Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
chetnie :multi: Torke i Lumpka bym mogła dotknąć i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu:

a tak , za chwile bede sie szykowala do pracy :angryy:
juz mi kolezanka pisama sms-a ze nie wie jak ja ale jej sie nie chce iśc i chyba dzisiaj bedzie ciezka nocka :angryy:

Lumpek by nawet chętnie spał z Tobą w jednym łóżku :loveu:;)

Z takim podejściem, to napewno będzie ciężko :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Lumpek by nawet chętnie spał z Tobą w jednym łóżku :loveu:;)

Z takim podejściem, to napewno będzie ciężko :eviltong:

O jaaaaa to ja ja chce na własność :multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Nooo ja ja zawsze wyzywam bo przed praca siedzi i mowi " jak mi sie nie chce" to jej mowie ze ma sie przymknąć bo mnie zarazi i wtedy na pewno nam sie nie bedzie chcialo to pozniej zaczyna robic i sobie śpiewa " jak mi sie chce , ooo jak mi sie chce" :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O jaaaaa to ja ja chce na własność :multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Nooo ja ja zawsze wyzywam bo przed praca siedzi i mowi " jak mi sie nie chce" to jej mowie ze ma sie przymknąć bo mnie zarazi i wtedy na pewno nam sie nie bedzie chcialo to pozniej zaczyna robic i sobie śpiewa " jak mi sie chce , ooo jak mi sie chce" :evil_lol:

Na własność go nie oddam :mad: Mogę tylko wypożyczyć na kilka dni :evil_lol:

Ja bym ją zamorodowała jakby mnie tak dręczyła psychicznie :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Na własność go nie oddam :mad: Mogę tylko wypożyczyć na kilka dni :evil_lol:

Ja bym ją zamorodowała jakby mnie tak dręczyła psychicznie :diabloti:

Hmmm boje sie ze jak bym go miała na pare dni to bym juz nie oddała :eviltong:

My sie nawzajem mordujemy z 15 razy na jednej nocce , moj kolega raz po raz pyta " a tak poza tym to wszystko w porządku ??" :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hmmm boje sie ze jak bym go miała na pare dni to bym juz nie oddała :eviltong:

My sie nawzajem mordujemy z 15 razy na jednej nocce , moj kolega raz po raz pyta " a tak poza tym to wszystko w porządku ??" :evil_lol:

Ja się obawiam, że Lumpek by nie chciał do mnie wrócić :( jakby miał dwie takie koleżanki jak Pepsik i Ibri do zabaw :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja się obawiam, że Lumpek by nie chciał do mnie wrócić :( jakby miał dwie takie koleżanki jak Pepsik i Ibri do zabaw :loveu:

A ja bym sie do tego przyłożyła :evil_lol:

ale oki ja musze uciekac do pracy :-( kolorowych snow i do jutra ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
A ja bym sie do tego przyłożyła :evil_lol:

ale oki ja musze uciekac do pracy :-( kolorowych snow i do jutra ;)

Domyślam się :evil_lol:

Ja dopiero teraz przeczytałam, że już się zbierałaś do pracy :oops: Mam nadzieję, że nocka dobrze minęła ;)

bira napisał(a):
To milej pracy ;-) ja ide sie regenerowac do wyrka ;-)

Regenaracja w łóżku, coś cudownego :lol: Szkoda tylko, że moja dzisiejsza noc jest krótsza o prawie 3h snu :mad:

panbazyl napisał(a):
a ja jedynie co prasuję to rozety na wystawy. A tak z zalożenia nic nie prasuje i żyję :diabloti:

To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong:

Posted

a mi szkoda czasu na prasowanie. Z resztą, nie kupiłam sobie do tej pory porządnej deski do prasowania. A na byle czym prasować nie będę. Jestem jak Cygan - byle czym jeździć nie będę (widziałaś kiedyś Cygana w małym fiacie?) więc prasuję tylko rozety jak wstążki się same ułożyć dobrze nie chcą i czasem jakąś białą koszulę ot i wszystko. Ale za to jak pranie wieszam to w taki sposób aby gdy zdejmę ze sznurka nie było praktycznie żadnych zagnieceń. Więc moje pranie wisi pokazowo po prostu.

Posted

magdabroy;18906109

Ja dopiero teraz przeczytałam, że już się zbierałaś do pracy :oops: Mam nadzieję, że nocka dobrze minęła ;)

To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong:[/QUOTE napisał(a):

Mineła bardzo ciężko ale jakoś dałam rade , zawsze mam pierwsza nocke lajtową , szybko mi mija a wczoraj strasznie sie dłużyła :angryy:

Moja mama tak prasuje , skarpetki i majtki również , nawet siostry stringi prasuje !!!! :roflt:

[quote name='magdabroy']

Po wstępnej selekcji zdjęć, zostało 90 sztuk ;) Ale zdjęcia wieczorem :)

ooo sporo tego :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):

To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong:

Mineła bardzo ciężko ale jakoś dałam rade , zawsze mam pierwsza nocke lajtową , szybko mi mija a wczoraj strasznie sie dłużyła :angryy:

Moja mama tak prasuje , skarpetki i majtki również , nawet siostry stringi prasuje !!!! :roflt:

magdabroy napisał(a):

Po wstępnej selekcji zdjęć, zostało 90 sztuk ;) Ale zdjęcia wieczorem :)

Posted

dOgLoV napisał(a):

To jeszcze tylko 4 nocki ;)

No ja nie chciałam o tych stringach pisać, ale o tym pomyślałam :evil_lol:

Sporo, choć dużo zdjęć będzie bardzo do siebie podobnych, bo robiłam zdjęcia w ruchu seriami ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękujemy ;)

Znikam, będę wieczorem ;) Tak po 19 :)

Ja też znikam bo wlasnie kuzynka podjechala pod blok a bylam z nia umowiona :lol:

wiec do pozniej ;)