Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Staś chyba zaczyna mieć ten etap co miał Theodor jak poszedł do Gabi ;) Jak tylko sytuacja go przerastała, to gryzł :/

Maryśka też to przechodziła , Marysia do tego jeszcze " podszczypuje " Fabian ma to samo , jak mnie dzisiaj w cycka uszczypnął to myślałam że padne :/

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

A Theodor teraz jak mu się mówi, że gryzł, to wpada w płacz i tekst "Nie prawda! Ja nie gryzłem!"

szkoda ze nie masz filmiku nagranego jak gryzie :P

Kiedy dokladnie wyjeżdzacie ?

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

W niedzielę, tak 4-5 rano ;)

To tak jak My wyjeżdzaliśmy  , ale Wy pewnie macie znacznie dalej :/

Pewnie już nie popiszemy bo jutro na 20 ide z laskami na piwo pożegnalne , kolezanka sie zwalnia i robią taką małą imprezkę ehhhh

Posted

O matko , współczuję , My mieliśmy 380 czy jakoś km i myślalam ze ta droga sie nigdy nie skonczy :/ 

jeszcze mamy whatsapa :D

Jakis zamach był w niemczech czytam , co to sie dzieje :/

• Upvote 1
Posted

Nie wiem czy będę miała neta :/

Zamach był w Monachium, na Bawarii, 100km od mojego szwagra :/ Za 2 miesiące chciałam jechać do tego miasta na Oktoberfest, ale chyba sobie odpuszczę...

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie wiem czy będę miała neta :/

Zamach był w Monachium, na Bawarii, 100km od mojego szwagra :/ Za 2 miesiące chciałam jechać do tego miasta na Oktoberfest, ale chyba sobie odpuszczę...

No to bedziemy miały odwyk od siebie :P

lepiej sobie odpuść , na takich wielkich imprezach dopiero mogą dziać sie cuda :/ pewłno tych turasów wszędzie :/

Posted

Ja wpadłam na ten pomysł ponad tydzień temu. Szwagier się ucieszył jak mu napisałam ;) Ale jak dziś był ten zamach, to nie będę ryzykować :/ Tym bardziej, że tam w ciągu 2 tyg. imprezy, przewinie się koło 7-8 milionów ludzi, więc cel idealny dla terrorystów :(

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja wpadłam na ten pomysł ponad tydzień temu. Szwagier się ucieszył jak mu napisałam ;) Ale jak dziś był ten zamach, to nie będę ryzykować :/ Tym bardziej, że tam w ciągu 2 tyg. imprezy, przewinie się koło 7-8 milionów ludzi, więc cel idealny dla terrorystów :(

Dokładnie , siedz lepiej na dOpie w domu i zrób sobie swoj prywatny octoberfest w ogródku :D

Posted

Nie, no zawsze możemy sobie zrobić Oktoberfest u szwagra w kuchni :D Nie wiem czemu, ale zawsze jak jesteśmy u niego, to "całe życie" toczy się właśnie w jego kuchni ;)

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Nie, no zawsze możemy sobie zrobić Oktoberfest u szwagra w kuchni :D Nie wiem czemu, ale zawsze jak jesteśmy u niego, to "całe życie" toczy się właśnie w jego kuchni ;)

Buahahahahahaha zabrzmiało jak jakas historia z serialu :D mi kuchnia zawsze kojarzy sie z rodzinnymi spotkaniami i cieplem domowego ogniska ;) takim sercem domu ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Aga, a masz salon? :P

No tak jak by "salon" :P

Teraz, Aleksa. napisał:

Ja pamietam to i inne sytuacje z trampoliny hahaha

zły dotyk boli przez całe życie :P

• Upvote 1