Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, dOgLoV napisał:

Hejka ;)

Ja kocham zdjęcia na papierze no ale .... zawsze kasa idzie na co innego i tak odkładam wywoływanie zdjęć ;)

Ale wywolywalas kiedys, pamietam xd

Posted
4 minuty temu, Angi napisał:

Ale wywolywalas kiedys, pamietam xd

Oj wywoływałam , córek brata mam mnóstwo fotek , Maryśki jeszcze więcej a zwierzaków nie zliczę :D ale od kiedy mlody pojawił sie na świecie to jakos zawsze priorytet mają inne rzeczy które trzeba kupić i tak jakoś wychodzi ;)

Posted
22 godzin temu, Ania :) napisał:

No to lipa z autem :/

Nie taka lipa, bo szuka dalej ;)

9 godzin temu, Angi napisał:

Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam...

8 godzin temu, Aleksa. napisał:

U mnie taka sama antyrama hahaha

A ja muszę kupić antyramę, żeby dyplom Theodora powiesić :)

42 minut temu, Aleksa. napisał:

Pewnie grillują, albo co.. :D ja dopiero od rana na tyłku usiadłam :P

Właśnie weszłam do domu z grillowania :) I piję 3-cie piwko, a co :D

34 minut temu, Ratio napisał:

Ale fajnie mieć taki wątek a w nim całą historię życia psa, od szczeniaczka :) Śliczne psiaki :) 

Dziękuję i witam nowego gościa :)

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Musisz naszykowac sciane bo to na pewno nie ostatni dyplom Theosia ;)

Osz Ty pijoku :P

Pewnie nie ;)

Zaraz pijoku :P Raz na jakiś czas wypiję 2-3 piwka, a Ty robisz wielkie halo :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Pewnie nie ;)

Zaraz pijoku :P Raz na jakiś czas wypiję 2-3 piwka, a Ty robisz wielkie halo :P

Ja pije piwo raz na tydzien , jedno , góra dwa i mnie Sebek od alkoholiczki wyzywa :P

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Ja pije piwo raz na tydzien , jedno , góra dwa i mnie Sebek od alkoholiczki wyzywa :P

Ja rzadko piwko pijam ;) Tylko jak gdzieś w knajpie jesteśmy i do grilla, jeśli nie mam towarzystwa do wina ;)

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja rzadko piwko pijam ;) Tylko jak gdzieś w knajpie jesteśmy i do grilla, jeśli nie mam towarzystwa do wina ;)

No własnie ale za to winko pochłaniasz butelkami :P

Posted
12 minut temu, dOgLoV napisał:

No własnie ale za to winko pochłaniasz butelkami :P

Też bardzo rzadko, bo nie lubię pić sama :/ Już muszę mieć bardzo smaka, żeby otworzyć butelkę i pić sama :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Też bardzo rzadko, bo nie lubię pić sama :/ Już muszę mieć bardzo smaka, żeby otworzyć butelkę i pić sama :P

Ja zawsze pije sama , Sebek nie pije , jak wypije to jest swieto , ale to dobrze ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Za pływanie statkiem :P

hehe, no tak on ładnie się zachowywał, a Ty w tym czasie mleko Nathanowi podpijałaś :P

skąd masz tę kotkę i co dalej z nią będzie???

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

skąd masz tę kotkę i co dalej z nią będzie???

Już wypaplała :P

Kotka jest kolegi z pracy mojego męża. Jedzie na wakacje i nie miał co z nią zrobić. Kot potrzebuje towarzystwa, a nie siedzieć zamknięty gdzieś w 4-rech ścianach , dlatego hotelik to była ostateczność ;) Kot będzie u mnie 3 tygodnie, potem wraca do właściciela ;)

Miała być też papuga ara, ale za duże ryzyko jak dla mnie :/ Bałam się, że będzie sobie pióra ze stresu wyrywać czy coś. Tak więc papuga jedzie do hotelu ;)

Posted

hehe ale byś miała cyrk z papugą. Nie chciało mi się czytać, więc pytałam o dyplom (tym bardziej myślałam iż chwaliłaś się kotką :P) Pokaż ją publicznie, ładna jest. A co na to Lumpek???

Posted

Lumpek chciał się przywitać, to na niego prychnęła i biedak się wycofał :D Tora ją zlała zupełnie. W ogóle nie jest nią (póki co) zainteresowana. Pusia ją widziała, ale ani nie uciekała, ani jej nie atakowała. Więc myślę, że 2-3 dni i będzie ok ;)

kot.png

Posted
2 godziny temu, majoka napisał:

oj tam, oj tam...z jajkami czy bez  to facet

Bez jajek to chyba eunuch :P

1 godzinę temu, Aleksa. napisał:

Oby Tobie nie uciekła z podwórka :P 

Właściciel stwierdził, że jak ucieknie, to płakać nie będzie :D Oczywiście będę jej pilnować ;) Choć wcale się nie dziwię, że ma takie podejście do kota :/ Kot wzięty, bo córka chciała (7lat). I wszystko byłoby ładnie i pięknie, gdyby nie fakt, że Pusia jest dzieckiem półdzikiej kotki i niestety już to widzę po kilku godzinach u mnie :( Kotka ma ledwo ponad pół roku, a boi się ludzkiej ręki i to bardzo :( Do tego stopnia, że atakuje zarówno łapami (obcięte pazury na szczęście ;)) jak i zębami :/

Posted
24 minut temu, Aleksa. napisał:

Szkoda kotki :/ 

Zobaczymy co będzie za dzień lub dwa ;)

Trzeba być dobrej myśli, bo właśnie nieśmiało próbuje chodzić za Lumpkiem, więc jest dla niej szansa ;)