*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 dOgLoV napisał(a):chetnie :multi: Torke i Lumpka bym mogła dotknąć i wymiziać :loveu::loveu::loveu::loveu: a tak , za chwile bede sie szykowala do pracy :angryy: juz mi kolezanka pisama sms-a ze nie wie jak ja ale jej sie nie chce iśc i chyba dzisiaj bedzie ciezka nocka :angryy: Lumpek by nawet chętnie spał z Tobą w jednym łóżku :loveu:;) Z takim podejściem, to napewno będzie ciężko :eviltong: Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a):Lumpek by nawet chętnie spał z Tobą w jednym łóżku :loveu:;) Z takim podejściem, to napewno będzie ciężko :eviltong: O jaaaaa to ja ja chce na własność :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Nooo ja ja zawsze wyzywam bo przed praca siedzi i mowi " jak mi sie nie chce" to jej mowie ze ma sie przymknąć bo mnie zarazi i wtedy na pewno nam sie nie bedzie chcialo to pozniej zaczyna robic i sobie śpiewa " jak mi sie chce , ooo jak mi sie chce" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 dOgLoV napisał(a):O jaaaaa to ja ja chce na własność :multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Nooo ja ja zawsze wyzywam bo przed praca siedzi i mowi " jak mi sie nie chce" to jej mowie ze ma sie przymknąć bo mnie zarazi i wtedy na pewno nam sie nie bedzie chcialo to pozniej zaczyna robic i sobie śpiewa " jak mi sie chce , ooo jak mi sie chce" :evil_lol: Na własność go nie oddam :mad: Mogę tylko wypożyczyć na kilka dni :evil_lol: Ja bym ją zamorodowała jakby mnie tak dręczyła psychicznie :diabloti: Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a):Na własność go nie oddam :mad: Mogę tylko wypożyczyć na kilka dni :evil_lol: Ja bym ją zamorodowała jakby mnie tak dręczyła psychicznie :diabloti: Hmmm boje sie ze jak bym go miała na pare dni to bym juz nie oddała :eviltong: My sie nawzajem mordujemy z 15 razy na jednej nocce , moj kolega raz po raz pyta " a tak poza tym to wszystko w porządku ??" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 dOgLoV napisał(a):Hmmm boje sie ze jak bym go miała na pare dni to bym juz nie oddała :eviltong: My sie nawzajem mordujemy z 15 razy na jednej nocce , moj kolega raz po raz pyta " a tak poza tym to wszystko w porządku ??" :evil_lol: Ja się obawiam, że Lumpek by nie chciał do mnie wrócić :( jakby miał dwie takie koleżanki jak Pepsik i Ibri do zabaw :loveu: Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 magdabroy napisał(a):Ja się obawiam, że Lumpek by nie chciał do mnie wrócić :( jakby miał dwie takie koleżanki jak Pepsik i Ibri do zabaw :loveu: A ja bym sie do tego przyłożyła :evil_lol: ale oki ja musze uciekac do pracy :-( kolorowych snow i do jutra ;) Quote
bira Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To milej pracy ;-) ja ide sie regenerowac do wyrka ;-) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 bira napisał(a):To milej pracy ;-) ja ide sie regenerowac do wyrka ;-) dziekuje dziekuje :lol: Quote
panbazyl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 a ja jedynie co prasuję to rozety na wystawy. A tak z zalożenia nic nie prasuje i żyję :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 dOgLoV napisał(a):A ja bym sie do tego przyłożyła :evil_lol: ale oki ja musze uciekac do pracy :-( kolorowych snow i do jutra ;) Domyślam się :evil_lol: Ja dopiero teraz przeczytałam, że już się zbierałaś do pracy :oops: Mam nadzieję, że nocka dobrze minęła ;) bira napisał(a):To milej pracy ;-) ja ide sie regenerowac do wyrka ;-) Regenaracja w łóżku, coś cudownego :lol: Szkoda tylko, że moja dzisiejsza noc jest krótsza o prawie 3h snu :mad: panbazyl napisał(a):a ja jedynie co prasuję to rozety na wystawy. A tak z zalożenia nic nie prasuje i żyję :diabloti: To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong: Quote
