;) Choć wcale się nie dziwię, że ma takie podejście do kota :/ Kot wzięty, bo córka chciała (7lat). I wszystko byłoby ładnie i pięknie, gdyby nie fakt, że Pusia jest dzieckiem półdzikiej kotki i niestety już to widzę po kilku godzinach u mnie :( Kotka ma ledwo ponad pół roku, a boi się ludzkiej ręki i to bardzo :( Do tego stopnia, że atakuje zarówno łapami (obcięte pazury na szczęście ;)) jak i zębami :/ Quote
*Magda* Posted August 14, 2016 Author Posted August 14, 2016 24 minut temu, Aleksa. napisał: Szkoda kotki :/ Zobaczymy co będzie za dzień lub dwa ;) Trzeba być dobrej myśli, bo właśnie nieśmiało próbuje chodzić za Lumpkiem, więc jest dla niej szansa ;) Quote
Recommended Posts