Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

zazdroszczę Ci Ola , ja tylko Theosia miałam okazje widzieć w realu :P

Ja i Theo zdążyłam poznać grzecznego i mniej. Mniej np. Sytuacje na trampolinie huehue :D łobuz mały :P 

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Ja i Theo zdążyłam poznać grzecznego i mniej. Mniej np. Sytuacje na trampolinie huehue :D łobuz mały :P 

Nie ma grzecznych dzieci :P

Teraz, *Magda* napisał:

Aguś, zapraszam :) Będziesz mogła poprzytulać Nathana :)

Właśnie, Robaczek :)

Dziekuje :* wiem że byście nas ugościli ale na razie nie mamy możliwości wyjazdu w tak daleką i długą podróż ;)

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Ola, a był jakiś dzień w ciągu Twojego pobytu, gdzie Theodor był grzeczny? Nie przypominam sobie :P

Pisałam Wam milion razy, że to jest diabeł i Ola może to potwierdzić :D

Posted

Dziekuje :* wiem że byście nas ugościli ale na razie nie mamy możliwości wyjazdu w tak daleką i długą podróż ;)

Muszę się przypominać, to może kiedyś skorzystacie ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Muszę się przypominać, to może kiedyś skorzystacie ;)

Mm nadzieję że taki dzień nadejdzie ;)

Magda jak byś poznała Fabiana to byś na prawdę przestała twierdzić że Theoś jest niegrzeczny :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Lepiej niech Ola go pozna i stwierdzi kto jest większym diabełkiem :P Ona będzie obiektywna ;)

O to dobry pomysł :D

Ola bedziesz na wystawie w Warszawie ? :P

Edit : zapomnialam dodać że na klubowej molosów :P bo CACIB już był ;)

Posted

Magda, były takie momenty. To Ty już nie masz cierpliwości :D

Chociaż przyznam, że dzisiaj Marysia jakoś grzeczna mi się wydawała..albo już poważnieje :))

Aga, a kiedy to i gdzie w Wawie?

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

Aga, a kiedy to i gdzie w Wawie?

Chyba 10 wrzesnia ale gdzie to nie wiem , musze sprawdzić :P

Magda nie rób lipy i właź na dogo :P

Posted

Chyba 10 wrzesnia ale gdzie to nie wiem , musze sprawdzić :P

Magda nie rób lipy i właź na dogo :P

To postaram się przybyć żeby Was poznać :)

Posted
21 godzin temu, Aleksa. napisał:

Magda, były takie momenty. To Ty już nie masz cierpliwości :D

Ola, jestem po 2 dniach wizyt u logopedy i pani doktor zdziwiona, że Theodor taki skupiony na wszystkim, że grzeczny.... Nie uwierzyła mi jak jej powiedziałam, że w domu on 5 sekund nie usiedzi na miejscu, że non stop gada....Widać z Theodora jest dobry aktor przy obcych :D

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

To postaram się przybyć żeby Was poznać :)

Ja jeszcze 100% pewnosci nie mam że pojedziemy ale na 98% tak ;)

Teraz, *Magda* napisał:

Ola, jestem po 2 dniach wizyt u logopedy i pani doktor zdziwiona, że Theodor taki skupiony na wszystkim, że grzeczny.... Nie uwierzyła mi jak jej powiedziałam, że w domu on 5 sekund nie usiedzi na miejscu, że non stop gada....Widać z Theodora jest dobry aktor przy obcych :D

żeby Fabian chociaż przy kimś umiał siedzieć grzecznie :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Albo nie aktor, a coś nowego i jest zaciekawiony. I tak właściwie na tych ćwiczeniach cała uwaga jest skupiona na nim.

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

żeby Fabian chociaż przy kimś umiał siedzieć grzecznie :P

Fabian trochę młodszy niż Theodor, więc wiesz :P

A tak w ogóle, to dziś była też wizyta u laryngologa. Jeden drenaż z ucha wypadł :/ I to z lewego, tego które najczęściej miało zapalenie :( Na tę chwilę dostaliśmy krople do nosa i specjalny balonik do nadmuchiwania nosem. Chodzi o to żeby oczyścić nos/uszy, a balonik ma spowodować ciśnienie, które będzie "odblokowywać" zatkane ucho. Jesli to nie pomoże i przy kolejnej wizycie (za 3 miesiące), będzie miał stan zapalny, to czeka nas ponowny zabieg jaki miał w styczniu, pod narkozą :/

Posted
4 minuty temu, Aleksa. napisał:

Albo nie aktor, a coś nowego i jest zaciekawiony. I tak właściwie na tych ćwiczeniach cała uwaga jest skupiona na nim.

Pani miała do niego podejście i miał z tych wizyt niezłą zabawę :D Nawet do domu nie chciał wracać :)