Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ciekawe o której będzie pobudka na mleko?! Wczoraj było o 5:45, a dziś 6:20 :)

Ty to masz ale dobrze :P chociaż ja tez nie mam co narzekać :P

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Łooo matko, jak ciągle gadał, to chyba bym słuchawki do uszu założyła hahahaha

Magda, tyłek zawracałaś o foty, to teraz idź oglądaj :mad: 

Nawet słuchawki nie pomogą :P

Staram się tam dotrzeć, ale nie umiem :P

2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ty to masz ale dobrze :P chociaż ja tez nie mam co narzekać :P

To nie narzekaj :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Nie narzekam :P jak młody w dzien nie spi to o 19 już nyna a pobudke mam około 7:30 :D

Ja ostatnio spojrzałam do "albumu", to Theodor chodził spać o 18:30, jadł 3x w ciągu nocy (mdleje.gif) i wstawał koło 7 rano w tym wieku. Nathan chodzi spać o 20, nad ranem pije mleczko, zasypia i śpi ostatnio do 8 rano  :)

Posted
8 minut temu, *Magda* napisał:

Ja ostatnio spojrzałam do "albumu", to Theodor chodził spać o 18:30, jadł 3x w ciągu nocy (mdleje.gif) i wstawał koło 7 rano w tym wieku. Nathan chodzi spać o 20, nad ranem pije mleczko, zasypia i śpi ostatnio do 8 rano  :)

Kurcze ale notatki prowadzisz :D ja dawno nic nie uzupełniałam ;( nie mam na to głowy ;( 

No ale porównanie ładne , wygrywa Nathan :D tylko żeby Ci pozniej nie dał popalić :P

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Kurcze ale notatki prowadzisz :D ja dawno nic nie uzupełniałam ;( nie mam na to głowy ;( 

No ale porównanie ładne , wygrywa Nathan :D tylko żeby Ci pozniej nie dał popalić :P

Ten pierwszy rok tak pisałam, bo w "albumie maluszka" miejsce na takie zapiski ;)

Oby nie ;)

3 minuty temu, Tyś napisał:

Nie lubię jeździć gdzieś i nic nie załatwić, więc współczuję Wam wycieczki po samochód.

Dla mnie wstawanie teraz o 6 to totalna abstrakcja :D

Ja bym nie jechała, ale Bogdan się trochę napalił na to auto i nie chciałam, żeby kupił badziewia :/

Mi się ostatnio nawet o tej 8 nie chce wstawać :(

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Ja nawet fotek nie wkleiłam bo ich nie wywołałam hehe

A ja muszę właśnie wywołać zaległe do albumu i trochę teraźniejszych, żeby wysłać teściowej ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

A ja muszę właśnie wywołać zaległe do albumu i trochę teraźniejszych, żeby wysłać teściowej ;)

Ja mam pewnie do wywołania około 2 tyś zdjęć :D 

Ty pewnie wywołujesz na bieżąco ;)

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Nie, już ponad pół roku nic nie wywołałam :/

To pewnie też się duzo nazbierało ;)

Ja sie zima wezme za segregowanie fotek , na razie czasu brak bo wiecznie na dworze sie łazi ;)

Posted
13 godzin temu, *Magda* napisał:

Nie, już ponad pół roku nic nie wywołałam :/

Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam...

Posted
1 godzinę temu, Angi napisał:

Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam...

U mnie taka sama antyrama hahaha