marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Podobno ma być pogoda od piątku, to akurat na twój przyjazd :) A zdjęcia śliczne, widzę że cieszysz się z wizyt Dominika :lol: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='Angi']będzie śnieg! :diabloti:[/QUOTE] Wypchaj się :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']Żadnego śniegu nie będzie.... oszalałaś :P[/QUOTE] Oczywiście, że nie będzie :p [quote name='marta1624']Podobno ma być pogoda od piątku, to akurat na twój przyjazd :) A zdjęcia śliczne, widzę że cieszysz się z wizyt Dominika :lol:[/QUOTE] Podobno ;) Zajebiście się cieszę :roll: [quote name='unikatowydiament']udanego pobytu,bezpiecznej podróży:)[/QUOTE] :) Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='unikatowydiament']udanego pobytu,bezpiecznej podróży:)[/QUOTE] Również tego życzę ;) I żeby Theoś zasnął w wózku :) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']Również tego życzę ;) I żeby Theoś zasnął w wózku :)[/QUOTE] Dzięki :) Najpierw, to musi grzecznie spać w podróży :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']Dzięki :) Najpierw, to musi grzecznie spać w podróży :eviltong:[/QUOTE] To niech śpi w podróży :lol: W ogóle niech cały czas śpi :lol: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Uśpię dziecko, a sama będę imprezować :diabloti: Kurcze, chyba jeszcze jutro będę do weta jechać :roll: Tora kuleje :( Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']Uśpię dziecko, a sama będę imprezować :diabloti: Kurcze, chyba jeszcze jutro będę do weta jechać :roll: Tora kuleje :([/QUOTE] O jejku a nie miała jakiegoś "wypadku"- źle stanęła czy coś? Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']O jejku a nie miała jakiegoś "wypadku"- źle stanęła czy coś?[/QUOTE] Byłam dziś zawieść Lumpka do koleżanki. Tora pojechała z nami i bawiła się z Samuelem piłką. Była cały czas przy nas, widziałam jak się bawią i nic się nie wydarzyło :shake: Do auta wskoczyła sama, bez jakichkolwiek oznak, że coś ją boli. Przyjechałam do domu, też wyskoczyła z auta sama. Za jakieś pół godzinki szłam wyrzucić śmieci i Tora się podniosła, bo chciała iść ze mną i już kulała :roll: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ehh nie martw się, podjedź do weta to ją obejrzy. Kiedyś Kaja też kulała wieczorem, a rano jak miałam jechać do weta to przestała. Najgorzej miałam z dysplazją- co chwila widziałam, jak Kaja kuleje, i cały czas miałam wrażenie że włóczy nogami i ma początki dysplazji. Potem była sterylka, więc zrobiliśmy jej badania krwi, prześwietlenia, i wszystko wyszło świetnie ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Problem w tym, że ja nie ufam temu wetowi tutaj :shake: Jak jutro nadal będzie kuleć, to chyba poczekam i w piątek podjadę do wetki w PL :roll: Ach, mam nadzieję, że tylko się zależała albo coś tego typu i zanim pójdę dziś spać, to będzie dobrze ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='agaga21']ojej :( może się przeforsowała?[/QUOTE] Oby ;) W końcu już taka młoda nie jest :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']Oby ;) W końcu już taka młoda nie jest :eviltong:[/QUOTE] Bez przesady że nie jest młoda :mad: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']Bez przesady że nie jest młoda :mad:[/QUOTE] Nie napisałam "nie jest młoda" tylko "taka młoda" :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']Nie napisałam "nie jest młoda" tylko "taka młoda" :eviltong:[/QUOTE] Powinna się na ciebie obrazić :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']Powinna się na ciebie obrazić :eviltong:[/QUOTE] Za bardzo mnie kocha, żeby się na mnie obrazić :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='magdabroy']Za bardzo mnie kocha, żeby się na mnie obrazić :eviltong:[/QUOTE] Może tak ci się tylko wydaje :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='marta1624']Może tak ci się tylko wydaje :diabloti:[/QUOTE] Przyjedź i zobacz jakie są między nami relacje :loveu: i jak zlewa Bogdana :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Tora była teraz siku i chodzi normalnie ;) Dobranoc :) Quote
agutka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 no uszczypliwa Magdy da spokój na dogo :diabloti::D nie no żartuję ale wiem że jak po całym dniu wejdę na dogo to nie będę musiała nadrabiać sto tysięcy stron ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 [quote name='agutka']no uszczypliwa Magdy da spokój na dogo :diabloti::D nie no żartuję ale wiem że jak po całym dniu wejdę na dogo to nie będę musiała nadrabiać sto tysięcy stron ;)[/QUOTE] Szybko za mną zatęsknicie :diabloti: Dobra, a teraz poważnie idę spać, bo jutro w dzień nie dam rady :roll: A w nocy czeka mnie jechanie 1000km, więc... Quote
agutka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 odpoczywaj ;) pozostaje mi tylko życzyć szerokiej drogi i powodzenia na wystawie ;) Quote
Recommended Posts