*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Bo jesteś duża :D Ja tym Twoim to może i bym zaparkowała, ale już bym nie wyjechała :D Dzięki :P Skąd? Z pod domu? :D 1 minutę temu, Ania :) napisał: Potwierdzam ze większymi autami jeździ się lepiej :p bezpieczniej i wygodniej :p choć aż takimi wielkimi busami nie jeździłam ale dużo bardziej wolę takie wyższe auta :) największym jakim jeździłam oprócz scenica to ostatnim czasem BMW X3 :p dlugi przód ma xd W końcu jakiś "normalny" kierowca :) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: A wy Aga przecież macie scenica w grandzie to też nie jest małe auto xd przód ma krótki po prostu :p Moja odpowiedz na to zdanie znajduze się wyżej :D tzn wczesniej :D Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Aaaaaaaaaaaaa, i żeby było śmiesznie, to auto będzie zarejestrowane na mnie :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aaaaaaaaaaaaa, i żeby było śmiesznie, to auto będzie zarejestrowane na mnie :D A dlaczego na Ciebie ? :P O takie mi się marzy :P Quote
Ania :) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Teraz zobaczyłam Twoją odpowiedź Aga :p przyzwyczaisz się do wielkości :) ja na początku też miałam problem a raczej blokadę w sobie ze nie będę umiała dużym autem jeździć :) po mieście i do pracy jeżdżę malutkim alto :D ale na trasę bardziej wolę duże auto :) Magda to jakBodzian Cię wkurzy to mu kluczyków nie dasz :p :p powiedz że auto w końcu twoje i masz na to papier :p Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A dlaczego na Ciebie ? :P O takie mi się marzy :P Bo na Bogdana już są 2 auta (jego i kolegi) i miałby wyższe ubezpieczenie, a ja mam tylko sharana ;) Przecież ten captur, to też nie takie małe auto :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Dzięki :P Skąd? Z pod domu? :D W końcu jakiś "normalny" kierowca :) No sporo wyższa ode mnie jesteś :D ogólnie :P Aga, fajny !! Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Teraz zobaczyłam Twoją odpowiedź Aga :p przyzwyczaisz się do wielkości :) ja na początku też miałam problem a raczej blokadę w sobie ze nie będę umiała dużym autem jeździć :) po mieście i do pracy jeżdżę malutkim alto :D ale na trasę bardziej wolę duże auto :) Magda to jakBodzian Cię wkurzy to mu kluczyków nie dasz :p :p powiedz że auto w końcu twoje i masz na to papier :p Dokładnie. Bratowa też nie chciała dużego auta, a jak kupili, to się szybko przekonała ;) To będę je często chować :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ania alto fajne , małe zgrabne ;) wole takie niż przyzwyczajac sie do dużych :P Magda no wlasnie pisałam ze w tym by mi wielkośc nie przeszkadzała bo sie w nim zakochałam :P odwórka Wam braknie na auta :P Ola super jest , jak go zobaczyłam na rondzie to by sie głowa ukręciła tak na niego patrzyłam , i ma taki piękny swiecacy niebieski kolorek mrrrr Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Bodzian se dorobi :P Ania mnie niestety na niego nigdy stac nie bedzie ale bede w nim zakochana juz zawsze ! Magda teraz to na prawde nie nadążam czytać :P Quote
Ania :) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ania alto fajne , małe zgrabne ;) wole takie niż przyzwyczajac sie do dużych :P Magda no wlasnie pisałam ze w tym by mi wielkośc nie przeszkadzała bo sie w nim zakochałam :P odwórka Wam braknie na auta :P Ola super jest , jak go zobaczyłam na rondzie to by sie głowa ukręciła tak na niego patrzyłam , i ma taki piękny swiecacy niebieski kolorek mrrrr Alto to mini auto :p bo mieliśmy dwa scenici i jednego sprzedalismy bo Kamilowi natrafil się klient przypadkiem i sporo na nim zarobił :p i stwierdziłam że ja tylko do pracy potrzebuje auto i chce małe no i akurat Kamila wuja sprowadził altusia :p Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Magda teraz to na prawde nie nadążam czytać :P Ja też, dlatego idę spać :P Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 No a widzisz ja ja mówie Sebkowi ze chce małe auto to On wymysla ze duze bardziej praktyczne i chce mi kupic jakiegoś kombiaka , chyba go powaliło , jedyny kombi jaki bym mogła mieć to paugeot206 sw , nie mam duzych wymagań ;) Ja też chyba zaraz pójdę ;) Quote
