*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: czyli lada dzień będzie ząbek :D Nie wiem czy tak lada dzień, bo białego nie widać :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: patrzysz na te na dole??? Tak, bo one wychodzą pierwsze :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Nie wiem czy tak lada dzień, bo białego nie widać :P 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tak, bo one wychodzą pierwsze :P Niekoniecznie :P Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 boshe jak dogo się muli, zaraz ja zrobię się nerwowa i się poślinię!!!! zazwyczaj pierwsze, ale faktycznie może być inaczej Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Ale dolne dziąsło jest spuchnięte :P Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Mojego brata córka tak miała , najpierw wyszły jej górne później dolne ;) Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: boshe jak dogo się muli, zaraz ja zrobię się nerwowa i się poślinię!!!! śliniak naszykuj :P Quote
*Magda* Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: śliniak naszykuj :P Ja mam ciągle jakiś pod ręką, to jej pożyczę :D Quote
łamAga Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja mam ciągle jakiś pod ręką, to jej pożyczę :D tylko jakiś duży żeby dał rad to zebrać :P Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Chyba dobranoc :P Myślałam że jeszcze nie wstałaś że taka tutaj cisza :P Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie miałam czasu :/ Ja dzisiaj sie jakos tak wczesniej wyrobiłam , młody nie spał w dzien to o 19stej padł w 5 min i jakos tak wszystko ogarnęłam ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ja dzisiaj sie jakos tak wczesniej wyrobiłam , młody nie spał w dzien to o 19stej padł w 5 min i jakos tak wszystko ogarnęłam ;) A u mnie wręcz odwrotnie :P Obaj dziś spali do 8 rano. Wszystko ładnie pięknie, ale w nocy Nathan stękał prze prawie godzinę, potem pobudka na karmienie, więc i tak się jakoś nie wyspałam :P Zanim zawiozłam Theodora do przedszkola, to była 9. Potem zakupy itp. Do tego umyłam okno w kuchni, bo mam jakąś plagę much od powrotu z wakacji :/ Zabijam po 20 sztuk dziennie, lepy wiszą, a co chwilę mam nowe w domu :/ Okna już tak obsrane, że dziś umyłam w kuchni, a jutro się biorę za salon, a później pokoje ;) Jak w miarę ogarnęłam chatę, to Theodora musiałam odebrać. No i z dwójką w domu, to już nie mam czasu na nic. A jeszcze musiałam prasować :/ No i dziś puściłam pierwsze pranie z ubrankami na 74cm, bo 68 już jest na styk :/ Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 No to nieźle :/ masz zabiegany cały dzień :/ Kurde Nathan dogoni fabiana z rozmiarówką :P Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 7 minut temu, dOgLoV napisał: No to nieźle :/ masz zabiegany cały dzień :/ Kurde Nathan dogoni fabiana z rozmiarówką :P Jeszcze tam jakiś spacer w między czasie, zrobić obiad, teraz też kolację....I kurna czas leci! Aaaaaaaaaaaa, i zrobiłam z Theodorem przegląd jego szafy. Za małe na strych, a te większe co były odłożone, to do szafy wsadziłam. Na tę chwilę mamy 70cm i 8.8kg ;) Te 68 póki co są ok, ale nagle się okaże, że są za małe. A że mam po Theodorze, to nie problem wyprać ;) Do tego wczoraj kupiłam mu przez neta w lidl'u 6x bodziaki, 6x bluzeczki na długi rękaw, 3x spodnie, 2x kurtka, 4x rajstopy w rozmiarze 74/80 ;) Jak to przyślą w następnym tygodniu, to też cała pralka będzie do prania :/ A Fabian ile ma cm teraz? Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Uooooo matko boska ale zakupów narobiłaś <wow> jak ja kocham kupować ciuszki dziecięce <3 Fabian ma 80/86 zależy , nie równe są te rozmiarówki , więc Nathan już prawie go dogonił ;) Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Uooooo matko boska ale zakupów narobiłaś <wow> jak ja kocham kupować ciuszki dziecięce <3 Fabian ma 80/86 zależy , nie równe są te rozmiarówki , więc Nathan już prawie go dogonił ;) Bodziaków nie musiałam, bo mam już 9, ale....:D Muszę jeszcze bodziaki na krótki rękaw dorwać i rajtuzy ;) No i potem kombinezon na zimę, bo te po Theodorze będą za małe do zimy :/ No to Fabian rozmiarówką podobnie jak Julka od znajomych (15 miesięcy) ;) Teraz dla porównania patrzyłam, to Theodor na roczek miał równo 80cm ;) Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Ja Dla Fabiana wolałam kurteczke i spodnie bo kombinezony sie ujowo rozbiera ;) Ja w zasadzie nie wiem jaki Fabian nosi rozmiar bo niektóre 86 mu są małe a niektóre nawet 68 dobre :/ ale zazwyczaj biore mu 80 i czasami wtopie bo za małe czasami jest w sam raz a czasami dużo za duże :/ Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Mi się Theodora dobrze ubierało w kombinezon ;) Ale nie ukrywam, że jak mi się uda dorwać rozmiar 74/80, ale kombinezon narciarski (czyli dwu częściowy), to właśnie taki kupię Nathanowi ;) Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 14 minut temu, *Magda* napisał: Mi się Theodora dobrze ubierało w kombinezon ;) Ale nie ukrywam, że jak mi się uda dorwać rozmiar 74/80, ale kombinezon narciarski (czyli dwu częściowy), to właśnie taki kupię Nathanowi ;) Takie rozwiązanie wydaje mi się łatwiejsze w obsłudze ;) Quote
Recommended Posts