Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Czas do okulisty :evil_lol: A ważyłaś kociaki??

Do 11 :crazyeye: O tej godzinię będę po spacerze, śniadaniu i będę gotować rosołek :eviltong:

Ja mam przepisane okulary ale nosze je na szafce :eviltong:

nie wazylam :roll:

ale to bedzie tak jak by dopiero 10ta :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja mam przepisane okulary ale nosze je na szafce :eviltong:

nie wazylam :roll:

ale to bedzie tak jak by dopiero 10ta :eviltong:

W szafce raczej Ci nie pomogą :evil_lol:

O 10 i tak będę po spacerze i śniadaniu ;) Może rosół jeszcze nie będzie gotowany, ale reszta będzie już "po" ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
W szafce raczej Ci nie pomogą :evil_lol:

O 10 i tak będę po spacerze i śniadaniu ;) Może rosół jeszcze nie będzie gotowany, ale reszta będzie już "po" ;)

Coraz bardziej sie o tym wlasnie przekonuje ze szafka to zle miejsce dla nich :evil_lol:

Ja pewnie i tak wstane predzej bo znajac zycie szwagier kolo 8smej posadzi mi Marysie na głowie i tyle bede miala spania , dzisiaj zrobil to o 8:30 ale w niedziele wstaje zazwyczaj wczesniej ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Szwagier ma za dobrze z Wami :mad: Jak nie babcia/dziadek, to ciocia ma Marysie ;) Oj ciężko byłoby im zamieszkać z dala od Was :evil_lol:

Oj ma dobrze ma :lol: ale on jak nie w pracy jest to na budowie więc na szczescie długo go w domu nigdy nie ma , jest bardzo meczacym czlowiekiem , ostatnio zasnal na moim materacu i dobudzic go nie moglam a jak juz sie obudzil to mi zejsc z niego nie chcial a ja taka spiaca byłam :mad:

będa mieszkali jakieś 15 km od nas to calkiem bliziutko ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To ile im jeszcze zostało tej budowy?

Domek już stoi zostaly same wykonczenia w srodku ale moj szwagier jest tak dokładny ze robi to i robi i skonczyc nie moze :evil_lol: smieja sie z niego ze fortece sobie tworzy , wszystko na piloty :splat:
mieli sie wyprowadzic przed swietami Bozego Narodzenia pozniej że niby na swieta wielkanocne i tez nie zdążą :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
, wszystko na piloty :splat:

my mieliśmy bramę na pilota i wszystko ładnie pięknie... do czasu :angryy::angryy: bo jak prąd wyłączyli to brama się nie otwarła. Były dwa piloty tylko, więc jak ktoś przyjechał to biegiem szukanie pilota...
choć nie powiem bo jak przyjeżdżaliśmy to klik i brama się otwarła i po jakimś czasie sama zamknęła. Ale wtedy Ciapy nie było. Teraz to trzeba byłoby bardziej uważać... no i najważniejsze, że ta brama jest na pilota, więc coś bramę napędza. I oto silniczek się popsuł. Naprawić nie można, a nowy kosztuje sporo...
więc tak oto brama na pilota stała się bramą ręczną do otwierania.... i tak już wiele lat :)

i im mniej mechaniki to jak coś się popsuje to mniej to skomplikowane jest :roll::roll:

moje koty są szczupłe bo sporo biegają, polują itp. choć zimą to Łatek spory brzusio miał... jak ciągle spał i schodził z pieca na amciu i sisiu to co się dziwić... teraz już normalnie wygląda... chciałabym tak szybko zgubić zbędne kg jak on :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
Cześć niedzielnie ! :)

Cześć :)

pina_collie napisał(a):
oj chce wieczorek :D

Ja też ;)

dOgLoV napisał(a):
Ale dzisij tutaj cichutko ;)
podobno mam dla Ciebie dworkowe zdjecia kociaczków :lol:
Sebastian mnie nie zawiódł , wieczorkiem je wstawie ;)

Cichutko, bo nie było nas w domku ;)
Wykorzystałam okazję, że jest ładna pogoda i pojechaliśmy na wycieczkę ;) Ach jak to fajnie pojeździć autem bez dachu :cool3: Pojechaliśmy na lody, potem z pieskiem na spacer ;) No i dotarłam wkońcu do domu :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Cichutko, bo nie było nas w domku ;)
Wykorzystałam okazję, że jest ładna pogoda i pojechaliśmy na wycieczkę ;) Ach jak to fajnie pojeździć autem bez dachu :cool3: Pojechaliśmy na lody, potem z pieskiem na spacer ;) No i dotarłam wkońcu do domu :)

Od razu sobie wyobrazilam komisarza Alexa , Wy z przodu a Tora z tyłu :evil_lol:

tez bylismy na lodach <mniami> ale na nogach spacerkiem :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Od razu sobie wyobrazilam komisarza Alexa , Wy z przodu a Tora z tyłu :evil_lol:

tez bylismy na lodach <mniami> ale na nogach spacerkiem :lol:

Tora nie była z nami na lodach :shake: Ale czasem ją przewozimy cabrioletem, tylko rzadko, bo Bogdan nie pozwala jej wozić na siedzeniu :mad:

Ja jadłam swoje ulubione spagetti jogurtowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tora nie była z nami na lodach :shake: Ale czasem ją przewozimy cabrioletem, tylko rzadko, bo Bogdan nie pozwala jej wozić na siedzeniu :mad:

Ja jadłam swoje ulubione spagetti jogurtowe :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja bym sie bala ze pies wyskoczy jak zobaczy kota albo psa ale jak wiadomo syndrom folii bombelkowej działa :evil_lol:

spagetti jogurtowe?? a co to takiego ?? taka odmiana lodów ??