panbazyl Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 a mi szkoda czasu na prasowanie. Z resztą, nie kupiłam sobie do tej pory porządnej deski do prasowania. A na byle czym prasować nie będę. Jestem jak Cygan - byle czym jeździć nie będę (widziałaś kiedyś Cygana w małym fiacie?) więc prasuję tylko rozety jak wstążki się same ułożyć dobrze nie chcą i czasem jakąś białą koszulę ot i wszystko. Ale za to jak pranie wieszam to w taki sposób aby gdy zdejmę ze sznurka nie było praktycznie żadnych zagnieceń. Więc moje pranie wisi pokazowo po prostu. Quote
bira Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ja prasuje. Nienawidze, ale prasuje... Dzisiaj wieczorem mam randke z deska i zelaxkim... Juz zaczynam chorowac ;-) Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Jeszcze się nie wzięłam za prasowanie i chyba dziś tego nie zrobię :eviltong: Po wstępnej selekcji zdjęć, zostało 90 sztuk ;) Ale zdjęcia wieczorem :) Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 magdabroy;18906109 Ja dopiero teraz przeczytałam, że już się zbierałaś do pracy :oops: Mam nadzieję, że nocka dobrze minęła ;) To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong:[/QUOTE napisał(a): Mineła bardzo ciężko ale jakoś dałam rade , zawsze mam pierwsza nocke lajtową , szybko mi mija a wczoraj strasznie sie dłużyła :angryy: Moja mama tak prasuje , skarpetki i majtki również , nawet siostry stringi prasuje !!!! :roflt: [quote name='magdabroy'] Po wstępnej selekcji zdjęć, zostało 90 sztuk ;) Ale zdjęcia wieczorem :) ooo sporo tego :multi: Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 magdabroy napisał(a): Ja dopiero teraz przeczytałam, że już się zbierałaś do pracy :oops: Mam nadzieję, że nocka dobrze minęła ;) To podziwiam, bo ja jakoś muszę mieć koszulki wyprasowane ;) A znam osobu, które nawet skarpetki i majtki prasują :eviltong: Mineła bardzo ciężko ale jakoś dałam rade , zawsze mam pierwsza nocke lajtową , szybko mi mija a wczoraj strasznie sie dłużyła :angryy: Moja mama tak prasuje , skarpetki i majtki również , nawet siostry stringi prasuje !!!! :roflt: magdabroy napisał(a): Po wstępnej selekcji zdjęć, zostało 90 sztuk ;) Ale zdjęcia wieczorem :) ooo sporo tego :multi: Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 dOgLoV napisał(a):Mineła bardzo ciężko ale jakoś dałam rade , zawsze mam pierwsza nocke lajtową , szybko mi mija a wczoraj strasznie sie dłużyła :angryy: Moja mama tak prasuje , skarpetki i majtki również , nawet siostry stringi prasuje !!!! :roflt: ooo sporo tego :multi: To jeszcze tylko 4 nocki ;) No ja nie chciałam o tych stringach pisać, ale o tym pomyślałam :evil_lol: Sporo, choć dużo zdjęć będzie bardzo do siebie podobnych, bo robiłam zdjęcia w ruchu seriami ;) Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Wściekła Tora :D spójżcie na oczy ;) Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Było przeciąganie, ale zły obiektyw do tego, żeby samemu to focić :( Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Na dziś wystarczy :evil_lol: P.S. Dominika, jeśli podoba Ci się któreś zdjęcie i chcesz do galerii, to bież śmiało ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Widac że szarpak Torce przypadł bardzo do gustu :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5224.jpg piękna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Dziękujemy ;) Znikam, będę wieczorem ;) Tak po 19 :) Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 magdabroy napisał(a):Dziękujemy ;) Znikam, będę wieczorem ;) Tak po 19 :) Ja też znikam bo wlasnie kuzynka podjechala pod blok a bylam z nia umowiona :lol: wiec do pozniej ;) Quote
Kaaasia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Taki groźny ten owczareczek, że strach się bać :cool3: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5196.jpg Quote
Recommended Posts