marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 No mój dmuchany jest już dziurawy w wielu miejscach :D A jak ty to robisz że Tora nie wchodzi? Kup jej taką piaskownicę albo rozporowy, Theo też skorzysta ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624'] Kup jej taką piaskownicę albo rozporowy, Theo też skorzysta ;)[/QUOTE] Neron rozporowy rozwalił :lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ja mam rozporowy na zaś, jak już kompletnie dmuchany rozwalą :D Aga to zostaje tylko piaskownica, o ile Qwendi plastiku nie zje :D Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Ja mam rozporowy na zaś, jak już kompletnie dmuchany rozwalą :D Aga to zostaje tylko piaskownica, o ile Qwendi plastiku nie zje :D[/QUOTE] Dokładnie , w tym rozporowym za cienkie dno było i przedziurawiły , a plastik to pewnie by też z czasem poległ , ale dał by rade na długo , tylko że to małe cholerstwo jest .... Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Dokładnie , w tym rozporowym za cienkie dno było i przedziurawiły , a plastik to pewnie by też z czasem poległ , ale dał by rade na długo , tylko że to małe cholerstwo jest ....[/QUOTE] No to moje rozporowego tak szybko nie zniszczą bo na dnie jest dywan :D A piaskownica... Dużych nie widziałam (chociaż może są?). Ale dobre i takie :D Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Znalazłam 1metr na 1,2metra i 22cm wysokości ;) Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Yuki_']No bo tak jakoś nudno bez was no i opisów Majkowskiej ;)[/QUOTE] Bo my kobiety pracujące jesteśmy :D [quote name='dOgLoV']Ja jak mysle o tych piaskownicach w kształcie muszelek , gruszek , jabłek to od razu mam przed oczami że one są napełnione wodą , bo Ptyś tak miał , i dlatego pewnie myslalam o piaskownicy a napisałam basen :evil_lol:[/QUOTE] Theoś ma taką piaskownicę i czasem do drugiej połowy leję mu wodę :eviltong: A w ogrodzie ma dmuchany ;) Ale Tora się w ogóle nie pcha do niego ;) [quote name='marta1624']No mój dmuchany jest już dziurawy w wielu miejscach :D A jak ty to robisz że Tora nie wchodzi? Kup jej taką piaskownicę albo rozporowy, Theo też skorzysta ;)[/QUOTE] Nic nie robię. Nigdy nie próbowała nawet wchodzić ;) Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Tora jest inna :D W bajorach się kładzie, a do basenu nie wchodzi :D Moje to wariaty, zaraz jest plusk do basenu :D Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Tora jest inna :D W bajorach się kładzie, a do basenu nie wchodzi :D Moje to wariaty, zaraz jest plusk do basenu :D[/QUOTE] W kałuży (z filmiku) położyła się po raz pierwszy w życiu :p Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='magdabroy']W kałuży (z filmiku) położyła się po raz pierwszy w życiu :p[/QUOTE] To może jeszcze ją basen zachęci ;) Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='magdabroy']Lepiej nie :mad:[/QUOTE] Ciekawe czemu :diabloti: Zupełnie nie wiem, bo chyba nie chodzi o przebite ścianki :diabloti: :D Quote
Małgonia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Witam sie u pracusia, żeby nie bylo ze nie zaglądam to podpisuje listę obecności!:) Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Ciekawe czemu :diabloti: Zupełnie nie wiem, bo chyba nie chodzi o przebite ścianki :diabloti: :D[/QUOTE] Nie, tylko o ślady mokrych łap w domu :evil_lol: [quote name='Panna Cotta']Witam sie u pracusia, żeby nie bylo ze nie zaglądam to podpisuje listę obecności!:)[/QUOTE] Ooooooooooo, kogo ja widzę :crazyeye::loveu: Quote
maxishine. Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Panna Cotta']Witam sie u pracusia, żeby nie bylo ze nie zaglądam to podpisuje listę obecności!:)[/QUOTE] Ja również podpisuję listę obecności :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Yuki_']Ja również podpisuję listę obecności :diabloti:[/QUOTE] Super :) [quote name='Angi']a ja nie :diabloti:[/QUOTE] To nie dostaniesz wypłaty :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='magdabroy']Super :) To nie dostaniesz wypłaty :eviltong:[/QUOTE] Wypłata? To ja się wpisuje i podaje numer konta..... :D Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Panna Cotta']Myslalas ze nie zaglądam do Theosia?![/QUOTE] Wcześniej Cię tu nie widziałam :mad: [quote name='marta1624']Wypłata? To ja się wpisuje i podaje numer konta..... :D[/QUOTE] Wypłata będzie w postaci zdjęć :eviltong: Ale jutro, bo teraz zmykam spać :loveu: A co do wypłaty, to fajną tygodniówkę dostałam na konto :grins: Dobranoc :hand: Quote
Małgonia Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Bo ja cichociemna ciocia :D czyta i oglada ale sie nie odzywa. Obiecuje poprawe ! dobranoc! Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Widzisz chociaż tygodniówka rekompensuje trudy ;) Dobranoc ;) Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dobry wieczór Pani zapracowana :) Jak sobie dajesz rade? Bo ja pomimo przepracowania lekkiego mam mega dobry humor z okazji pracy :D Quote
*Monia* Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Jeszcze tylko 2 dni do weekendu ;) Miłego jutrzejszego dnia :) Ja wiecznie zapominałam się w pracy na liście podpisywać :roll: Quote
Recommended Posts