Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :)

Byłam dziś u weta, bo w tym miesiącu kończyła się ważność szczepienia na wściekliznę ;) Pojechałam rano, dzieci zostały z tatusiem. I jak pojechałam, tak zaraz wróciłam, bo tyle ludzi było, że około 2h bym musiała czekać :/ Podjechałam popołudniu ponownie. Byłam 10 minut przed otwarciem, a i tak byłam druga w kolejce :D Nasz poprzedni wet "zniknął", więc ten u którego byłam dziś jest dla nas nowy. Na miejscu okazało się, że jedna praktykantka mówi po angielsku, bo jest z Anglii ;) Wypełniłam wszystkie papiery i potem przyszła do mnie ta angielka i pyta czy ja jestem z Polski, skoro pies jest z Polski :D Potwierdziłam. No i okazało się, że jeden z weterynarzy (jest ich tam troje), mówi po polsku :D Od razu została nam przypisana w kartotece pani weterynarz, mówiąca po polsku, żeby nie było problemów ;) Torka zbadana, zaszczepiona i teraz może jechać na wakacje :D

Posted
6 godzin temu, Tyś napisał:

Witanko w ten chłodny dzień :)

Witam :) U mnie w tej chwili jest jeszcze 28'C :P Jeszcze jutro ma być tak gorąco, a potem już ochłodzenie ;)

13 minut temu, agaciaaa napisał:

Hej Magda, ale te dzieci Ci rosną! ;) Trochę tu nie zaglądałam, jestem w szoku jaki Teoś duży

Hej :) Któż to zawitał w moje skromne progi?! :D Theoś duży, a Nathan też rośnie jak na drożdżach ;)

Posted
19 godzin temu, Tyś napisał:

26*C to dla mnie w sam raz. Jestem straszny zmarzluch :D W lecie śpię pod kołdrą i kocem :D

Tyś, ja mam teraz w cieniu 27'C, a w słońcu 45'C mdleje.gif

18 godzin temu, Aleksa. napisał:

Dziecko może nie iść do przedszkola :P

3 tygodnie wolnego to i tak wystarczająco ;) Nie będę mu wydłużać wakacji :P

Mój brat myśli i może do nas dojedzie z córką :)