Ania :) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 38 minut temu, dOgLoV napisał: No a widzisz ja ja mówie Sebkowi ze chce małe auto to On wymysla ze duze bardziej praktyczne i chce mi kupic jakiegoś kombiaka , chyba go powaliło , jedyny kombi jaki bym mogła mieć to paugeot206 sw , nie mam duzych wymagań ;) Ja też chyba zaraz pójdę ;) Tylko wiesz jakbyś chciała gdzieś z Fabianem jechać to do małego auta ciężko włożyć wózek :) a trzeba brac pod uwagę że nie zawsze scenic będzie na miejscu :p a są mniejsze kombi ;) Dobranoc dziewczyny :) Quote
Tyśka) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Hej :) Wy tu gadu-gadu, a ja nawet nie dołączę, bo jestem bez prawka i jakoś nie mam zamiaru je robić. :( Więc temat samochodów jest mi obcy. Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 13 godzin temu, dOgLoV napisał: No a widzisz ja ja mówie Sebkowi ze chce małe auto to On wymysla ze duze bardziej praktyczne i chce mi kupic jakiegoś kombiaka , chyba go powaliło , jedyny kombi jaki bym mogła mieć to paugeot206 sw , nie mam duzych wymagań ;) I dobrze Sebek mówi ;) Posłuchaj mnie, która jeździła wieloma autami, i pozwól Sebkowi na wybór gabarytów auta ;) Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 No wlasnie z wózkiem w mniejszym bedzie problem :/ Tyś ja tez tak mówiłam , do zrobienia prawka trzeba dojrzeć, w sensie trzeba chcieć żeby na nie iść ;) Quote
marta1624 Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 A ja się wpadłam przywitać i uciekam dalej ;) Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 58 minut temu, marta1624 napisał: A ja się wpadłam przywitać i uciekam dalej ;) Hej Marta :) Fajnie, że wpadłaś :) Auta nie kupiliśmy. Zrobiliśmy sobie wycieczkę 400km (200 w każdą stronę) i nie było warto :/ Auto już na dzień dobry miało sprzęgło do wymiany, pourywane jakieś różne uchwyty od rurek, kabli na silniku...Auto z 2008 roku, a w gorszym stanie niż nasz focus z 2000 roku :/ Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Auta nie kupiliśmy. Zrobiliśmy sobie wycieczkę 400km (200 w każdą stronę) i nie było warto :/ Auto już na dzień dobry miało sprzęgło do wymiany, pourywane jakieś różne uchwyty od rurek, kabli na silniku...Auto z 2008 roku, a w gorszym stanie niż nasz focus z 2000 roku :/ Ałć :/ tyle km na marne , koleś mógł Wam to od razu powiedziec jak sie z Wami umawiał ehhh Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: Ałć :/ tyle km na marne , koleś mógł Wam to od razu powiedziec jak sie z Wami umawiał ehhh Wiesz, koleś powiedział np. że drzwi bierze rdza. Ale to sobie Bogdan by zrobił. Jednak nic nie wspomniał, że sprzęgło "się kończy". Chyba myślał, że trafi na frajera, który się nie zna na autach :D Musiał się zdziwić, że przyjechało 2 kolesi (bo z kolegą byliśmy), którzy mają pojęcie o mechanice ;) Gregor powiedział, że w takim stanie, to możemy dać 800euro (cena była 1400), ale koleś stwierdził, że za takie pieniądze nie sprzeda. A sama wymiana sprzęgła, to jakieś 500euro jak nie więcej, więc podziękowaliśmy i wróciliśmy do domu ;) Nathan za to był wyjątkowo grzeczny przez te 400km jazdy. Bogdan się śmiał, że po Polsce jeszcze pamięta :D Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Na pewno koleś tak myślał ale targac ludzi tyle km na taką lipe , masakra :/ A może Nathan lubi jazde autkiem :D a Theoś jak zniósł trase ? Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Na pewno koleś tak myślał ale targac ludzi tyle km na taką lipe , masakra :/ A może Nathan lubi jazde autkiem :D a Theoś jak zniósł trase ? On nie wiedział skąd jedziemy :P Lubi, lubi. Dziś troszkę mu się godziny jedzenia/spania poprzestawiały, to nawet to pasowało w drodze ;) Ogólnie, to myślałam, że w drodze powrotnej zaśnie zanim dojedziemy. Ale nie spał całą powrotną drogę, potem go przebrałam, nakarmiłam i położyłam spać ;) Theodor się nudził, choć zabrał autka. I całą drogę gadał Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: On nie wiedział skąd jedziemy :P Lubi, lubi. Dziś troszkę mu się godziny jedzenia/spania poprzestawiały, to nawet to pasowało w drodze ;) Ogólnie, to myślałam, że w drodze powrotnej zaśnie zanim dojedziemy. Ale nie spał całą powrotną drogę, potem go przebrałam, nakarmiłam i położyłam spać ;) Theodor się nudził, choć zabrał autka. I całą drogę gadał chyba ze tak :P Ooo to długo wytrzymał ;) dzielny chłopczyk ;) Hehehehehehehehe mogłaś nagrywać :D Quote
Recommended Posts