*Magda* Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Dzięki Aguś :) Najmłodszy zawsze jest największym słodziakiem :D Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dzięki Aguś :) Najmłodszy zawsze jest największym słodziakiem :D Dokładnie :D dzieci za szybko rosną :/ zdecydowanie :/ Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Bo to kaczorek jest. :D Ja przynajmniej moglam go troszke poprzytulac :D Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 zazdroszczę Ci Ola , ja tylko Theosia miałam okazje widzieć w realu :P Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Sama jesteś kaczorem :P Dla mnie będzie kaczorkiem i już :D A nie Ty do niego mowisz 'robaczku' czy jakotak :P Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: zazdroszczę Ci Ola , ja tylko Theosia miałam okazje widzieć w realu :P Ja i Theo zdążyłam poznać grzecznego i mniej. Mniej np. Sytuacje na trampolinie huehue :D łobuz mały :P Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Aguś, zapraszam :) Będziesz mogła poprzytulać Nathana :) Właśnie, Robaczek :) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ja i Theo zdążyłam poznać grzecznego i mniej. Mniej np. Sytuacje na trampolinie huehue :D łobuz mały :P Nie ma grzecznych dzieci :P Teraz, *Magda* napisał: Aguś, zapraszam :) Będziesz mogła poprzytulać Nathana :) Właśnie, Robaczek :) Dziekuje :* wiem że byście nas ugościli ale na razie nie mamy możliwości wyjazdu w tak daleką i długą podróż ;) Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja i Theo zdążyłam poznać grzecznego i mniej. Mniej np. Sytuacje na trampolinie huehue :D łobuz mały :P Ola, a był jakiś dzień w ciągu Twojego pobytu, gdzie Theodor był grzeczny? Nie przypominam sobie :P Pisałam Wam milion razy, że to jest diabeł i Ola może to potwierdzić :D Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Dziekuje :* wiem że byście nas ugościli ale na razie nie mamy możliwości wyjazdu w tak daleką i długą podróż ;) Muszę się przypominać, to może kiedyś skorzystacie ;) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Muszę się przypominać, to może kiedyś skorzystacie ;) Mm nadzieję że taki dzień nadejdzie ;) Magda jak byś poznała Fabiana to byś na prawdę przestała twierdzić że Theoś jest niegrzeczny :P Quote
*Magda* Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Lepiej niech Ola go pozna i stwierdzi kto jest większym diabełkiem :P Ona będzie obiektywna ;) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Lepiej niech Ola go pozna i stwierdzi kto jest większym diabełkiem :P Ona będzie obiektywna ;) O to dobry pomysł :D Ola bedziesz na wystawie w Warszawie ? :P Edit : zapomnialam dodać że na klubowej molosów :P bo CACIB już był ;) Quote
łamAga Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Dobranoc :P Ja w sumie też ide :P dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Magda, były takie momenty. To Ty już nie masz cierpliwości :D Chociaż przyznam, że dzisiaj Marysia jakoś grzeczna mi się wydawała..albo już poważnieje :)) Aga, a kiedy to i gdzie w Wawie? Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Aga, a kiedy to i gdzie w Wawie? Chyba 10 wrzesnia ale gdzie to nie wiem , musze sprawdzić :P Magda nie rób lipy i właź na dogo :P Quote
Aleksa. Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Chyba 10 wrzesnia ale gdzie to nie wiem , musze sprawdzić :P Magda nie rób lipy i właź na dogo :P To postaram się przybyć żeby Was poznać :) Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Magda, były takie momenty. To Ty już nie masz cierpliwości :D Ola, jestem po 2 dniach wizyt u logopedy i pani doktor zdziwiona, że Theodor taki skupiony na wszystkim, że grzeczny.... Nie uwierzyła mi jak jej powiedziałam, że w domu on 5 sekund nie usiedzi na miejscu, że non stop gada....Widać z Theodora jest dobry aktor przy obcych :D Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: To postaram się przybyć żeby Was poznać :) Ja jeszcze 100% pewnosci nie mam że pojedziemy ale na 98% tak ;) Teraz, *Magda* napisał: Ola, jestem po 2 dniach wizyt u logopedy i pani doktor zdziwiona, że Theodor taki skupiony na wszystkim, że grzeczny.... Nie uwierzyła mi jak jej powiedziałam, że w domu on 5 sekund nie usiedzi na miejscu, że non stop gada....Widać z Theodora jest dobry aktor przy obcych :D żeby Fabian chociaż przy kimś umiał siedzieć grzecznie :P Quote
Aleksa. Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ola, jestem po 2 dniach wizyt u logopedy i pani doktor zdziwiona, że Theodor taki skupiony na wszystkim, że grzeczny.... Nie uwierzyła mi jak jej powiedziałam, że w domu on 5 sekund nie usiedzi na miejscu, że non stop gada....Widać z Theodora jest dobry aktor przy obcych :D Albo nie aktor, a coś nowego i jest zaciekawiony. I tak właściwie na tych ćwiczeniach cała uwaga jest skupiona na nim. Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: żeby Fabian chociaż przy kimś umiał siedzieć grzecznie :P Fabian trochę młodszy niż Theodor, więc wiesz :P A tak w ogóle, to dziś była też wizyta u laryngologa. Jeden drenaż z ucha wypadł :/ I to z lewego, tego które najczęściej miało zapalenie :( Na tę chwilę dostaliśmy krople do nosa i specjalny balonik do nadmuchiwania nosem. Chodzi o to żeby oczyścić nos/uszy, a balonik ma spowodować ciśnienie, które będzie "odblokowywać" zatkane ucho. Jesli to nie pomoże i przy kolejnej wizycie (za 3 miesiące), będzie miał stan zapalny, to czeka nas ponowny zabieg jaki miał w styczniu, pod narkozą :/ Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Albo nie aktor, a coś nowego i jest zaciekawiony. I tak właściwie na tych ćwiczeniach cała uwaga jest skupiona na nim. Pani miała do niego podejście i miał z tych wizyt niezłą zabawę :D Nawet do domu nie chciał wracać :) Quote
Recommended Posts