*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Po naszym wypadzie nad morze, Tory łańcuszek zardzewiał :/ W sklepach samo badziewie, więc zaczęłam szukać w necie. Bardzo mnie zdziwiło, że oprócz normalnych łańcuszków dla psa, pokazało mi mnóstwo łańcuszków z bursztynów (dla psa i kota), które mają działanie przeciwkleszczowe (ponoć). Wpisałam w wujka google "bursztyn kontra kleszcze" i otworzyłam pierwszy z brzegu link: https://czarnelapy.wordpress.com/2015/05/27/bursztyn-kontra-kleszcze-co-wymysla-jeszcze/ Jeśli by to była prawda, to może warto spróbować?! Ja próbuję. Kupiłam łańcuszek do zwykłego noszenia i cały z bursztynów. Co prawda u nas kleszczy mało, ale jeśli ma pomóc, a nie zaszkodzi, to warto spróbować ;) Quote
angineuuka Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Nie przemawia ten bursztyn do mnie ;) czystek sie juz na kleszcze podobno lepiej sprawdza, tylko 10 tyg trzeba podawac :p Quote
Aleksa. Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Cześć Madzia, wycałuj swoje bobaski od ciociuni :D Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Nie widziałam jeszcze takiego cuda ;) Daj u filmik śmieszków :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 7 godzin temu, Angi napisał: Nie przemawia ten bursztyn do mnie ;) czystek sie juz na kleszcze podobno lepiej sprawdza, tylko 10 tyg trzeba podawac :p Nic mnie nie kosztuje spróbowanie :P 7 godzin temu, Aleksa. napisał: Cześć Madzia, wycałuj swoje bobaski od ciociuni :D Bobaska mam tylko jednego :P 32 minut temu, dOgLoV napisał: Nie widziałam jeszcze takiego cuda ;) Daj u filmik śmieszków :D Ja też nie. Jak się zgra, to wrzucę ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Theodor z niespodziewanym nowym prezentem: http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/VID_20160807_090449_zpsrw63qukv.mp4.html I "śmieszki": http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/VID_20160810_182335_zpspsam4yaa.mp4.html?sort=3&o=0 Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Jaki On jest kochany <3 Na prawde to klon Theodora , tacy "bliźniacy po latach" :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Jaki On jest kochany <3 Na prawde to klon Theodora , tacy "bliźniacy po latach" :D Dzięki :* Nie da się ukryć :) Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Jaki fajowy prezent <wow> a z jakiej okazji to takie prezenty sie dostaje ? :D Quote
Aleksa. Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Masz 4 bobaski :D Nathan, Theo, Torka i Lumpek :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Jaki fajowy prezent <wow> a z jakiej okazji to takie prezenty sie dostaje ? :D Koleżanka (z narzeczonym) z mojej byłej pracy wpadła w sobotę do nas grilla i przywiozła mu taki tor, a Nathanowi bluzeczkę z mexx'a ;) Pół niedzieli mieliśmy z nim spokój, bo się tym bawił :D A z jakiej okazji to nie wiem. Może spóźniony na urodziny, bo wiedziała, że Theodor miał je niedawno :P Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Masz 4 bobaski :D Nathan, Theo, Torka i Lumpek :D 5, bo zapomniałaś o tym największym :P Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Jeju jak ja bym chciała żeby Fabian się zajął czymś dłużej niż 5 min ;) Fajny ten tor ;) Quote
Aleksa. Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: 5, bo zapomniałaś o tym największym :P Tamten to już duży :P Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Jeju jak ja bym chciała żeby Fabian się zajął czymś dłużej niż 5 min ;) Fajny ten tor ;) Theodor ma tak rzadko :/ Teraz też pozwoliłam mu zostać dłużej, a on zamiast zająć się sobą, to zaczepia mnie i Bogdana :D Teraz, Aleksa. napisał: Tamten to już duży :P Olbrzymi :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Wakacje ma to niech siedzi i wariuje :D Jakie wakacje? On już drugi tydzień do przedszkola chodzi :P Ale jutro nie idzie, bo Zosia przyjeżdża do niego w odwiedziny :) Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jakie wakacje? On już drugi tydzień do przedszkola chodzi :P Ale jutro nie idzie, bo Zosia przyjeżdża do niego w odwiedziny :) Ano fakt w przedszkolach nie ma wakacji , Maryśka też chodzi hehehehe A ładnie to tak robić dziecku wagary ?! :P Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 7 minut temu, dOgLoV napisał: Ano fakt w przedszkolach nie ma wakacji , Maryśka też chodzi hehehehe A ładnie to tak robić dziecku wagary ?! :P Miał 3 tygodnie zamknięte przedszkole, ale od 1 sierpnia znowu jest otwarte ;) Wyjątkowo, bo od poniedziałku Zosia idzie już też do przedszkola ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 ja sobie też w piatek robie wolne :D bede miała długi weekend ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 A ja weekend będę miała normalnej długości ;) Za to w weekend będzie niespodzianka na dogo :P Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: A ja weekend będę miała normalnej długości ;) Za to w weekend będzie niespodzianka na dogo :P Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeee i teraz nie bede sie mogła doczekać weekendu :/ Quote
Recommended Posts