*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee i teraz nie bede sie mogła doczekać weekendu :/ Już bliżej niż dalej :P Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Już bliżej niż dalej :P Niby tak ale teraz bedzie się wlekło , przez Ciebie ! :P Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Niby tak ale teraz bedzie się wlekło , przez Ciebie ! :P Jak mi przykro :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Jakie smieszki :D zajefajni są :)) Dziękuję :* Takie tłumy na dogo, że nie nadążam z odpisywaniem :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Takie tłumy na dogo, że nie nadążam z odpisywaniem :D Mam to samo :D :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Mam to samo :D :P To witaj w klubie :D Kuźwa, chce ktoś mojego męża? dopłacę :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Teraz, *Magda* napisał: To witaj w klubie :D Kuźwa, chce ktoś mojego męża? dopłacę :D Możesz mi go wyslać ale w zamian weźmiesz mojego ! gwarantuje Ci że przylecisz po odziana szybciej niż go zamienisz na Sebka :P Co nawywijał ? :D Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Jutro jedzie oglądać Lade Nivie, bo sobie wymyślił, że będzie jeździł "w teren" Quad i cross, to za mało. Musi jeszcze mieć terenówkę Dziś nawet przez telefon rozmawiał z moim wujkiem, który miał takie auto, tylko trochę starszy model. No i jutro po pracy jedzie 200km w jedną stronę, żeby auto zobaczyć i pewnie kupić :/ A że ja znam mojego męża i on się szybko potrafi napalić, to go dziś poinformowałam, że jedziemy wszyscy. Trochę mu mina zrzedła z tego powodu Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 oj Bodek, Bodek..tylko głupotki mu w głowie :D właśnie, ja nie zdążyłam iść z nim na Quada :( A ja jem 'kolacje' :D Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: oj Bodek, Bodek..tylko głupotki mu w głowie :D właśnie, ja nie zdążyłam iść z nim na Quada :( A ja jem 'kolacje' :D Zaproponowałam mu sprzedaż quada albo crossa, zanim kupi "terenówkę", ale nie był zachwycony tym pomysłem :D A to nie moja wina, że nie poszłaś :P Co jesz? Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Hahahahaha myślałam że coś gorszego nawywijał :P ma chłop pasje , lepiej że na to wydaje kase niż na pierdoły :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Zaproponowałam mu sprzedaż quada albo crossa, zanim kupi "terenówkę", ale nie był zachwycony tym pomysłem :D A to nie moja wina, że nie poszłaś :P Co jesz? Nie było kiedy :P Zostały mi warzywa z wczoraj (batat, cukinia, fasolka, kalafior) z czego cukinia batat pieczone, a kalafior z fasolka gotowane :P Teraz odsmażyłam wszystko na patelni ze schabowym :D i dorzuciłam mozzarelle :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Hahahahaha myślałam że coś gorszego nawywijał :P ma chłop pasje , lepiej że na to wydaje kase niż na pierdoły :P Tak Aguś, tylko quad i cross, to był koszt zakupu, a teraz tylko paliwo i czasem jakieś świece, kabel...tanie pierdoły ;) Z autem trochę gorzej, bo oprócz kosztów zakupu, będzie jeszcze ubezpieczenie i podatek :/ Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Nie było kiedy :P Zostały mi warzywa z wczoraj (batat, cukinia, fasolka, kalafior) z czego cukinia batat pieczone, a kalafior z fasolka gotowane :P Teraz odsmażyłam wszystko na patelni ze schabowym :D i dorzuciłam mozzarelle :P To teraz cierp :P Albo przyleć ;) Właśnie, miałaś przylecieć dziś wieczorem :P Ja dziś młodemu do obiadku dodałam kalafior "z naszego" pola. Ale chyba go nawet nie poczuł, więc pojutrze ugotuję mu sam kalafior z mięsem ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Ola nie lubie cukini ale brzmi smacznie :P ja sie objadam winogronem :P No trochę kosztowne hobby ale pewnie jeszcze bedziesz sie chciała nim przejechać :D chociaż jak sprawdziłam co to za auto to ja chyba bym podziekowała :D pewnie nie widziała bym nawet co jest na drodze :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To teraz cierp :P Albo przyleć ;) Właśnie, miałaś przylecieć dziś wieczorem :P Ja dziś młodemu do obiadku dodałam kalafior "z naszego" pola. Ale chyba go nawet nie poczuł, więc pojutrze ugotuję mu sam kalafior z mięsem ;) Nie 'dziś' wieczorem, a jak będziesz gotowa :D Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Ola nie lubie cukini ale brzmi smacznie :P ja sie objadam winogronem :P No trochę kosztowne hobby ale pewnie jeszcze bedziesz sie chciała nim przejechać :D chociaż jak sprawdziłam co to za auto to ja chyba bym podziekowała :D pewnie nie widziała bym nawet co jest na drodze :P Cukinia jest pyyyyyyyyyyyyyyyszna :) Czemu byś nie widziała? 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Nie 'dziś' wieczorem, a jak będziesz gotowa :D Nie będę gotowa :P Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Kalafior za to uwielbiam i brokuł <3 No duzy ten samochód i ma długi przód , a ja malutka jestem :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Kalafior za to uwielbiam i brokuł <3 No duzy ten samochód i ma długi przód , a ja malutka jestem :P Kalafior też jest pycha :) Ale siedzi się wysoko i to jest bardzo wygodne ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kalafior też jest pycha :) Ale siedzi się wysoko i to jest bardzo wygodne ;) Musiała bym sie takim przejechać to bym mogła stwierdzić czy bym chociaż nogami pedałów dosięgła :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Musiała bym sie takim przejechać to bym mogła stwierdzić czy bym chociaż nogami pedałów dosięgła :P Ja jeździłam busem vw i boxer'em, teraz sharanem i takimi dużymi autami jeździ się dużo lepiej ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja jeździłam busem vw i boxer'em, teraz sharanem i takimi dużymi autami jeździ się dużo lepiej ;) A mi sie na kursie lepiej jeżdziło clio niż teraz scenikiem :/ w sceniku tez sie wysoko siedzi i taki jakiś w ogóle długi jest , mi się marzy taki np citroen c3 , a ostatnio widziałam piekne auto , w nim by mi sie przeszkadzało że jest duzy , ale nie pamietam jakie to reno było , musze poszukac :D Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Bo jesteś duża :D Ja tym Twoim to może i bym zaparkowała, ale już bym nie wyjechała :D Quote
Ania :) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja jeździłam busem vw i boxer'em, teraz sharanem i takimi dużymi autami jeździ się dużo lepiej ;) Potwierdzam ze większymi autami jeździ się lepiej :p bezpieczniej i wygodniej :p choć aż takimi wielkimi busami nie jeździłam ale dużo bardziej wolę takie wyższe auta :) największym jakim jeździłam oprócz scenica to ostatnim czasem BMW X3 :p dlugi przód ma xd A wy Aga przecież macie scenica w grandzie to też nie jest małe auto xd przód ma krótki po prostu :p Quote
Recommended Posts