Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Dzieci bardzo szybko rosną , ja dopiero co kupowałam ubranka a juz ma wszystko małe :/

Dlaczego się cieszysz ? Fabian ma jednak coś po mnie , jak to mówi Sebek "pare w łapie" :P

O kurde to ale Lumpek Ci napędził stracha :/ ciekawe co mu sie stało że tak zrobił , moze się zsunął tylo z drapaka 

Dobrze, że ja mam zapasy dla Nathana, a Theodor już tak szybko nie rośnie :P

Bo facet ma mieć męskie rysy twarzy, a nie babskie :P

Nie, on się nie zsunął. To wyglądało jakby na tym drapaku dostał jakiegoś paraliżu i przez to spadł, a potem tak leżał, bo go trzymało :(

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

Ja kupuję na bieżąco :P

No to faktycznie lepiej to sprawdzić ;) w sumie to On chyba już staruszkiem jest nie ? ;(

Dla Theodora też kupuje na bieżąco :P No może nie zupełnie, bo mam trochę ubrań na 116cm :P Ale Nathan ma po starszym bracie, więc nie straszne mi, że nagle coś będzie za małe i nie mam go w co ubrać :D

No staruszek, staruszek. Oficjalnie ma 12.5 lat, nie oficjalnie około 17-18. A ile ma naprawdę, tego nikt nie wie :/

Posted

Ja ostatnio jak wbiłam Fabiana w bluzke to Sebek go rozebrać nie mógł hahahahaha chciał ją rozciąć ale przy tak ruchliwym dziecku to nierealne :D :P

No to sędziwy wiek , oby pożył jeszcze kilka latek ;)

Posted
Teraz, Tyś napisał:

Aga, masz komary pomimo posiadania kotów?! oO Co to za koty masz, że nie dają sobie rady z owadami? :D

Ibri własnie łazi po stole maupa jedna :D goni cos po pokoju ale chyba jest zbyt powolna :D

Posted

Ile super zdjęć :) co zdjęcia to dzieciaki większe :)

Ciekawe co się stało Lumpkowi... :(

Mojej babci kotka ma 16 lat a patrząc na nią w życiu nikt by nie powiedział że to taka starowinka.. a dopiero od jakiś dwóch lat karmiona jakąś lepszą karma a tak to całe życie była na wiskasie , była chyba z 5 razy w ciąży.. 

Posted
15 godzin temu, dOgLoV napisał:

Magda Ty masz upał a ja komary :P właśnie mnie w 3 miejscach ujebal zanim wlaczylam raida ! brawo ja !

Wiesz ile ja mam komarów? W tym roku jakaś plaga :/ Co wieczór włączam w pokojach raid, bo inaczej jesteśmy wszyscy pogryzieni. A jak wchodzę nad ranem do kuchni, żeby umyć butelkę, to tylko bzyczenie koło siebie słyszę :D

14 godzin temu, Ania :) napisał:

Ile super zdjęć :) co zdjęcia to dzieciaki większe :)

Ciekawe co się stało Lumpkowi... :(

Mojej babci kotka ma 16 lat a patrząc na nią w życiu nikt by nie powiedział że to taka starowinka.. a dopiero od jakiś dwóch lat karmiona jakąś lepszą karma a tak to całe życie była na wiskasie , była chyba z 5 razy w ciąży.. 

Dzięki :)

To na 100% coś neurologicznego. Pytanie tylko czy ze starości czy jakaś choroba :/

Lumpek też był karmiony w schronisku badziewiem. Pani mając 30 kotów, dawała im wszystko co miała, byle tylko nie głodowały. U mnie przez pierwsze 2-3 lata też jadł co mogłam kupić pod ręką w sklepie. Dopiero potem zaczął jadać lepiej ;)

Posted
O 21.07.2016 o 10:32, *Magda* napisał:

Oj widać, widać :( Młodszy zaczyna już obiadki/deserki wcinać, a dopiero co w moim brzuchu siedział ;) A to znaczy, że mój powrót do pracy zbliża się wielkimi krokami :(

Po jakim czasie wracasz?

Super fotki, ile dokładnie ma Nathanek?

Posted
37 minut temu, Aleksa. napisał:

Siemka matka :D

Siemka córka :D

37 minut temu, agaciaaa napisał:

Po jakim czasie wracasz?

Super fotki, ile dokładnie ma Nathanek?

Chciałam na wiosnę następnego roku, ale...Sprawa mojego powrotu do pracy w marcu/kwietniu sama się wyjaśniła ;) Najwcześniej kiedy mogę myśleć o powrocie do pracy, jeśli chcę tę samą nianię, co miał Theodor, to lipiec :P Byłam dziś u Gabi z nią porozmawiać na ten temat. Gabi od kwietnia do czerwca jest w Stanach. Już mają wszystko zarezerwowane i zapłacone. Za prawie 15 tyś. euro spędzi 3 miesiące w USA :) Spełniają z mężem swoje marzenie :) I dopiero w lipcu mogłaby wziąć Nathana. Tak więc, będę musiała złożyć wiosną papiery na bezrobotne i zostanę z młodym trochę dłużej niż planowałam ;) Ale dobrze, że wiem to już teraz, to nawet nie będę dzwoniła po nowym roku do mojego byłego szefa i mu nie będę dupy truła :D

Dokładnie to ma 4 miesiące i 12 dni :)

Posted

A u Nas z komarami cisza była do tego tygodnia , od wczoraj to jakaś masakra , i Fabian i Staś cali pogryzieni :/ no Fabian trochę bardziej bo jeszcze go Staś dzisiaj ugryzł :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Może Staś chce być wampirem :D

Może chce dostac na dOpe :P

Fabian mu chciał wziąć piłkę to się bronił :D

" mamo co lobis " było słodkie :P