łamAga Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ja nocek nie lubie ale na pewno wolę nocki od popołudniówek ;) Quote
agutka Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 a niby jak ja robiłam na nockach? siadałam i spałam przy kasie, klient zapukał w okienko a ja z powgniatanymi zamkami na twarzy odblokowywałam dystrybutor:evil_lol: ( czytaj: stacja benzynowa) fajnie było bo ekipa również mega ;) stanowczo wolę tryb pracy nocnej niż praca od 10-18 -porażka z dzieckiem, babcią z demencją i z 2 psami potrzebującymi ruchu;) Quote
*Magda* Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 Taka zmiana 10-18 albo jak ja miałam w NL 8-17, to najgorsze co może być :mad: Ani z dnia nic przed pracą, ani z dnia nic po pracy :mad: Ja najbardziej lubiłam zmianę 6-15 :) A teraz, jak mi się uda, to będę pracowała 8-12, to już w ogóle super :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Magda ty dajesz Torze wołowinę (mięso)? Czy tylko z kością np? Jak tak to jakie? Quote
*Magda* Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='marta1624']Magda ty dajesz Torze wołowinę (mięso)? Czy tylko z kością np? Jak tak to jakie?[/QUOTE] Wołowe kości mam tu praktycznie niedostępne :roll: Jedyne co kupię bez problemu, to ogony wołowe i takie chrząstki z mięsem ;) I w zasadzie tylko taką wołowinę Tora dostaje ;) Quote
*Magda* Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='agutka']8-12 hmmm marzenie:loveu:[/QUOTE] I oby się spełniło :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 A ja najczęściej pracuje od 10-18 i nienawidzę tych godzin!! Wole pracować na 14 do 22 bo rano mam czas na porządki i dłuuuugi spacer z psem :) Quote
marta1624 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Dzięki za odpowiedź ;) A z pracą na pewno się spełni :p Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Dzień doberek wszystkim :) Tak w skrócie, to jestem nie wyspana, boli mnie brzuch i na samą myśl, że jutro w nocy muszę przejechać 1000km odechciewa mi się wyjazdu do Polski :roll: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Hejka Magda ;) Nie załamuj się, jak już będziesz w Polsce to spotkanie z rodziną/znajomymi ci wszystko co złe zastąpi :) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Nie załamuj się, jak już będziesz w Polsce to spotkanie z rodziną/znajomymi ci wszystko co złe zastąpi :)[/QUOTE] Hej Marta :) Znajomi, jedyni z którymi się spotkam, to Ci z dogo :loveu: Dla innych nie mam czasu :roll: Bo jak tak policzyć te 2 tyg., które będę w PL, a ja mam 3 braci (z rodzinami), siostrę i tatę; Bogdan ma siostrę (z rodziną), przyjedzie akurat też jego brat (z rodziną) i rodzice, to czasu już na znajomych nie ma :shake: A jeszcze chciałabym w tyle miejsc pojechać z Theosiem :roll: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Wczorajsze odwiedziny Dominika ;) Jutro Dominik też jest u nas od 10 do 22 ;) Tak więc w dzień się nie położę spać przed podróżą :shake: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 I moja dzisiejsza twórczość :) Emma, gęś sąsiada :) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Koniec! Następne zdjęcia za ponad 2 tygodnie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6649_zps131a428e.jpg już macie bez? Przepiękny, uwielbiam bez :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Żarty sobie stroicie?! Za dwa tygodnie zdjęcia? Ja chyba nie w temacie jestem, gdzie ty się wybierasz...? :P BTW, skąd macie słońce, kwitnący bez, słońce i niezapominajki? Tora jak zwykle prezentuje się cudownie :D Nie moge sie na te twoje zdjęcia napatrzeć dzisiaj. Teoś z wywrotką zadowolony :D Quote
phase Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Żarty sobie stroicie?! Za dwa tygodnie zdjęcia? Ja chyba nie w temacie jestem, gdzie ty się wybierasz...? :P [/QUOTE] Madzia przyjeżdża do Polski. ;) Ależ jakieś śliczne zdjęcia, jak u Was pięknie!! U nas mroźno, brrrr. Będziesz tęskniła za pogodą. :evil_lol: Udanej podróży. ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6649_zps131a428e.jpg już macie bez? Przepiękny, uwielbiam bez :loveu: A no mamy bez :) Ja też go uwielbiam i troszkę mi smutno, że nie mam okazji ściąć kilka gałązek do domu :( Ale bez sensu ciąć, skoro jutro wybywam z domu ;) [quote name='Baski_Kropka']Żarty sobie stroicie?! Za dwa tygodnie zdjęcia? Ja chyba nie w temacie jestem, gdzie ty się wybierasz...? :P BTW, skąd macie słońce, kwitnący bez, słońce i niezapominajki? Tora jak zwykle prezentuje się cudownie :D Nie moge sie na te twoje zdjęcia napatrzeć dzisiaj. Teoś z wywrotką zadowolony :D Jadę na 2 tyg. do Polski :p Nawet jak się dostanę u kogoś do neta, to zdjęć i tak nie będę wrzucać :eviltong: Więc kolejne zdjęcia, dopiero jak wrócę, czyli w maju :diabloti: Słońce mam z nieba, bez z drzewa, a niezapominajki kupiła w sklepie :eviltong: Dziękuję za komplementy :) [quote name='phase']Madzia przyjeżdża do Polski. ;) Ależ jakieś śliczne zdjęcia, jak u Was pięknie!! U nas mroźno, brrrr. Będziesz tęskniła za pogodą. :evil_lol: Udanej podróży. ;) No :p Dziś w nocy był przymrozek, a rano jak szłam na spacerek, to ledwo 4 stopnie :roll: Dopiero teraz robi się ciepło, ale maksymalna temperatura ma być 15 stopni ;) Jeśli wierzyć w prognozę pogody, to w PL na opolszczyźnie ma być ładnie :p Nie dziękuję ;) Jak dojadę, to napiszę Agnieszce sms'ka, więc ona Was poinformuje, ze dojechaliśmy cali i zdrowi :) Quote
Baski_Kropka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Żadnego śniegu nie będzie.... oszalałaś :P Quote
Recommended Posts