Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Kebab też może być :loveu: A drobiowy czy z baraniną?

Wolę drobiowy , raz poszliśmy do Turka na kebaba z baraniny i mi nie smakowało za bardzo :/ a ostatnio zastanawiamy sie z Sebastianem jaka nazwa jest poprawna kebab czy kebap , zawsze w menu było podane kebab a teraz coraz czesciej na szybach barów widnieje napis kebap hmmmm

Posted

magdabroy napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
W domu :crazyeye: Piłaś coś? :eviltong:

hahahaha , dzisiaj pilam tylko 2 kawy ,nic procentowego :evil_lol:

jestem zbyt leniwa zeby isc na rolki samej a Sebastian nie chce ze mna isc :evil_lol:

Posted

Dobrze, że chociaż je masz ;) Jak ja chciałam kupić i jeździć na rolkach, to nawet Bogdan nie raczył ruszyć tyłka ze mną do sklepu :mad: i nie kupiłam :(

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrze, że chociaż je masz ;) Jak ja chciałam kupić i jeździć na rolkach, to nawet Bogdan nie raczył ruszyć tyłka ze mną do sklepu :mad: i nie kupiłam :(

Ja kupilam bo byly w promocji w markecie , a że byly z kolkami z gumy i metalowymi płozami to sie skusilam , nie umiem jezdzic to takie mi wystarcza :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak umiesz jezdzic na lyzwach to rolki opanujesz do perfekcji :lol:

dobranoc ;) spokojnej nocy ;)

Najpierw muszę te rolki kupić :D Choć nie wiem kiedy :) Ale już mam plan, żeby mój maluszek jeździł z rodzicami na łyżwach, ale to w zimę. Więc na lato będzie trzeba myśleć o rolkach dla rodziny ;)

Noc była taka sobie :roll:

Dobra, kolejna porcja fotek ;)

Tora po domowemu :)

I Tora w roli wilkołaka :roflt:

I teraz wyjaśnienie: Tora aportowała patyk, z którego odpadała kora. No i miała tej kory w pysku tyle, że ciągle nią pluła :D
Ale dzięki temu mam fajne ujęcie i "wściekłą" Torę w banerku ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej. :-) nie poszłam do szkoły to rano zaglądam ;)
super fotki,moja patyka nawet nie ruszy :p

A co to za wagary :mad:
Tora ruszy wszystko, co nadaje się do wspólnej zabawy :)

pina_collie napisał(a):
U nas na wsi nie ma takich pięknych owczarek jak Tora :)

Bardzo mnie to cieszy ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
A co to za wagary :mad:
Tora ruszy wszystko, co nadaje się do wspólnej zabawy :)

miałam iść, ale tak wiało i padał deszcz że bym doszła cała mokra.:p

Posted

magdabroy napisał(a):
Takiej to dobrze :p

eee tam,mama na mnie zła trochę.:p dzisiaj biologia,więc powinnam być w szkole.;) ale posprzatam w domu to może zapomni. :D a dzisiaj zebranie.. ups.:oops: już się boje.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
eee tam,mama na mnie zła trochę.:p dzisiaj biologia,więc powinnam być w szkole.;) ale posprzatam w domu to może zapomni. :D a dzisiaj zebranie.. ups.:oops: już się boje.:p

Jakby była naprawdę zła, to by Cię siłą do szkoły wygnała :D;)
Aż tak źle, że boisz się zebrania??

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakby była naprawdę zła, to by Cię siłą do szkoły wygnała :D;)
Aż tak źle, że boisz się zebrania??

W tym semestrze mam słabe oceny, ale na szczęście ja kar nie mam za oceny.:D zreszta praktycznie kar nie mam, powiedzą sobie a i tak tego nie robią.:p

Posted

magdabroy napisał(a):

I teraz wyjaśnienie: Tora aportowała patyk, z którego odpadała kora. No i miała tej kory w pysku tyle, że ciągle nią pluła :D
Ale dzięki temu mam fajne ujęcie i "wściekłą" Torę w banerku ;)

no to jestem zawiedziona :( myślałam, że choć trochę w niej tego złego oblicza jest,a tu lipa :roll:
tyle hałasu, bo sobie ząbki pobrudziła... prawdziwa księżniczka z niej :)

gdzie te czasy, gdzie były szlabany :roll:

Posted

kalyna napisał(a):
no to jestem zawiedziona :( myślałam, że choć trochę w niej tego złego oblicza jest,a tu lipa :roll:
tyle hałasu, bo sobie ząbki pobrudziła... prawdziwa księżniczka z niej :)

gdzie te czasy, gdzie były szlabany :roll:

Kalyna, wiesz ile ja bym dała, żeby obudziłą się w niej choć namiastka agresji :oops: Nie mówię tu o rzucaniu się na ludzi/psy z zębami, broń Boże :shake: Ale ona jest taka cipowata, że to ja ją muszę bronić :roll: Dobrze, że niektórzy, to się chociaż boją z racji jej gabarytów ;) Jedyne miejsce w którym Tora okazuje, że ona rządzi to miska z jedzeniem. I to tylko w stosunku do psów, które ją odwiedzają i chcą sprawdzić co ona tam ma. Bo Lumpka pogoniła dwa razy od miski, została za to odesłana na legowisko i już Lumpka nie goni.

Ja karę dostałam dwa razy w życiu :)