marta1624 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 To musisz pilnować Bodziana żeby skończył "przed" ;) Grzej łóżko, ja zaraz wpadnę :cool3: Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Cześć Magda. Jak u Ciebie... ekhem... wesoło :D Quote
Franca81 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Co tu nie zawitam to jakaś patologia..... :-?:lol!: Jak nie Nikoś w budzie to malowidła na moskitierze paw made (nie mylić z hand made). :diabloti: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Hejka ;) ciekawe czy dzisiaj w domu czy w pracy jesteś :lol: Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Angi napisał(a):hej Magdalena :diabloti: marta1624 napisał(a):Hej Madzia ;) Hej Laski :) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) ciekawe czy dzisiaj w domu czy w pracy jesteś :lol: Cześć :) Byłam w pracy 9-18. Wróciłam do domu, to szybko z psem na spacer. Potem wrócił Bogdan z Theosiem, więc przejęłam młodego. Karmienie, mycie...i spać. Jak już młody zasnął, to szybko do sklepu, bo nawet ziemniaków w domu nie miałam :roll: I dopiero przed chwilą zjadłam obiad :roll: A jutro to samo :mdleje: Tak więc, w tym tygodniu, to chyba będę wpadać na momencik na dogo, bo zaraz trzeba iść spać ;) Quote
maxishine. Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Hej Magda Tylko mi nie pisz że zaraz spać idziesz :shake: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Niby Ci zazdroszcze tego braku czasu ale na dłuższą mete to chyba mało fajne ;) Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Yuki_ napisał(a):Hej Magda Tylko mi nie pisz że zaraz spać idziesz :shake: Maks pół godzinki i znikam do łóżka :eviltong: Theoś ma swoją porę wstawania i ma gdzieś, że mama chce pospać do 7 :mad: dOgLoV napisał(a):Niby Ci zazdroszcze tego braku czasu ale na dłuższą mete to chyba mało fajne ;) Jutro, oficjalnie mam być na 8 rano. Ale jadę na 9 i pogadam sobie z Kryśką, bo przegięli :mad: Ten tydzień miałam mieć drugą zmianę :mad: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ale zapracowana jesteś ;) Wpadaj ile możesz, wiadomo że obowiązki masz w domu ;) Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 magdabroy napisał(a): Jutro, oficjalnie mam być na 8 rano. Ale jadę na 9 i pogadam sobie z Kryśką, bo przegięli :mad: Ten tydzień miałam mieć drugą zmianę :mad: Własnie dlatego byłam zdziwiona że coś napisałaś bo ten tydzien przypadało by Ci na popołudniu , tak troche nie fer postepuja jak wiedzieli ze musisz mieć dwu zmianowy system na przemian z mężem :mad: Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 marta1624 napisał(a):Ale zapracowana jesteś ;) Wpadaj ile możesz, wiadomo że obowiązki masz w domu ;) Powinnam prasować, ale oczywiście dogo znowu wygrało :oops: Ale jutro już chyba będę musiała się za to wziąć, bo nie będę miała w co dziecka ubrać :evil_lol: Więc jak się jutro nie pojawię, to znaczy, że zawładnęło mną żelazko :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 No trochę głupio teraz chodzisz- ani czasu rano, ani po południu :roll: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 magdabroy napisał(a):Powinnam prasować, ale oczywiście dogo znowu wygrało :oops: Ale jutro już chyba będę musiała się za to wziąć, bo nie będę miała w co dziecka ubrać :evil_lol: Więc jak się jutro nie pojawię, to znaczy, że zawładnęło mną żelazko :diabloti: Olej to, kup więcej ubrań na zmianę :D Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 dOgLoV napisał(a):Własnie dlatego byłam zdziwiona że coś napisałaś bo ten tydzien przypadało by Ci na popołudniu , tak troche nie fer postepuja jak wiedzieli ze musisz mieć dwu zmianowy system na przemian z mężem :mad: Wiesz, na tą 9 jeszcze mogę pojechać ;) Bo młody chodzi do Gabi na 8, więc zdążę do pracy ;) Ale nie mogę zawieźć Theosia na 7, bo umowę z niańką mam na godziny 8-16. Jakbym pogadała z Gabi, to pewnie pozwoliłaby mi go przywieźć na 7, ale... Jak sobie teraz pozwolę, żeby mi tak mieszali z godzinami, to któregoś dnia się okaże, że oboje z Bogdanem mamy np. na 6 rano do pracy. I co wtedy z Theosiem?! :mad: Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 marta1624 napisał(a):No trochę głupio teraz chodzisz- ani czasu rano, ani po południu :roll: Najgorsza zmiana jaka może być :mad: Jedyny plus to taki, że pójdę spać o normalnej porze :) marta1624 napisał(a):Olej to, kup więcej ubrań na zmianę :D Już 2 tyg. nie prasowałam, więc ubrań ma sporo :eviltong: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 magdabroy napisał(a):Wiesz, na tą 9 jeszcze mogę pojechać ;) Bo młody chodzi do Gabi na 8, więc zdążę do pracy ;) Ale nie mogę zawieźć Theosia na 7, bo umowę z niańką mam na godziny 8-16. Jakbym pogadała z Gabi, to pewnie pozwoliłaby mi go przywieźć na 7, ale... Jak sobie teraz pozwolę, żeby mi tak mieszali z godzinami, to któregoś dnia się okaże, że oboje z Bogdanem mamy np. na 6 rano do pracy. I co wtedy z Theosiem?! :mad: Dokładnie , nie mogą widzieć że idziesz im na rękę , wiadomo że potrzebujesz tej pracy ale bez przesady , nie mogą sobie latac z godzinami jak chcą :roll: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 magdabroy napisał(a):Wiesz, na tą 9 jeszcze mogę pojechać ;) Bo młody chodzi do Gabi na 8, więc zdążę do pracy ;) Ale nie mogę zawieźć Theosia na 7, bo umowę z niańką mam na godziny 8-16. Jakbym pogadała z Gabi, to pewnie pozwoliłaby mi go przywieźć na 7, ale... Jak sobie teraz pozwolę, żeby mi tak mieszali z godzinami, to któregoś dnia się okaże, że oboje z Bogdanem mamy np. na 6 rano do pracy. I co wtedy z Theosiem?! :mad: Weźmiesz ze sobą :D Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Trzymam kciuki za tą rozmowę, bo faktycznie niefajnie, że sobie robią, co chcą, sprzecznego z wcześniejszymi ustaleniami. Spokojnej nocy, Magdo. Quote
kalyna Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Nie wiem czemu.. nie wiem, ale od kiedy zaczęłaś pracę to tak trochę jakby dogo zwolniło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Cześć Laski :) [quote name='kalyna']Nie wiem czemu.. nie wiem, ale od kiedy zaczęłaś pracę to tak trochę jakby dogo zwolniło :evil_lol: Bardzo śmieszne :eviltong: Macie dwa filmiki, tak na szybko, bo zaraz trzeba się szykować do pracy ;) http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140711_181155_zps9ebb1bb5.mp4 http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140711_181228_zpsed6a0719.mp4 Quote
Recommended Posts