Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Madziu.

Buhahahahaa... ciesz się, że Theoś nie bierze przykładu z Tory i się razem z nią nie tapla :D
Matko, ale wiatraki huczą, mój by już dawno by panikował i nie mógł normalnie funkcjonować... a Tora zupełny luzik, bawi się jak szczyl :D

Guest wolfheart
Posted

na zdjęciach to zawsze Tora wydawała mi się taka duża ,a na tym filmiku dopiero zobaczyłam ,że drobna z niej sunia:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat:[/QUOTE]

cała Ty:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']cała Ty:evil_lol:[/QUOTE]

Ja zawsze musze coś palnąc :evil_lol:

[quote name='marta1624']Aga na pierwszym miejscu jest Theo ;) Ale Magda wychodzi z Torą codziennie, więc na bajorko może chodzić :D[/QUOTE]

Oj tam na pierwszym , Theoś niech sie bawi kostką brukową :evil_lol:

Posted

Kurcze Laski, jak fajnie wejść na dogo i się pośmiać w Waszych tekstów :D

[quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Super filmiki :loveu: Tora i bajorko....[/QUOTE]

Hej Marta :)

[quote name='Baski_Kropka']Haha, noo praca praca... nie ma już komu siedzieć od świtu do nocy na dogo :P[/QUOTE]

Od świtu to i owszem, ja siedziałam ;)
Ale do nocy, to już nie byłam ja :eviltong:

[quote name='agutka']Cześć Madziu, jakoś pusto bez ciebie ;)[/QUOTE]

Cieszę się, że tęsknisz :loveu:

[quote name='Ty$ka']Cześć Madziu.

Buhahahahaa... ciesz się, że Theoś nie bierze przykładu z Tory i się razem z nią nie tapla :D
Matko, ale wiatraki huczą, mój by już dawno by panikował i nie mógł normalnie funkcjonować... a Tora zupełny luzik, bawi się jak szczyl :D[/QUOTE]

Hej Ty$ :)

Te wiatraki są głośne :crazyeye: Ja bym mogła się pod nimi położyć i pójść spać :)

[quote name='marta.k9080']na zdjęciach to zawsze Tora wydawała mi się taka duża ,a na tym filmiku dopiero zobaczyłam ,że drobna z niej sunia:p[/QUOTE]

Zawsze mówiłam, że to kurdupel jest :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Musisz Torce zrobić takie bajorko na podwórku :evil_lol:[/QUOTE]

Nie, bo będzie mi mokre ślady w domu robić :eviltong:

[quote name='dOgLoV']Niech basen Theosia zlikwiduje :eviltong:[/QUOTE]

Nie :eviltong:

[quote name='Yuki_']To on ma basen? :hmmmm:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']o piaskownice mi chodziło , nie wiem dlaczego napisałam basen :splat:[/QUOTE]

Ale Theoś ma basen :eviltong:

[quote name='marta1624']Aga na pierwszym miejscu jest Theo ;) Ale Magda wychodzi z Torą codziennie, więc na bajorko może chodzić :D[/QUOTE]

Oczywiście, że Theo jest na I miejscu :loveu:

[quote name='dOgLoV']Oj tam na pierwszym , Theoś niech sie bawi kostką brukową :evil_lol:[/QUOTE]

Bawi się codziennie w tym tygodniu, bo Bodek jeszcze zwoził trochę ;)

[quote name='Aleksandra95']No co Torka się chłodzi :razz:[/QUOTE]

W kałuży pierwszy raz :)

Posted

[quote name='marta1624']Magda może basen rozłożyć, to będzie dla Theo i Tory :D[/QUOTE]

Dmuchany, więc Tora by go pazurami rozerwała :roll:

[quote name='Yuki_']Jest Magda! :multi:[/QUOTE]

Jaka radość :evil_lol:
Nawet Tora się tak nie cieszy na mój widok :diabloti:

[quote name='dOgLoV']O widzicie , Theoś ma basen :evil_lol:[/QUOTE]

A no ma :)

Posted

Ja jak mysle o tych piaskownicach w kształcie muszelek , gruszek , jabłek to od razu mam przed oczami że one są napełnione wodą , bo Ptyś tak miał , i dlatego pewnie myslalam o piaskownicy a napisałam basen :evil_lol: