Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panbazyl napisał(a):
odwiedzam Was, pewnie zaraz pójdę z psami w pola, bo pogoda jest cudna po prostu!!!

Wiosna jest póki co cudowna :loveu: Ciekawe czy zabrałaś na spacer aparat?!

dOgLoV napisał(a):
Wy pewnie jesteście na spacerku bo taka ładna pogoda jest :loveu::loveu::loveu::loveu:

Na spacerku byliśmy przed 8 rano. Wtedy miałam już 16 stopni na dworze :) Teraz wysprzątałam dom i za chwilę idę na kolejny spacer z Torą ;) W tej chwili, w słońcu mam 28 stopni :crazyeye::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Na spacerku byliśmy przed 8 rano. Wtedy miałam już 16 stopni na dworze :) Teraz wysprzątałam dom i za chwilę idę na kolejny spacer z Torą ;) W tej chwili, w słońcu mam 28 stopni :crazyeye::loveu:

O jaaaa ale Wy macie gorąco :crazyeye: o 8 rano 16 stopni :crazyeye:

mam nadzieję że mieliscie ze sobą aparat :mad:

Posted

Łooo, ale macie tam gorąco :-o U mnie świeci słońce i jest może ok 12 stopni, ale dla mnie to idealnie, nie lubię jak jest strasznie gorąco :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A u nas burza :placz: Ledwo zdarzylismy ze spaceru wrocic :roll:

Może jutro będzie ładnie ;) A ja się cieszę słoneczkiem :eviltong: Mam nadzieję, że następna sobota będzie też taka ładna, bo impreza się szykuje ;)

Posted

[quote name='biscuit'] Jaki grubasek :loveu:
Powinien się spotkać z moimi kociastymi - może by im jakoś przetłumaczył, żeby więcej jadły :roll:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg czyżby opalanie brzusia? :lol:

Chwilę wcześniej leżał na plecach, ale jak wzięłam do ręki aparat, to się przekręcił :mad:
Dawaj kociaste, ja je podtuczę ;)

Tora chciała zwrócić na siebie moją uwagę, bo byłam zajęta fotografowaniem Lumpka :D

Posted

Haha, łaciata wredota :D
Zrezygnowałabyś po jednym dniu - straszne z nich niejadki; wielka micha mleka na ich trójkę to według mnie za mało, a one nie opróżniają jej nawet do połowy. Karmy też, ani suchej, ani mokrej nie chcą jeść :shake:

I fajnie, że zwróciła, bo te fotki są powalające :multi:

Posted

Lumpek :multi::multi::multi::multi:

uwielbiam takie "wypasione" koteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ibri juz tyje powoli ale Pepsi chudzielcem byla i jest nadal :evil_lol:

Posted

[quote name='biscuit']Haha, łaciata wredota :D
Zrezygnowałabyś po jednym dniu - straszne z nich niejadki; wielka micha mleka na ich trójkę to według mnie za mało, a one nie opróżniają jej nawet do połowy. Karmy też, ani suchej, ani mokrej nie chcą jeść :shake:

I fajnie, że zwróciła, bo te fotki są powalające :multi:

A jak z surowym? Może wolą naturalne pokarmy ;)

[quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5145.jpg Lumpek :loveu: Jaki on fajniutki :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5153.jpg nie ma jak to wiosenne tarzanko :D

Dziękuję :)

Tora lubi tarzanko o każdej porze roku ;)

[quote name='dOgLoV']Lumpek :multi::multi::multi::multi:

uwielbiam takie "wypasione" koteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ibri juz tyje powoli ale Pepsi chudzielcem byla i jest nadal :evil_lol:

Tylko ten wypasiony koteczek nadal pcha mi się leżeć na brzuch :mad: a teraz to już troszkę za dużo dla mnie :roll:
A może Pepsik potrzebuje czegoś bardziej kalorycznego ;)

Dziś w nocy przestawiamy zegarki :placz::placz::placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
A jak z surowym? Może wolą naturalne pokarmy ;)

Też próbowałam - i w przeciwieństwie do wszystkiego innego, surowe mięsko jedzą strasznie, że tak to nazwę, łapczywie, ale też niewiele - chyba takiej pojemności żołądki mają :D

Posted

biscuit napisał(a):
Też próbowałam - i w przeciwieństwie do wszystkiego innego, surowe mięsko jedzą strasznie, że tak to nazwę, łapczywie, ale też niewiele - chyba takiej pojemności żołądki mają :D

Może to jakaś miniaturowa odmiana dachowców :D;) Ja Lumpka szybko utuczyłam ;) Jak wzięłam go ze schroniska to ważył 3kg. Półtorej roku później już ponad 5kg :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):

Tylko ten wypasiony koteczek nadal pcha mi się leżeć na brzuch :mad: a teraz to już troszkę za dużo dla mnie :roll:
A może Pepsik potrzebuje czegoś bardziej kalorycznego ;)

Dziś w nocy przestawiamy zegarki :placz::placz::placz:

On chce Ci dzidziusia ogrzac :evil_lol:

Sebastian mowi ze Pepsi jest bardziej wypasiona niz Ibri hmmm chyba mam oczy zepsute :evil_lol:

wlasnie sobie to chwile przed tym jak to napisalas uswiadomilam :placz:

wiec ja jutro spie do 11 !!!!!!