marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Hejka Magda ;) Super filmiki :loveu: Tora i bajorko.... Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Haha, noo praca praca... nie ma już komu siedzieć od świtu do nocy na dogo :P Quote
Ty$ka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Cześć Madziu. Buhahahahaa... ciesz się, że Theoś nie bierze przykładu z Tory i się razem z nią nie tapla :D Matko, ale wiatraki huczą, mój by już dawno by panikował i nie mógł normalnie funkcjonować... a Tora zupełny luzik, bawi się jak szczyl :D Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 na zdjęciach to zawsze Tora wydawała mi się taka duża ,a na tym filmiku dopiero zobaczyłam ,że drobna z niej sunia:p Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Musisz Torce zrobić takie bajorko na podwórku :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Musisz Torce zrobić takie bajorko na podwórku :evil_lol:[/QUOTE] Niby gdzie? Na hopki miejsca nie było, a co dopiero na bajorko :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Yuki_']Niby gdzie? Na hopki miejsca nie było, a co dopiero na bajorko :evil_lol:[/QUOTE] Niech basen Theosia zlikwiduje :eviltong: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Yuki_']To on ma basen? :hmmmm:[/QUOTE] o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat:[/QUOTE] cała Ty:evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Aga na pierwszym miejscu jest Theo ;) Ale Magda wychodzi z Torą codziennie, więc na bajorko może chodzić :D Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='marta.k9080']cała Ty:evil_lol:[/QUOTE] Ja zawsze musze coś palnąc :evil_lol: [quote name='marta1624']Aga na pierwszym miejscu jest Theo ;) Ale Magda wychodzi z Torą codziennie, więc na bajorko może chodzić :D[/QUOTE] Oj tam na pierwszym , Theoś niech sie bawi kostką brukową :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat:[/QUOTE] mwahahaahahaha Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Angi']mwahahaahahaha[/QUOTE] się nie śmiej :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Kurcze Laski, jak fajnie wejść na dogo i się pośmiać w Waszych tekstów :D [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Super filmiki :loveu: Tora i bajorko....[/QUOTE] Hej Marta :) [quote name='Baski_Kropka']Haha, noo praca praca... nie ma już komu siedzieć od świtu do nocy na dogo :P[/QUOTE] Od świtu to i owszem, ja siedziałam ;) Ale do nocy, to już nie byłam ja :eviltong: [quote name='agutka']Cześć Madziu, jakoś pusto bez ciebie ;)[/QUOTE] Cieszę się, że tęsknisz :loveu: [quote name='Ty$ka']Cześć Madziu. Buhahahahaa... ciesz się, że Theoś nie bierze przykładu z Tory i się razem z nią nie tapla :D Matko, ale wiatraki huczą, mój by już dawno by panikował i nie mógł normalnie funkcjonować... a Tora zupełny luzik, bawi się jak szczyl :D[/QUOTE] Hej Ty$ :) Te wiatraki są głośne :crazyeye: Ja bym mogła się pod nimi położyć i pójść spać :) [quote name='marta.k9080']na zdjęciach to zawsze Tora wydawała mi się taka duża ,a na tym filmiku dopiero zobaczyłam ,że drobna z niej sunia:p[/QUOTE] Zawsze mówiłam, że to kurdupel jest :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Musisz Torce zrobić takie bajorko na podwórku :evil_lol:[/QUOTE] Nie, bo będzie mi mokre ślady w domu robić :eviltong: [quote name='dOgLoV']Niech basen Theosia zlikwiduje :eviltong:[/QUOTE] Nie :eviltong: [quote name='Yuki_']To on ma basen? :hmmmm:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat:[/QUOTE] Ale Theoś ma basen :eviltong: [quote name='marta1624']Aga na pierwszym miejscu jest Theo ;) Ale Magda wychodzi z Torą codziennie, więc na bajorko może chodzić :D[/QUOTE] Oczywiście, że Theo jest na I miejscu :loveu: [quote name='dOgLoV']Oj tam na pierwszym , Theoś niech sie bawi kostką brukową :evil_lol:[/QUOTE] Bawi się codziennie w tym tygodniu, bo Bodek jeszcze zwoził trochę ;) [quote name='Aleksandra95']No co Torka się chłodzi :razz:[/QUOTE] W kałuży pierwszy raz :) Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Magda może basen rozłożyć, to będzie dla Theo i Tory :D Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']Magda może basen rozłożyć, to będzie dla Theo i Tory :D[/QUOTE] Dmuchany, więc Tora by go pazurami rozerwała :roll: [quote name='Yuki_']Jest Magda! :multi:[/QUOTE] Jaka radość :evil_lol: Nawet Tora się tak nie cieszy na mój widok :diabloti: [quote name='dOgLoV']O widzicie , Theoś ma basen :evil_lol:[/QUOTE] A no ma :) Quote
maxishine. Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 No bo tak jakoś nudno bez was no i opisów Majkowskiej ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Ja jak mysle o tych piaskownicach w kształcie muszelek , gruszek , jabłek to od razu mam przed oczami że one są napełnione wodą , bo Ptyś tak miał , i dlatego pewnie myslalam o piaskownicy a napisałam basen :evil_lol: Quote
Recommended Posts