łamAga Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: 43, naucz się liczyć :P Qurwa zapomniałam że już jest Was czworo :P No to tym oto moi błędem matematycznym :P Was żegna bo zaraz padne na papę :P Dobranoc :* Quote
Ania :) Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ale tu dzisiaj nagadane :) toja tylko dzień dobry mówię ;) Quote
*Magda* Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 Doberek laski :) W sumie, to przyszłam się pożegnać :P Na ośrodku ponoć net jest, ale bardzo słaby i tylko koło recepcji. Więc nie liczcie na moją obecność na dogo przez najbliższy tydzień :P Na pożegnanie kilka fotek najmłodszego członka rodziny :) Quote
*Magda* Posted July 23, 2016 Author Posted July 23, 2016 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Główkę trzyma :D Czasem jeszcze mu się zdarzy, że główka "opada" :/ 3 godziny temu, Ania :) napisał: Udanych wakacji i super pogody ;)) Dziękuję i dziękuję :* Musiałam przerwać pakowanie auta, bo mamy burzę :P Quote
Tyśka) Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Nathanek <3 :) Udanego wypadu, naładujcie akumulatory :) Quote
łamAga Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Słodziaczek <3 ciekawe jak zniesie tak długa podróż ;) no i współczuję Theodorowi ten to pewnie sie wynudzi w czasie jazdy;) Szerokiej drogi , przywieźcie dużo foteczek ;) Quote
łamAga Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Tylko tyle wiem że dojechali cali i zdrowi , wiecej dowiemy sie pewnie po powrocie :D ale ruch na dogo jest oszałamiający , normalnie nie nadążam odpisywać buhahahahahahaha Quote
Tyśka) Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Skąd to znam ;D Tłumy, jak na wsi, w której Magda się wakacjuje :D Quote
łamAga Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 22 godzin temu, Tyś napisał: Skąd to znam ;D Tłumy, jak na wsi, w której Magda się wakacjuje :D Tam pewnie mają więcej ludzi niż na dogo :P Ale jeszcze kilka zamachów i jej nigdy nie odwiedzę :/ Quote
łamAga Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Magda gdyby nie My to dogo by upadło , tylko My je przytrzymujemy przy życiu :P W ogóle masz wpierdol bo dotarła do mnie "Twoja " pogoda z przed kilku dni i leje sie ze mnie strumieniami a tylko siedzę :/ duchota masakryczna :/ No , wywietrzyłam u Ciebie i ide spać ! dobranoc ;) Quote
Tyśka) Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Aga, jak Ci się podoba gadanie samej do siebie? :D Quote
Aleksa. Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: Tam pewnie mają więcej ludzi niż na dogo :P Ale jeszcze kilka zamachów i jej nigdy nie odwiedzę :/ U Magdy spokojna okolica :P Cześć, pisałam dzisiaj do Magdy i mieli ładną pogodę . :) Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 14 godzin temu, Tyś napisał: Aga, jak Ci się podoba gadanie samej do siebie? :D No wiesz , czasami lubie sobie porozmawiać z kimś inteligentnym :D :P 14 godzin temu, Aleksa. napisał: U Magdy spokojna okolica :P Cześć, pisałam dzisiaj do Magdy i mieli ładną pogodę . :) Wszedzie jest bezpiecznie do momentu aż się coś nie wydarzy :P No to super , mam nadzieje że przywiozą dużo zdjęć :D Quote
Tyśka) Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 2 godziny temu, dOgLoV napisał: No wiesz , czasami lubie sobie porozmawiać z kimś inteligentnym :D :P Chyba siebie z kimś pomyliłaś, buhahaha :D To dobrze, że pogoda im się udała. Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Tyś no cos Ty :D :P Przez Magde w alkoholizm wpadne bo z nudów pije :P Quote
Aleksa. Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Porób coś :D ja mam tyle roboty, że chętnie oddam. A że mojej siostrze nie pali się do roboty, to ja to wale i sama robić nie będę :P Quote
łamAga Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 14 minut temu, Aleksa. napisał: Porób coś :D ja mam tyle roboty, że chętnie oddam. A że mojej siostrze nie pali się do roboty, to ja to wale i sama robić nie będę :P Ola do roboty to ja mam tyle że lepiej nie myśleć ale wieczorem jak już uspie mlodego to mam czas na relax :P a tu nie ma z kim pisac :P Pewnie że nie rób jak siostra nie robi :D ja zawsze też mówie że nie będe robila bo Sebek nie robi a za chwile wstaje i to robie hehe Quote
Recommended Posts