*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Staś chyba zaczyna mieć ten etap co miał Theodor jak poszedł do Gabi ;) Jak tylko sytuacja go przerastała, to gryzł :/ Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Staś chyba zaczyna mieć ten etap co miał Theodor jak poszedł do Gabi ;) Jak tylko sytuacja go przerastała, to gryzł :/ Maryśka też to przechodziła , Marysia do tego jeszcze " podszczypuje " Fabian ma to samo , jak mnie dzisiaj w cycka uszczypnął to myślałam że padne :/ Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 A Theodor teraz jak mu się mówi, że gryzł, to wpada w płacz i tekst "Nie prawda! Ja nie gryzłem!" Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: A Theodor teraz jak mu się mówi, że gryzł, to wpada w płacz i tekst "Nie prawda! Ja nie gryzłem!" szkoda ze nie masz filmiku nagranego jak gryzie :P Kiedy dokladnie wyjeżdzacie ? Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: W niedzielę, tak 4-5 rano ;) To tak jak My wyjeżdzaliśmy , ale Wy pewnie macie znacznie dalej :/ Pewnie już nie popiszemy bo jutro na 20 ide z laskami na piwo pożegnalne , kolezanka sie zwalnia i robią taką małą imprezkę ehhhh Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Mamy do przejechania 991km :/ Z czego prawie 300km w Polsce :/ No to chyba się nie uda :( Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 O matko , współczuję , My mieliśmy 380 czy jakoś km i myślalam ze ta droga sie nigdy nie skonczy :/ jeszcze mamy whatsapa :D Jakis zamach był w niemczech czytam , co to sie dzieje :/ 1 Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Nie wiem czy będę miała neta :/ Zamach był w Monachium, na Bawarii, 100km od mojego szwagra :/ Za 2 miesiące chciałam jechać do tego miasta na Oktoberfest, ale chyba sobie odpuszczę... Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nie wiem czy będę miała neta :/ Zamach był w Monachium, na Bawarii, 100km od mojego szwagra :/ Za 2 miesiące chciałam jechać do tego miasta na Oktoberfest, ale chyba sobie odpuszczę... No to bedziemy miały odwyk od siebie :P lepiej sobie odpuść , na takich wielkich imprezach dopiero mogą dziać sie cuda :/ pewłno tych turasów wszędzie :/ Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Ja wpadłam na ten pomysł ponad tydzień temu. Szwagier się ucieszył jak mu napisałam ;) Ale jak dziś był ten zamach, to nie będę ryzykować :/ Tym bardziej, że tam w ciągu 2 tyg. imprezy, przewinie się koło 7-8 milionów ludzi, więc cel idealny dla terrorystów :( Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja wpadłam na ten pomysł ponad tydzień temu. Szwagier się ucieszył jak mu napisałam ;) Ale jak dziś był ten zamach, to nie będę ryzykować :/ Tym bardziej, że tam w ciągu 2 tyg. imprezy, przewinie się koło 7-8 milionów ludzi, więc cel idealny dla terrorystów :( Dokładnie , siedz lepiej na dOpie w domu i zrób sobie swoj prywatny octoberfest w ogródku :D Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Nie, no zawsze możemy sobie zrobić Oktoberfest u szwagra w kuchni :D Nie wiem czemu, ale zawsze jak jesteśmy u niego, to "całe życie" toczy się właśnie w jego kuchni ;) Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie, no zawsze możemy sobie zrobić Oktoberfest u szwagra w kuchni :D Nie wiem czemu, ale zawsze jak jesteśmy u niego, to "całe życie" toczy się właśnie w jego kuchni ;) Buahahahahahaha zabrzmiało jak jakas historia z serialu :D mi kuchnia zawsze kojarzy sie z rodzinnymi spotkaniami i cieplem domowego ogniska ;) takim sercem domu ;) Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 On ma bardzo wygodną kanapę w salonie, a i tak wolimy krzesła w kuchni ;) Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: On ma bardzo wygodną kanapę w salonie, a i tak wolimy krzesła w kuchni ;) A ja w salonie nie mam w ogóle kanapy :P Quote
Aleksa. Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Przypomnij Theo, jak mnie ugryzł..miesiąc temu hahah Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Przypomnij Theo, jak mnie ugryzł..miesiąc temu hahah Pewnie już zapomniał :D Quote
Aleksa. Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Pewnie już zapomniał :D Ja pamietam to i inne sytuacje z trampoliny hahaha Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, a masz salon? :P No tak jak by "salon" :P Teraz, Aleksa. napisał: Ja pamietam to i inne sytuacje z trampoliny hahaha zły dotyk boli przez całe życie :P 1 Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Ola, ja mówiłam, że Theodor to diabeł zanim przyleciałaś :P Ale nikt mi nie wierzył :D Quote
*Magda* Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Patrzcie do jakiej ja wiochy jadę :D Spójrzcie na liczbę ludności: https://pl.wikipedia.org/wiki/Podd%C4%85bie Quote
łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Patrzcie do jakiej ja wiochy jadę :D Spójrzcie na liczbę ludności: https://pl.wikipedia.org/wiki/Podd%C4%85bie Buahahahahaha z Wami bedzie już 42 toż to wyż demograficzny hahahahaha 1 Quote
Recommended Posts