*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Ciekawe o której będzie pobudka na mleko?! Wczoraj było o 5:45, a dziś 6:20 :) Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Łooo matko, jak ciągle gadał, to chyba bym słuchawki do uszu założyła hahahaha Magda, tyłek zawracałaś o foty, to teraz idź oglądaj :mad: Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ciekawe o której będzie pobudka na mleko?! Wczoraj było o 5:45, a dziś 6:20 :) Ty to masz ale dobrze :P chociaż ja tez nie mam co narzekać :P Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Łooo matko, jak ciągle gadał, to chyba bym słuchawki do uszu założyła hahahaha Magda, tyłek zawracałaś o foty, to teraz idź oglądaj :mad: Nawet słuchawki nie pomogą :P Staram się tam dotrzeć, ale nie umiem :P 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ty to masz ale dobrze :P chociaż ja tez nie mam co narzekać :P To nie narzekaj :P Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: To nie narzekaj :P Nie narzekam :P jak młody w dzien nie spi to o 19 już nyna a pobudke mam około 7:30 :D Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Nie narzekam :P jak młody w dzien nie spi to o 19 już nyna a pobudke mam około 7:30 :D Ja ostatnio spojrzałam do "albumu", to Theodor chodził spać o 18:30, jadł 3x w ciągu nocy () i wstawał koło 7 rano w tym wieku. Nathan chodzi spać o 20, nad ranem pije mleczko, zasypia i śpi ostatnio do 8 rano :) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Ja ostatnio spojrzałam do "albumu", to Theodor chodził spać o 18:30, jadł 3x w ciągu nocy () i wstawał koło 7 rano w tym wieku. Nathan chodzi spać o 20, nad ranem pije mleczko, zasypia i śpi ostatnio do 8 rano :) Kurcze ale notatki prowadzisz :D ja dawno nic nie uzupełniałam ;( nie mam na to głowy ;( No ale porównanie ładne , wygrywa Nathan :D tylko żeby Ci pozniej nie dał popalić :P Quote
Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Nie lubię jeździć gdzieś i nic nie załatwić, więc współczuję Wam wycieczki po samochód. Dla mnie wstawanie teraz o 6 to totalna abstrakcja :D Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Kurcze ale notatki prowadzisz :D ja dawno nic nie uzupełniałam ;( nie mam na to głowy ;( No ale porównanie ładne , wygrywa Nathan :D tylko żeby Ci pozniej nie dał popalić :P Ten pierwszy rok tak pisałam, bo w "albumie maluszka" miejsce na takie zapiski ;) Oby nie ;) 3 minuty temu, Tyś napisał: Nie lubię jeździć gdzieś i nic nie załatwić, więc współczuję Wam wycieczki po samochód. Dla mnie wstawanie teraz o 6 to totalna abstrakcja :D Ja bym nie jechała, ale Bogdan się trochę napalił na to auto i nie chciałam, żeby kupił badziewia :/ Mi się ostatnio nawet o tej 8 nie chce wstawać :( Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ja nawet fotek nie wkleiłam bo ich nie wywołałam hehe Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ja nawet fotek nie wkleiłam bo ich nie wywołałam hehe A ja muszę właśnie wywołać zaległe do albumu i trochę teraźniejszych, żeby wysłać teściowej ;) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A ja muszę właśnie wywołać zaległe do albumu i trochę teraźniejszych, żeby wysłać teściowej ;) Ja mam pewnie do wywołania około 2 tyś zdjęć :D Ty pewnie wywołujesz na bieżąco ;) Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Nie, już ponad pół roku nic nie wywołałam :/ Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Nie, już ponad pół roku nic nie wywołałam :/ To pewnie też się duzo nazbierało ;) Ja sie zima wezme za segregowanie fotek , na razie czasu brak bo wiecznie na dworze sie łazi ;) Quote
Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ja zdjęć nie wywoływałam od wieków... :( a szkoda, uwielbiam oglądac zdjecia w albumie. Quote
Ania :) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 No to lipa z autem :/ Co do zdjęć to ja już się zbieram za wywołanie jakieś 2 lata :p Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 13 godzin temu, *Magda* napisał: Nie, już ponad pół roku nic nie wywołałam :/ Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam... Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 1 godzinę temu, Angi napisał: Ja z dwa lata. Zdjecia w antyramie musze wymienic, bo z niektorymi, ktorzy tam wisza na tej antyramie juz nie rozmawiam... U mnie taka sama antyrama hahaha Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 2 godziny temu, Aleksa. napisał: U mnie taka sama antyrama hahaha To troche przykre :D Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 4 godziny temu, Angi napisał: To troche przykre :D I co zrobisz, nic nie zrobisz :D Quote
angineuuka Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: I co zrobisz, nic nie zrobisz :D No nie .. :))) Gdzie sie wszyscy podziali nagle? :P Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 7 minut temu, Angi napisał: No nie .. :))) Gdzie sie wszyscy podziali nagle? :P Pewnie grillują, albo co.. :D ja dopiero od rana na tyłku usiadłam :P Quote
Ratio Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ale fajnie mieć taki wątek a w nim całą historię życia psa, od szczeniaczka :) Śliczne psiaki :) Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Hejka ;) Ja kocham zdjęcia na papierze no ale .... zawsze kasa idzie na co innego i tak odkładam wywoływanie zdjęć ;) Quote
Recommended Posts