Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

To witaj w klubie :D

Kuźwa, chce ktoś mojego męża? dopłacę :D

Możesz mi go wyslać ale w zamian weźmiesz mojego ! gwarantuje Ci że przylecisz po odziana szybciej niż go zamienisz na Sebka :P

Co nawywijał ? :D

Posted

Jutro jedzie oglądać Lade Nivie, bo sobie wymyślił, że będzie jeździł "w teren" mdleje.gif Quad i cross, to za mało. Musi jeszcze mieć terenówkę mdleje.gif Dziś nawet przez telefon rozmawiał z moim wujkiem, który miał takie auto, tylko trochę starszy model. No i jutro po pracy jedzie 200km w jedną stronę, żeby auto zobaczyć i pewnie kupić :/ A że ja znam mojego męża i on się szybko potrafi napalić, to go dziś poinformowałam, że jedziemy wszyscy. Trochę mu mina zrzedła z tego powodu funny.gif

Posted
4 minuty temu, Aleksa. napisał:

oj Bodek, Bodek..tylko głupotki mu w głowie  :D właśnie, ja nie zdążyłam iść z nim na Quada :(

A ja jem 'kolacje' :D

Zaproponowałam mu sprzedaż quada albo crossa, zanim kupi "terenówkę", ale nie był zachwycony tym pomysłem :D

A to nie moja wina, że nie poszłaś :P

Co jesz?

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Zaproponowałam mu sprzedaż quada albo crossa, zanim kupi "terenówkę", ale nie był zachwycony tym pomysłem :D

A to nie moja wina, że nie poszłaś :P

Co jesz?

Nie było kiedy :P 

Zostały mi warzywa z wczoraj (batat, cukinia, fasolka, kalafior) z czego cukinia batat pieczone, a kalafior z fasolka gotowane :P Teraz odsmażyłam wszystko na patelni ze schabowym :D i dorzuciłam mozzarelle :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Hahahahaha myślałam że coś gorszego nawywijał :P ma chłop pasje , lepiej że na to wydaje kase niż na pierdoły :P

Tak Aguś, tylko quad i cross, to był koszt zakupu, a teraz tylko paliwo i czasem jakieś świece, kabel...tanie pierdoły ;) Z autem trochę gorzej, bo oprócz kosztów zakupu, będzie jeszcze ubezpieczenie i podatek :/

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Nie było kiedy :P 

Zostały mi warzywa z wczoraj (batat, cukinia, fasolka, kalafior) z czego cukinia batat pieczone, a kalafior z fasolka gotowane :P Teraz odsmażyłam wszystko na patelni ze schabowym :D i dorzuciłam mozzarelle :P

To teraz cierp :P Albo przyleć ;) Właśnie, miałaś przylecieć dziś wieczorem :P

Ja dziś młodemu do obiadku dodałam kalafior "z naszego" pola. Ale chyba go nawet nie poczuł, więc pojutrze ugotuję mu sam kalafior z mięsem ;)

Posted

Ola nie lubie cukini ale brzmi smacznie :P ja sie objadam winogronem :P

No trochę kosztowne hobby ale pewnie jeszcze bedziesz sie chciała nim przejechać :D chociaż jak sprawdziłam co to za auto to ja chyba bym podziekowała :D pewnie nie widziała bym nawet co jest na drodze :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

To teraz cierp :P Albo przyleć ;) Właśnie, miałaś przylecieć dziś wieczorem :P

Ja dziś młodemu do obiadku dodałam kalafior "z naszego" pola. Ale chyba go nawet nie poczuł, więc pojutrze ugotuję mu sam kalafior z mięsem ;)

Nie 'dziś' wieczorem, a jak będziesz gotowa :D

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Ola nie lubie cukini ale brzmi smacznie :P ja sie objadam winogronem :P

No trochę kosztowne hobby ale pewnie jeszcze bedziesz sie chciała nim przejechać :D chociaż jak sprawdziłam co to za auto to ja chyba bym podziekowała :D pewnie nie widziała bym nawet co jest na drodze :P

Cukinia jest pyyyyyyyyyyyyyyyszna :)

Czemu byś nie widziała?

1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Nie 'dziś' wieczorem, a jak będziesz gotowa :D

Nie będę gotowa :P

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Kalafior za to uwielbiam i brokuł <3

No duzy ten samochód i ma długi przód , a ja malutka jestem :P

Kalafior też jest pycha :)

Ale siedzi się wysoko i to jest bardzo wygodne ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Kalafior też jest pycha :)

Ale siedzi się wysoko i to jest bardzo wygodne ;)

Musiała bym sie takim przejechać to bym mogła stwierdzić czy bym chociaż nogami pedałów dosięgła :P

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Musiała bym sie takim przejechać to bym mogła stwierdzić czy bym chociaż nogami pedałów dosięgła :P

Ja jeździłam busem vw i boxer'em, teraz sharanem i takimi dużymi autami jeździ się dużo lepiej ;)

Posted

Ja jeździłam busem vw i boxer'em, teraz sharanem i takimi dużymi autami jeździ się dużo lepiej ;)

A mi sie na kursie lepiej jeżdziło clio niż teraz scenikiem :/ w sceniku tez sie wysoko siedzi i taki jakiś w ogóle długi jest , mi się marzy taki np citroen c3 , a ostatnio widziałam piekne auto , w nim by mi sie przeszkadzało że jest duzy , ale nie pamietam jakie to reno było , musze poszukac :D

Posted

Potwierdzam ze większymi autami jeździ się lepiej :p bezpieczniej i wygodniej :p choć aż takimi wielkimi busami nie jeździłam ale dużo bardziej wolę takie wyższe auta :) największym jakim jeździłam oprócz scenica to ostatnim czasem BMW X3 :p dlugi przód ma xd

A wy Aga przecież macie scenica w grandzie to też nie jest małe auto xd przód ma krótki po prostu :p