Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
hej Magdalena :diabloti:

marta1624 napisał(a):
Hej Madzia ;)

Hej Laski :)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

ciekawe czy dzisiaj w domu czy w pracy jesteś :lol:

Cześć :)

Byłam w pracy 9-18. Wróciłam do domu, to szybko z psem na spacer. Potem wrócił Bogdan z Theosiem, więc przejęłam młodego. Karmienie, mycie...i spać. Jak już młody zasnął, to szybko do sklepu, bo nawet ziemniaków w domu nie miałam :roll:
I dopiero przed chwilą zjadłam obiad :roll: A jutro to samo :mdleje:
Tak więc, w tym tygodniu, to chyba będę wpadać na momencik na dogo, bo zaraz trzeba iść spać ;)

Posted

Yuki_ napisał(a):
Hej Magda
Tylko mi nie pisz że zaraz spać idziesz :shake:

Maks pół godzinki i znikam do łóżka :eviltong:
Theoś ma swoją porę wstawania i ma gdzieś, że mama chce pospać do 7 :mad:

dOgLoV napisał(a):
Niby Ci zazdroszcze tego braku czasu ale na dłuższą mete to chyba mało fajne ;)

Jutro, oficjalnie mam być na 8 rano. Ale jadę na 9 i pogadam sobie z Kryśką, bo przegięli :mad:
Ten tydzień miałam mieć drugą zmianę :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):

Jutro, oficjalnie mam być na 8 rano. Ale jadę na 9 i pogadam sobie z Kryśką, bo przegięli :mad:
Ten tydzień miałam mieć drugą zmianę :mad:

Własnie dlatego byłam zdziwiona że coś napisałaś bo ten tydzien przypadało by Ci na popołudniu , tak troche nie fer postepuja jak wiedzieli ze musisz mieć dwu zmianowy system na przemian z mężem :mad:

Posted

marta1624 napisał(a):
Ale zapracowana jesteś ;) Wpadaj ile możesz, wiadomo że obowiązki masz w domu ;)

Powinnam prasować, ale oczywiście dogo znowu wygrało :oops:
Ale jutro już chyba będę musiała się za to wziąć, bo nie będę miała w co dziecka ubrać :evil_lol:
Więc jak się jutro nie pojawię, to znaczy, że zawładnęło mną żelazko :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Powinnam prasować, ale oczywiście dogo znowu wygrało :oops:
Ale jutro już chyba będę musiała się za to wziąć, bo nie będę miała w co dziecka ubrać :evil_lol:
Więc jak się jutro nie pojawię, to znaczy, że zawładnęło mną żelazko :diabloti:

Olej to, kup więcej ubrań na zmianę :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Własnie dlatego byłam zdziwiona że coś napisałaś bo ten tydzien przypadało by Ci na popołudniu , tak troche nie fer postepuja jak wiedzieli ze musisz mieć dwu zmianowy system na przemian z mężem :mad:

Wiesz, na tą 9 jeszcze mogę pojechać ;) Bo młody chodzi do Gabi na 8, więc zdążę do pracy ;)
Ale nie mogę zawieźć Theosia na 7, bo umowę z niańką mam na godziny 8-16.
Jakbym pogadała z Gabi, to pewnie pozwoliłaby mi go przywieźć na 7, ale...
Jak sobie teraz pozwolę, żeby mi tak mieszali z godzinami, to któregoś dnia się okaże, że oboje z Bogdanem mamy np. na 6 rano do pracy. I co wtedy z Theosiem?! :mad:

Posted

marta1624 napisał(a):
No trochę głupio teraz chodzisz- ani czasu rano, ani po południu :roll:

Najgorsza zmiana jaka może być :mad:
Jedyny plus to taki, że pójdę spać o normalnej porze :)

marta1624 napisał(a):
Olej to, kup więcej ubrań na zmianę :D

Już 2 tyg. nie prasowałam, więc ubrań ma sporo :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiesz, na tą 9 jeszcze mogę pojechać ;) Bo młody chodzi do Gabi na 8, więc zdążę do pracy ;)
Jak sobie teraz pozwolę, żeby mi tak mieszali z godzinami, to któregoś dnia się okaże, że oboje z Bogdanem mamy np. na 6 rano do pracy. I co wtedy z Theosiem?! :mad:

Dokładnie , nie mogą widzieć że idziesz im na rękę , wiadomo że potrzebujesz tej pracy ale bez przesady , nie mogą sobie latac z godzinami jak chcą :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):

Weźmiesz ze sobą :D

Posted

Trzymam kciuki za tą rozmowę, bo faktycznie niefajnie, że sobie robią, co chcą, sprzecznego z wcześniejszymi ustaleniami.
Spokojnej nocy, Magdo.

Posted

Cześć Laski :)

[quote name='kalyna']Nie wiem czemu.. nie wiem, ale od kiedy zaczęłaś pracę to tak trochę jakby dogo zwolniło :evil_lol:

Bardzo śmieszne :eviltong:

Macie dwa filmiki, tak na szybko, bo zaraz trzeba się szykować do pracy ;)
http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140711_181155_zps9ebb1bb5.mp4
http://vid1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/filmy/20140711_181228_zpsed6a0719.mp4