panbazyl Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 odwiedzam Was, pewnie zaraz pójdę z psami w pola, bo pogoda jest cudna po prostu!!! Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Wy pewnie jesteście na spacerku bo taka ładna pogoda jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 panbazyl napisał(a):odwiedzam Was, pewnie zaraz pójdę z psami w pola, bo pogoda jest cudna po prostu!!! Wiosna jest póki co cudowna :loveu: Ciekawe czy zabrałaś na spacer aparat?! dOgLoV napisał(a):Wy pewnie jesteście na spacerku bo taka ładna pogoda jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Na spacerku byliśmy przed 8 rano. Wtedy miałam już 16 stopni na dworze :) Teraz wysprzątałam dom i za chwilę idę na kolejny spacer z Torą ;) W tej chwili, w słońcu mam 28 stopni :crazyeye::loveu: Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdabroy napisał(a): Na spacerku byliśmy przed 8 rano. Wtedy miałam już 16 stopni na dworze :) Teraz wysprzątałam dom i za chwilę idę na kolejny spacer z Torą ;) W tej chwili, w słońcu mam 28 stopni :crazyeye::loveu: O jaaaa ale Wy macie gorąco :crazyeye: o 8 rano 16 stopni :crazyeye: mam nadzieję że mieliscie ze sobą aparat :mad: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 dOgLoV napisał(a): mam nadzieję że mieliscie ze sobą aparat :mad: Nie :oops: Bogdan jechał pomóc koledze w przeprowadzce i to był krótki spacer :roll: Quote
vege* Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Łooo, ale macie tam gorąco :-o U mnie świeci słońce i jest może ok 12 stopni, ale dla mnie to idealnie, nie lubię jak jest strasznie gorąco :lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdabroy napisał(a):Nie :oops: Bogdan jechał pomóc koledze w przeprowadzce i to był krótki spacer :roll: Hmmm powiedzmy że wybaczam :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Hmmm powiedzmy że wybaczam :eviltong: Ale mam na aparacie Lumpencję, to wrzucę dziś albo jutro ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdabroy napisał(a):Ale mam na aparacie Lumpencję, to wrzucę dziś albo jutro ;) Oooo super :multi::multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A u nas burza :placz: Ledwo zdarzylismy ze spaceru wrocic :roll: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 :: FiGa :: napisał(a):A u nas burza :placz: Ledwo zdarzylismy ze spaceru wrocic :roll: Może jutro będzie ładnie ;) A ja się cieszę słoneczkiem :eviltong: Mam nadzieję, że następna sobota będzie też taka ładna, bo impreza się szykuje ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='dOgLoV']Oooo super :multi::multi::multi::multi: Dotrzymuję słowa i wrzucam Lumpencję :) Lumpek udaje debila :D Quote
pina_collie Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Cudaczna :)!!! oj nie grzecznie Tores czekał w ołtarzu a ona się tarzała:mad: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 pina_collie napisał(a):Cudaczna :)!!! oj nie grzecznie Tores czekał w ołtarzu a ona się tarzała:mad: Bo Tores zapomniał jej podać datę ślubu :D:mad: Quote
xyzxyz Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5138.jpg Jaki grubasek :loveu: Powinien się spotkać z moimi kociastymi - może by im jakoś przetłumaczył, żeby więcej jadły :roll: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg czyżby opalanie brzusia? :lol: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='biscuit'] Jaki grubasek :loveu: Powinien się spotkać z moimi kociastymi - może by im jakoś przetłumaczył, żeby więcej jadły :roll: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg czyżby opalanie brzusia? :lol: Chwilę wcześniej leżał na plecach, ale jak wzięłam do ręki aparat, to się przekręcił :mad: Dawaj kociaste, ja je podtuczę ;) Tora chciała zwrócić na siebie moją uwagę, bo byłam zajęta fotografowaniem Lumpka :D Quote
xyzxyz Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Haha, łaciata wredota :D Zrezygnowałabyś po jednym dniu - straszne z nich niejadki; wielka micha mleka na ich trójkę to według mnie za mało, a one nie opróżniają jej nawet do połowy. Karmy też, ani suchej, ani mokrej nie chcą jeść :shake: I fajnie, że zwróciła, bo te fotki są powalające :multi: Quote
Karro Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5145.jpg Lumpek :loveu: Jaki on fajniutki :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg nie ma jak to wiosenne tarzanko :D Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Lumpek :multi::multi::multi::multi: uwielbiam takie "wypasione" koteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Ibri juz tyje powoli ale Pepsi chudzielcem byla i jest nadal :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='biscuit']Haha, łaciata wredota :D Zrezygnowałabyś po jednym dniu - straszne z nich niejadki; wielka micha mleka na ich trójkę to według mnie za mało, a one nie opróżniają jej nawet do połowy. Karmy też, ani suchej, ani mokrej nie chcą jeść :shake: I fajnie, że zwróciła, bo te fotki są powalające :multi: A jak z surowym? Może wolą naturalne pokarmy ;) [quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5145.jpg Lumpek :loveu: Jaki on fajniutki :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg nie ma jak to wiosenne tarzanko :D Dziękuję :) Tora lubi tarzanko o każdej porze roku ;) [quote name='dOgLoV']Lumpek :multi::multi::multi::multi: uwielbiam takie "wypasione" koteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Ibri juz tyje powoli ale Pepsi chudzielcem byla i jest nadal :evil_lol: Tylko ten wypasiony koteczek nadal pcha mi się leżeć na brzuch :mad: a teraz to już troszkę za dużo dla mnie :roll: A może Pepsik potrzebuje czegoś bardziej kalorycznego ;) Dziś w nocy przestawiamy zegarki :placz::placz::placz: Quote
xyzxyz Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdabroy napisał(a):A jak z surowym? Może wolą naturalne pokarmy ;) Też próbowałam - i w przeciwieństwie do wszystkiego innego, surowe mięsko jedzą strasznie, że tak to nazwę, łapczywie, ale też niewiele - chyba takiej pojemności żołądki mają :D Quote
*Magda* Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 biscuit napisał(a):Też próbowałam - i w przeciwieństwie do wszystkiego innego, surowe mięsko jedzą strasznie, że tak to nazwę, łapczywie, ale też niewiele - chyba takiej pojemności żołądki mają :D Może to jakaś miniaturowa odmiana dachowców :D;) Ja Lumpka szybko utuczyłam ;) Jak wzięłam go ze schroniska to ważył 3kg. Półtorej roku później już ponad 5kg :oops: Quote
łamAga Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 magdabroy napisał(a): Tylko ten wypasiony koteczek nadal pcha mi się leżeć na brzuch :mad: a teraz to już troszkę za dużo dla mnie :roll: A może Pepsik potrzebuje czegoś bardziej kalorycznego ;) Dziś w nocy przestawiamy zegarki :placz::placz::placz: On chce Ci dzidziusia ogrzac :evil_lol: Sebastian mowi ze Pepsi jest bardziej wypasiona niz Ibri hmmm chyba mam oczy zepsute :evil_lol: wlasnie sobie to chwile przed tym jak to napisalas uswiadomilam :placz: wiec ja jutro spie do 11 !!!!!! Quote
Recommended Posts