*Magda* Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja bym sie bala ze pies wyskoczy jak zobaczy kota albo psa ale jak wiadomo syndrom folii bombelkowej działa :evil_lol: spagetti jogurtowe?? a co to takiego ?? taka odmiana lodów ?? Tora jeździ zapięta do pasów bezpieczeństwa, zawsze! Nigdy nie jest "luzem" w aucie :shake: Lody o smaku jogurtowym, przepuszczone przez praskę, że robią się nitki jak makaron spagetti, polane jogurtem naturalnym i sosem truskawkowym, a na koniec posypane wiórkami białej czekolady :loveu: Quote
łamAga Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 magdabroy napisał(a):Tora jeździ zapięta do pasów bezpieczeństwa, zawsze! Nigdy nie jest "luzem" w aucie :shake: Lody o smaku jogurtowym, przepuszczone przez praskę, że robią się nitki jak makaron spagetti, polane jogurtem naturalnym i sosem truskawkowym, a na koniec posypane wiórkami białej czekolady :loveu: też mi tak Sebastian mowil ze na lpewno jezdzi zapieta :evil_lol: brzmi smacznie :cool3: a Sebastian myslal ze jadlas spagetti z jogurtem ( makaron) :roflt::roflt: Quote
*Magda* Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 dOgLoV napisał(a):też mi tak Sebastian mowil ze na lpewno jezdzi zapieta :evil_lol: brzmi smacznie :cool3: a Sebastian myslal ze jadlas spagetti z jogurtem ( makaron) :roflt::roflt: Nawet w bagażniku naszego kombi jeździ zapięta ;) Wolę to, niż przy nagłym chamowaniu zobaczeć ją na przedniej szybie :roll: Uwielbiam lody o smaku jogurtu :loveu: I w takich lodziarniach zawsze znajdę taki smak :loveu: Bo w sklepach, rzadko są lody o tym smaku :placz: Ale widziałam pizze ze spagetti :crazyeye: Nie jadłam, ale są u nas w pizzeriach ;) Quote
łamAga Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 magdabroy napisał(a):Nawet w bagażniku naszego kombi jeździ zapięta ;) Wolę to, niż przy nagłym chamowaniu zobaczeć ją na przedniej szybie :roll: Uwielbiam lody o smaku jogurtu :loveu: I w takich lodziarniach zawsze znajdę taki smak :loveu: Bo w sklepach, rzadko są lody o tym smaku :placz: Ale widziałam pizze ze spagetti :crazyeye: Nie jadłam, ale są u nas w pizzeriach ;) Ja ostatnio jadlam loda w kulce jogurtowego i dla mnie byl za kwasny taki jakiś , ja uwielbiam lody smietankowe wloskie najlepiej teczowe jabłkowe :loveu: za pizza nie przepadam a juz makaronem :crazyeye: fuj :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 No ja właśnie lubię to co kwaśne :evil_lol: Cytrynę mogę jeść jak jabłko ;) Tej pizzy ze spagetti raczej nie zjem, bo albo pizza albo spagetti, a nie 2w1 ;) Ale pizze lubię i to bardzo :loveu: Quote
KT Arts Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5147.jpg Prawie jak piesek :P hihihi http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg Zdecydowanie za dużo kawy :P :loveu: Quote
xyzxyz Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 magdabroy napisał(a):Może to jakaś miniaturowa odmiana dachowców :D;) Ja Lumpka szybko utuczyłam ;) Jak wzięłam go ze schroniska to ważył 3kg. Półtorej roku później już ponad 5kg :oops: Coś w tym musi być - Bilbo w czerwcu skończy rok, a jest niewiele mniejszy od szczura; jego mamusia jest niewiele większa :) Nie wiedziałam, że Lumpek jest ze schronu...:) Quote
*Magda* Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5147.jpg Prawie jak piesek :P hihihi http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg Zdecydowanie za dużo kawy :P :loveu: Prawie robi wielką różnicę :evil_lol: :D:D Quote
*Magda* Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 biscuit napisał(a):Coś w tym musi być - Bilbo w czerwcu skończy rok, a jest niewiele mniejszy od szczura; jego mamusia jest niewiele większa :) Nie wiedziałam, że Lumpek jest ze schronu...:) No widzisz, masz koty miniaturki ;) Tak Lumpek jest ze schronu :) To moje pierwsze zwierze z przytuliska, ale raczej już każdego kota będę już brała ze schronu ;) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5156.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5165.jpg tygrysiontko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5156.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5165.jpg tygrysiontko :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Tygrysiontko :crazyeye: Spasiony tygrys, który ciągnie brzuch po ziemi :D Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Tygrysiontko :crazyeye: Spasiony tygrys, który ciągnie brzuch po ziemi :D hahahahaha :evil_lol: przynajmniej widac ze jedzenia mu nie brakuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 oj gaduły :D w obu galeriach nawijacie i nawijacie :) ciężko się przez to przebić :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5157.jpg :loveu: a Lumpek to tygrys, tylko że jego sława już przeminęła :) Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahahaha :evil_lol: przynajmniej widac ze jedzenia mu nie brakuje :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale ma ograniczone żarełko ;) a z chęcią zjadałby więcej niż dostaje :mad: [quote name='kalyna']oj gaduły :D w obu galeriach nawijacie i nawijacie :) ciężko się przez to przebić :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5157.jpg :loveu: a Lumpek to tygrys, tylko że jego sława już przeminęła :) E tam gaduły :evil_lol: Za chwilę przeniesiemy się do Twojej galerii :diabloti: :loveu: Quote
