*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Teraz już mogę .. Cześć Magda :D Teraz to i ja już mogę "Cześć Ola" :P Quote
Aleksa. Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 19 minut temu, *Magda* napisał: Teraz to i ja już mogę "Cześć Ola" :P Dzisiaj daj kolejne foty, bo jak dojadę do domu, to jeszcze się okaże , że będę szybsza od Ciebie :P Quote
*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 5 godzin temu, Aleksa. napisał: Dzisiaj daj kolejne foty, bo jak dojadę do domu, to jeszcze się okaże , że będę szybsza od Ciebie :P Mówisz i masz córciu :* I lecą w dół: Ola, Theodor i Bogdan ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Czekamy w kolejce do autek :) Uwaga, uwaga! Zdjęcie autorstwa Bogdana :D Quote
*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Zmiana i leci Ola, szwagier i ja z Theosiem ;) Quote
*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Moje ulubione :) I zdjęcia z Oli telefonu :P Quote
*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Dawno tutaj tylu fotek nie było ;P I długo nie będzie, bo wrzuciłam już wszystko :P No, chyba że córcia do mnie wróci i zrobi foty :D Quote
Aleksa. Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 26 minut temu, *Magda* napisał: I długo nie będzie, bo wrzuciłam już wszystko :P No, chyba że córcia do mnie wróci i zrobi foty :D Sama zrób. Leniu :P Quote
Recommended Posts