Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Nie wiem czy tak lada dzień, bo białego nie widać :P

2 minuty temu, *Magda* napisał:

Tak, bo one wychodzą pierwsze :P

Niekoniecznie :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nie miałam czasu :/

Ja dzisiaj sie jakos tak wczesniej wyrobiłam , młody nie spał w dzien to o 19stej padł w 5 min i jakos tak wszystko ogarnęłam ;)

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Ja dzisiaj sie jakos tak wczesniej wyrobiłam , młody nie spał w dzien to o 19stej padł w 5 min i jakos tak wszystko ogarnęłam ;)

A u mnie wręcz odwrotnie :P

Obaj dziś spali do 8 rano. Wszystko ładnie pięknie, ale w nocy Nathan stękał prze prawie godzinę, potem pobudka na karmienie, więc i tak się jakoś nie wyspałam :P Zanim zawiozłam Theodora do przedszkola, to była 9. Potem zakupy itp. Do tego umyłam okno w kuchni, bo mam jakąś plagę much od powrotu z wakacji :/ Zabijam po 20 sztuk dziennie, lepy wiszą, a co chwilę mam nowe w domu :/ Okna już tak obsrane, że dziś umyłam w kuchni, a jutro się biorę za salon, a później pokoje ;) Jak w miarę ogarnęłam chatę, to Theodora musiałam odebrać. No i z dwójką w domu, to już nie mam czasu na nic. A jeszcze musiałam prasować :/ No i dziś puściłam pierwsze pranie z ubrankami na 74cm, bo 68 już jest na styk :/

Posted
7 minut temu, dOgLoV napisał:

No to nieźle :/ masz zabiegany cały dzień :/ 

Kurde Nathan dogoni fabiana z rozmiarówką :P

Jeszcze tam jakiś spacer w między czasie, zrobić obiad, teraz też kolację....I kurna czas leci! Aaaaaaaaaaaa, i zrobiłam z Theodorem przegląd jego szafy. Za małe na strych, a te większe co były odłożone, to do szafy wsadziłam.

Na tę chwilę mamy 70cm i 8.8kg ;) Te 68 póki co są ok, ale nagle się okaże, że są za małe. A że mam po Theodorze, to nie problem wyprać ;) Do tego wczoraj kupiłam mu przez neta w lidl'u 6x bodziaki, 6x bluzeczki na długi rękaw, 3x spodnie, 2x kurtka, 4x rajstopy w rozmiarze 74/80 ;) Jak to przyślą w następnym tygodniu, to też cała pralka będzie do prania :/ A Fabian ile ma cm teraz?

Posted

Uooooo matko boska ale zakupów narobiłaś <wow> jak ja kocham kupować ciuszki dziecięce <3

Fabian ma 80/86 zależy , nie równe są te rozmiarówki , więc Nathan już prawie go dogonił ;)

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Uooooo matko boska ale zakupów narobiłaś <wow> jak ja kocham kupować ciuszki dziecięce <3

Fabian ma 80/86 zależy , nie równe są te rozmiarówki , więc Nathan już prawie go dogonił ;)

Bodziaków nie musiałam, bo mam już 9, ale....:D Muszę jeszcze bodziaki na krótki rękaw dorwać i rajtuzy ;) No i potem kombinezon na zimę, bo te po Theodorze będą za małe do zimy :/

No to Fabian rozmiarówką podobnie jak Julka od znajomych (15 miesięcy) ;) Teraz dla porównania patrzyłam, to Theodor na roczek miał równo 80cm ;)

Posted

Ja Dla Fabiana wolałam kurteczke i spodnie bo kombinezony sie ujowo rozbiera ;)

Ja w zasadzie nie wiem jaki Fabian nosi rozmiar bo niektóre 86 mu są małe a niektóre nawet 68 dobre :/ ale zazwyczaj biore mu 80 i czasami wtopie bo za małe czasami jest w sam raz a czasami dużo za duże :/

Posted

Mi się Theodora dobrze ubierało w kombinezon ;) Ale nie ukrywam, że jak mi się uda dorwać rozmiar 74/80, ale kombinezon narciarski (czyli dwu częściowy), to właśnie taki kupię Nathanowi ;)

Posted
14 minut temu, *Magda* napisał:

Mi się Theodora dobrze ubierało w kombinezon ;) Ale nie ukrywam, że jak mi się uda dorwać rozmiar 74/80, ale kombinezon narciarski (czyli dwu częściowy), to właśnie taki kupię Nathanowi ;)

Takie rozwiązanie wydaje mi się łatwiejsze w obsłudze ;)