panbazyl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 zaglądam na sekundę :) Wieczorem pogadam :) Quote
xyzxyz Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a):No widzisz, masz koty miniaturki ;) Tak Lumpek jest ze schronu :) To moje pierwsze zwierze z przytuliska, ale raczej już każdego kota będę już brała ze schronu ;) Zajmę się w przyszłości tworzeniem nowej rasy :D No patrz - taki pączuś, kto by pomyślał :) Mnie powala ten jego czarny "podbródek" :loveu: A ja prawie namówiłam rodzinkę na psiaka ze schronu :multi: Ale to już jak będzie ogrodzenie i będą warunki. No ale przypuszczam, że podczas mojego wakacyjnego wolontariatu w radomskim schronie spośród siedmiuset psiaczków któryś tak mnie oczaruje, że będę musiała go zaadoptować ;) Chociaż wolałabym, żeby się Rockecik znalazł :shake: Quote
kalyna Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 biscuit napisał(a): No ale przypuszczam, że podczas mojego wakacyjnego wolontariatu w radomskim schronie spośród siedmiuset psiaczków któryś tak mnie oczaruje, że będę musiała go zaadoptować ;) Chociaż wolałabym, żeby się Rockecik znalazł :shake: może wypatrzysz jakiegoś owczareczka :loveu: ale super decyzja :) moi się nie chca zgodzić na psiaka ze schronu... żaden argument nie działa... Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 U kempy jest ogloszenie ze ktos sprzeda 8miesiecznego owczarka niemieckiego z rodowodem FCI ;) Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 panbazyl napisał(a):zaglądam na sekundę :) Wieczorem pogadam :) Super, czekam ;) biscuit napisał(a): No patrz - taki pączuś, kto by pomyślał :) Mnie powala ten jego czarny "podbródek" :loveu: A ja prawie namówiłam rodzinkę na psiaka ze schronu :multi: Ale to już jak będzie ogrodzenie i będą warunki. No ale przypuszczam, że podczas mojego wakacyjnego wolontariatu w radomskim schronie spośród siedmiuset psiaczków któryś tak mnie oczaruje, że będę musiała go zaadoptować ;) Chociaż wolałabym, żeby się Rockecik znalazł :shake: Ja uwielbiam jego czarną kropkę na nosie :loveu: Super, będzie kolejny psiak :) Może i Rocket się odnajdzie ;) A jak sprawa z ogrodzeniem stoi? kalyna napisał(a):może wypatrzysz jakiegoś owczareczka :loveu: ale super decyzja :) moi się nie chca zgodzić na psiaka ze schronu... żaden argument nie działa... Pewnie gdybyś była więcej w domu, byłoby łatwiej ich namówić ;) dOgLoV napisał(a):U kempy jest ogloszenie ze ktos sprzeda 8miesiecznego owczarka niemieckiego z rodowodem FCI ;) Masz jakiegoś linka? Polookałabym sobie ;) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a): Masz jakiegoś linka? Polookałabym sobie ;) Wlasnie nie mam :/ jest tylko numer telefonu na ogloszeniu i napisane ze pies ma 8 miesiecy i posiada rodowod FCI , nie spisywalam numeru bo nie znam nikogo kto chcial by psa ;) wisialo nawet ogloszenie szkolenia psów ktore prowadzi gosciu od ktorego Sebastian pozyczal szelki szkoleniowe dla Qwendzi , podobno szkoli psy w kazdym wieku ale trzeba niestety do niego dojezdzać :/ Kempa obejrzal Neronowi siersc i powiedzial ze wszystko jest oki :multi: Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Oj, szkoda :( Lubię sobie polookać na takie ogłoszenia ;) Nie wezmę, ale zawsze to jakaś przyjemność pooglądać psiaka :loveu: Bardzo się cieszę, że z Nerona sierścią dobrze ;) Oby jak najdłużej :) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a):Oj, szkoda :( Lubię sobie polookać na takie ogłoszenia ;) Nie wezmę, ale zawsze to jakaś przyjemność pooglądać psiaka :loveu: Bardzo się cieszę, że z Nerona sierścią dobrze ;) Oby jak najdłużej :) Sama chetnie bym go obejrzała , jeżeli to ten psiak był widoczny na ogłoszeniu to niestety bardzo nisko kontowany :/ U Nerona martwi mnie łupiez i wyłysiałe końcówki na uszach oraz wydrapany placyk na pysku ( mimo iż sie nie drapie , tak jak by mu to samo wypadło ) ale wet stwierdzil ze tym by sie na moim miejscu nie zamartwial bo to norma hmmm W sobote jak Sebastian jechal do miasta ( rowerem) widzial kolesia ktory chodzil z mlodym onkiem ( okolo 5 miesiecznym ) i kazdego zaczepial czy nie chce kupić psa , jedna para sie zatrzymala i spytala ile za niego chce powiedzial " dacie na flaszke i pies wasz" :/ na co Oni spytali dlaczego chce go sprzedac odpowiedzial ze ma juz jednego a dwóch nie chce :/ podejrzane :/ Quote
Recommended Posts