Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, dOgLoV napisał:

Ola do roboty to ja mam tyle że lepiej nie myśleć ale wieczorem jak już uspie mlodego to mam czas na relax :P a tu nie ma z kim pisac :P 

Pewnie że nie rób jak siostra nie robi :D ja zawsze też mówie że nie będe robila bo Sebek nie robi a za chwile wstaje i to robie hehe

To ja kiedys z Kamilem tak zrobilam :p zamowilismy 1,5 tony mialu i nie chcialo mu sie tego wrzucic do kotlowni. Prosilam go pol dnia. Az w koncu sama sie za to wzielam. Po 10minutach ruszył dupe i skończył xdd 

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Kamil pije piwo to pijcie razem :p 

A Ty dlaczego nie pijesz ? :P ja bym musiała odstawić i zacząć ćwiczyć bo sie na prawde któregoś dnia zaklinuje w drzwiach :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

A Ty dlaczego nie pijesz ? :P ja bym musiała odstawić i zacząć ćwiczyć bo sie na prawde któregoś dnia zaklinuje w drzwiach :P

Bo ja muszę mieć dzień żeby się napić piwa :p już wolę się wina napić a tego nie mam w domu albo drinka :p 

To ćwicz :p 

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Winko leprze bo nie tuczy , ale ja nie lubie :P

Nie mam czasu :P

Ja nie każde lubię :p po kilku mnie głowa boli a ostatnio polubiłam wytrawne :) 

Posted
4 minuty temu, Ania :) napisał:

Ja nie każde lubię :p po kilku mnie głowa boli a ostatnio polubiłam wytrawne :) 

Tam wyżej oczywiście chodziło o "lepsze" :P

fujjjjj wytrawne blech :P

ja jak już to wypije mogen david czy jakoś sie to pisze winogronowe ;)

Dobranoc ;)