*Magda* Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Jak sama mnie nazwałaś, jestem leniem, więc nie chce mi się robić :P Quote
Aleksa. Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 9 minut temu, *Magda* napisał: Jak sama mnie nazwałaś, jestem leniem, więc nie chce mi się robić :P Suuuupeeer :D Quote
łamAga Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Suuuuuuper <3 Ale mina Oli na tym motorze na prawde powala :D Quote
Aleksa. Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 2 godziny temu, dOgLoV napisał: Suuuuuuper <3 Ale mina Oli na tym motorze na prawde powala :D Ciekawe jaką Ty byś miała :D Quote
angineuuka Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Wszystkiego najlepszego dla Theosia :) Nie pomylilam daty? Haha Quote
Aleksa. Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 23 minut temu, Angi napisał: Wszystkiego najlepszego dla Theosia :) Nie pomylilam daty? Haha Nie pomyliłaś :P Quote
*Magda* Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Aga, przyjedź to zabiorę Cię na te motory i potem pooglądamy Twoją minę :P Dziękuję Angi w imieniu Theosia :* Nie pomyliłaś daty ;) Quote
*Magda* Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Mój 4-ro letni brudasek :D A ja pamiętam ten dzień, jakby to było wczoraj :) Koronę dostał w przedszkolu ;) I młodszy, ćwiczy ;) Quote
Aleksa. Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Theodor na tych fotach jakoś staro wyszedł :D Jednak taka leniwa nie jesteś, skoro foty sie pojawiły :D Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Aaaaaaaaaaaaaa ja jak zwykle przespałam ;( Ucałuj Theosia na te urodzinki od zapomnialskiej ciotki :P A Nathanka to bym schrupała <3 Na te motory to ja bym nawet nie wsiadła :P ja tam wesołe miasteczka omijam szerokim łukiem :P Quote
Aleksa. Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 23 minut temu, dOgLoV napisał: Aaaaaaaaaaaaaa ja jak zwykle przespałam ;( Ucałuj Theosia na te urodzinki od zapomnialskiej ciotki :P A Nathanka to bym schrupała <3 Na te motory to ja bym nawet nie wsiadła :P ja tam wesołe miasteczka omijam szerokim łukiem :P Wsiadłabyś..Bogdan tak by Cię zakręcił, że nawet byś nie wiedziała na co idziesz hahaha:D Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Wsiadłabyś..Bogdan tak by Cię zakręcił, że nawet byś nie wiedziała na co idziesz hahaha:D Taaaaaa na bank , ja jestem zawsze podejrzliwa :P Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Tak im pogoda dopisała że chyba jeszcze balują :P Quote
*Magda* Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Pogoda dopisała, imprezka się udała ;) Część gości wyszła koło 23, część została. Ja poszłam spać koło godziny 0:30 :P Bogdan został z tymi co jeszcze balowali :D Thedor padł w ogrodzie na leżaku :D Dzieci się wyszalały, bawiły się w basenie, na trampolinie....I aż dziwne, że nie było żadnych spięć między dzieciakami ;) Zdjęcia jakieś tam mam, ale nie wiem kiedy i ile wrzucę, bo dużo jest zdjęć cenzurowanych :P Quote
Aleksa. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: To musisz przylecieć :P :D dobra dobra, pokazuj :D Quote
Recommended Posts