Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']będzie śnieg! :diabloti:[/QUOTE]

Wypchaj się :eviltong:

[quote name='Baski_Kropka']Żadnego śniegu nie będzie.... oszalałaś :P[/QUOTE]

Oczywiście, że nie będzie :p

[quote name='marta1624']Podobno ma być pogoda od piątku, to akurat na twój przyjazd :) A zdjęcia śliczne, widzę że cieszysz się z wizyt Dominika :lol:[/QUOTE]

Podobno ;)
Zajebiście się cieszę :roll:

[quote name='unikatowydiament']udanego pobytu,bezpiecznej podróży:)[/QUOTE]

:)

Posted

[quote name='marta1624']Również tego życzę ;) I żeby Theoś zasnął w wózku :)[/QUOTE]

Dzięki :)
Najpierw, to musi grzecznie spać w podróży :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Uśpię dziecko, a sama będę imprezować :diabloti:

Kurcze, chyba jeszcze jutro będę do weta jechać :roll: Tora kuleje :([/QUOTE]

O jejku a nie miała jakiegoś "wypadku"- źle stanęła czy coś?

Posted

[quote name='marta1624']O jejku a nie miała jakiegoś "wypadku"- źle stanęła czy coś?[/QUOTE]

Byłam dziś zawieść Lumpka do koleżanki. Tora pojechała z nami i bawiła się z Samuelem piłką. Była cały czas przy nas, widziałam jak się bawią i nic się nie wydarzyło :shake: Do auta wskoczyła sama, bez jakichkolwiek oznak, że coś ją boli. Przyjechałam do domu, też wyskoczyła z auta sama. Za jakieś pół godzinki szłam wyrzucić śmieci i Tora się podniosła, bo chciała iść ze mną i już kulała :roll:

Posted

Ehh nie martw się, podjedź do weta to ją obejrzy. Kiedyś Kaja też kulała wieczorem, a rano jak miałam jechać do weta to przestała. Najgorzej miałam z dysplazją- co chwila widziałam, jak Kaja kuleje, i cały czas miałam wrażenie że włóczy nogami i ma początki dysplazji. Potem była sterylka, więc zrobiliśmy jej badania krwi, prześwietlenia, i wszystko wyszło świetnie ;)

Posted

Problem w tym, że ja nie ufam temu wetowi tutaj :shake: Jak jutro nadal będzie kuleć, to chyba poczekam i w piątek podjadę do wetki w PL :roll:
Ach, mam nadzieję, że tylko się zależała albo coś tego typu i zanim pójdę dziś spać, to będzie dobrze ;)

Posted

[quote name='marta1624']Może tak ci się tylko wydaje :diabloti:[/QUOTE]

Przyjedź i zobacz jakie są między nami relacje :loveu: i jak zlewa Bogdana :evil_lol:

Posted

no uszczypliwa Magdy da spokój na dogo :diabloti::D

nie no żartuję ale wiem że jak po całym dniu wejdę na dogo to nie będę musiała nadrabiać sto tysięcy stron ;)

Posted

[quote name='agutka']no uszczypliwa Magdy da spokój na dogo :diabloti::D

nie no żartuję ale wiem że jak po całym dniu wejdę na dogo to nie będę musiała nadrabiać sto tysięcy stron ;)[/QUOTE]

Szybko za mną zatęsknicie :diabloti:

Dobra, a teraz poważnie idę spać, bo jutro w dzień nie dam rady :roll: A w nocy czeka mnie jechanie 1000km, więc...