*Magda* Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 Cześć :) Byłam dziś u weta, bo w tym miesiącu kończyła się ważność szczepienia na wściekliznę ;) Pojechałam rano, dzieci zostały z tatusiem. I jak pojechałam, tak zaraz wróciłam, bo tyle ludzi było, że około 2h bym musiała czekać :/ Podjechałam popołudniu ponownie. Byłam 10 minut przed otwarciem, a i tak byłam druga w kolejce :D Nasz poprzedni wet "zniknął", więc ten u którego byłam dziś jest dla nas nowy. Na miejscu okazało się, że jedna praktykantka mówi po angielsku, bo jest z Anglii ;) Wypełniłam wszystkie papiery i potem przyszła do mnie ta angielka i pyta czy ja jestem z Polski, skoro pies jest z Polski :D Potwierdziłam. No i okazało się, że jeden z weterynarzy (jest ich tam troje), mówi po polsku :D Od razu została nam przypisana w kartotece pani weterynarz, mówiąca po polsku, żeby nie było problemów ;) Torka zbadana, zaszczepiona i teraz może jechać na wakacje :D Quote
agaciaaa Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Hej Magda, ale te dzieci Ci rosną! ;) Trochę tu nie zaglądałam, jestem w szoku jaki Teoś duży Quote
*Magda* Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 6 godzin temu, Tyś napisał: Witanko w ten chłodny dzień :) Witam :) U mnie w tej chwili jest jeszcze 28'C :P Jeszcze jutro ma być tak gorąco, a potem już ochłodzenie ;) 13 minut temu, agaciaaa napisał: Hej Magda, ale te dzieci Ci rosną! ;) Trochę tu nie zaglądałam, jestem w szoku jaki Teoś duży Hej :) Któż to zawitał w moje skromne progi?! :D Theoś duży, a Nathan też rośnie jak na drożdżach ;) Quote
*Magda* Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 To przyleć :) Albo dołącz do nas nad morzem ;) Quote
Aleksa. Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 12 minut temu, *Magda* napisał: To przyleć :) Albo dołącz do nas nad morzem ;) Wy wracacie, ja jade.... Quote
*Magda* Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 Też sobie termin wybrałaś na jazdę nad morze :P Kuźwa, spać iść powinnam, ale mi się nie chce :/ Quote
Tyśka) Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Mimo wszystko się połóż, może w koncu zaśniesz. Dobrej nocy! :) Quote
*Magda* Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 Mając w sypialni 26'C ciężko będzie zasnąć :/ Ale dziękuję :* Skanuję kompa i potem się kładę spać ;) Quote
*Magda* Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 6 minut temu, Aleksa. napisał: To Ty termin do d.py masz :D W sierpniu moje dziecko wraca do przedszkola :P Więc urlop tylko w lipcu ;) Quote
Tyśka) Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 26*C to dla mnie w sam raz. Jestem straszny zmarzluch :D W lecie śpię pod kołdrą i kocem :D Quote
Aleksa. Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: W sierpniu moje dziecko wraca do przedszkola :P Więc urlop tylko w lipcu ;) Dziecko może nie iść do przedszkola :P Quote
*Magda* Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 19 godzin temu, Tyś napisał: 26*C to dla mnie w sam raz. Jestem straszny zmarzluch :D W lecie śpię pod kołdrą i kocem :D Tyś, ja mam teraz w cieniu 27'C, a w słońcu 45'C 18 godzin temu, Aleksa. napisał: Dziecko może nie iść do przedszkola :P 3 tygodnie wolnego to i tak wystarczająco ;) Nie będę mu wydłużać wakacji :P Mój brat myśli i może do nas dojedzie z córką :) Quote
Tyśka) Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Hej, u nas też teraz ciepło, choć znośnie. Nie tak, jak u Was :) Quote
łamAga Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Tyle mnie nie było a tu nie ma za bardzo czego nadrabiać ! Quote
Recommended Posts